Νέα

Ποιοί λόγοι αναγκάζουν την ΠΟΥΤΑΝΑ να γίνει ΠΟΥΤΑΝΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

slowly

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Κριτικές
7
Like
21
Πόντοι
1
Περιορίζεσαι μόνο στην ετυμολογική ερμηνεία,υπάρχει κ η αλληγορική.

Πότε μια γυναίκα είναι πουτάνα;;;

:thumbsup: ακριβώς αυτό ... μιλάμε για το εν τω βαθει νόημα ... πραγματικά ο αγαπητός Papazol με το link ρίχνει φως στο θέμα:

Το ερώτημα μπορεί να μοιάζει αφελές και αστείο αλλά αν μη τι άλλο είναι ένα φιλοσοφικό ερώτημα.
Ερώτημα που τέθηκε αυθόρμητα σε μια παρέα. Απαντήσεις πολλές και ποικίλες ενδεικτικές της βαρύτητας και της σχετικότητας του ερωτήματος. Καθένας είχε και μια δική του απάντηση!!!

Απάντηση 1η
Πουτάνα είναι η γυναίκα που δίνεται σε έναν άντρα και μόνο με σκοπό να πετύχει τους σκοπούς της (οικονομικούς , καριέρας κτλ)

Απάντηση 2η
Πουτάνα είναι η γυναίκα που κερατώνει το νόμιμο σύντροφό της.

Απάντηση 3η
Πουτάνα είναι η γυναίκα πηδιέται ανεξέλεγκτα επειδή της αρέσει το σεξ αδιαφορώντας για τον αν είναι ελεύθερος ή όχι ο εκάστοτε σύντροφό της.

Απάντηση 4η
Πουτάνα χαρακτηρίζει ο άντρας τη γυναίκα που πηδιέται από την αρχή μαζί του. Πουτάνα τη γυναίκα χαρακτηρίζει ο άντρας εκείνη τη γυναίκα που την γουστάρει αλλά δεν του κάθεται …«α! τη πουτάνα» αναφωνεί

Απάντηση 5η
Πουτάνα είναι η γυναίκα που είναι πιστή στο σύντροφό της αλλά τον κερατώνει με το μυαλό της. Η γυναίκα που σκέφτεται άλλους την ώρα του σεξ , που το μυαλό της ανήκει αλλού.

Απάντηση 6η
Πουτάνα είναι η γυναίκα που χρησιμοποιεί τους άντρες για να ικανοποιήσει την δική της αυταρέσκεια , η γυναίκα που «ανάβει» φωτιές για λόγους ανασφάλειας.

Απάντηση 7η
Πουτάνα είναι η γυναίκα που «κουβαλάει μέσα της» όλους τους άντρες που έχει συνουσιαστεί. Η γυναίκα που κάθε κομμάτι της ανήκει και κάπου αλλού.

Απάντηση 8η
Όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες

Απάντηση 9η
Καμία γυναίκα δεν είναι πουτάνα διότι η «πουτανιά» είναι ανδρικό «προνόμιο». Η γυναίκα είναι το θύμα της όλης κατάστασης.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
πως φαινεται καποιος που γραφει πρωτη φορα εδω μεσα :rolleyes:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
βαρετό.
τα ίδια αστεία ξανά και ξανά, οι ίδιες φιλοσοφίες ξανά και ξανά, τα ίδια συμπεράσματα ξανά και ξανά, μετά από την ίδια ανάλυση ξανά και ξανά.
και με ύφος (για πολλούς) ότι λενε την εξυπνάδα του αιώνα ή ότι έκαναν ένα καταπληκτικό και πρωτάκουστο αστείο.

του θανατά βαρετό.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
βαρετό.
τα ίδια αστεία ξανά και ξανά, οι ίδιες φιλοσοφίες ξανά και ξανά, τα ίδια συμπεράσματα ξανά και ξανά, μετά από την ίδια ανάλυση ξανά και ξανά.
και με ύφος (για πολλούς) ότι λενε την εξυπνάδα του αιώνα ή ότι έκαναν ένα καταπληκτικό και πρωτάκουστο αστείο.

του θανατά βαρετό.
Ελα στο άλλο που λέει πως να τον φας απ το κωλαράκι, εκεί περνάμε καλύτερα (και δωρεάν ) ;)

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
μμμμμμμμμμ ναι, μέσα στο ενδιαφέρον είναι κι από κει τώρα  :rolleyes:
Δεν έχεις κι άδικο  :headbang: Μπήκαν οι γνωστοί άγνωστοι να γράψουν τις παπαριές τους όπως σε όλα τα θρεντ  :s&m_1:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
Σε συμπαθώ ρε μαλάκα αρκεί να μη τα κάνετε όλα κόσκινο  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Δες το και από την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.....: Το Σ/Κ μου αρχίζει στις 14.30 σήμερα, και δεν θα με ξανακούσετε μέχρι τη Δευτέρα το πρωϊ.....! :cheesy:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
μα γιατι ; ο λαιφ και ο αγιανα η αφρόκρεμα της νόησης και της εμπειρίας δεν σου αρέκουν; :2funny:
[size=30pt]Αφροκρεμα???[/size] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ειs τον αφρο, ειs τον αφρο τηs θαλασσαs...
Η Ερη μου, η Ερη μου κοιμαται...
παρακαλω σαs κυματα....
μην μου την εξυπνατε :grin: :grin: :grin:

mpaklavas20

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
προσωπική μου άποψη πως για να γίνονται πουτάνες,κατα βάθος το γουστάρουν κιόλας λίγο,γιατί αν μία γυναίκα έχει αξιοπρέπεια,όπως και να το κάνουμε ρε παιδιά προτιμά να κάνει μια καθαρή δουλειά και να παίρνει ψίχουλα παρά να πουλήσει το κορμί της για να πάρει τα πολλά. αν ήταν για τα φράγκα και μόνο όλες οι καθαρίστριες και λοιπές χαμηλοαμειβόμενες θα γινόταν πουτάνες.μια γυναίκα για να γίνει πουτάνα μόνο για οικονομικούς λόγους λογικά θα πρέπει να έχει φτάσει στο έσχατο σημείο οικονομικής ανέχειας και απελπισίας.απο 'κει και έπειτα,δεν ξέρω,τι να σας πω,δεν έχω συζητήσει ποτέ με πουτάνα επί του θέματος για να έχω μια πιό ξεκάθαρη άποψη,γράφω αυτό που νομίζω,χωρίς να θεωρώ πως είναι κάτι στάνταρ.πάντως τους λόγους πρώτα και καλύτερα απ' όλους τους ξέρουν οι ίδιες οι πουτάνες. :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom