Νέα

Ποιοί λόγοι αναγκάζουν την ΠΟΥΤΑΝΑ να γίνει ΠΟΥΤΑΝΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Eσυ δηλαδη πιστευεις πως ολες οι αλλοδαπές που ειναι στην Ελλαδα,δουλευουν,χωρις να τους περιμενει καποιος στο σπιτι για να γευτει τα λεφτα που φεραν :think: Δεν το πολυπιστευω.Οι Ελληνιδες πορνες πιστευω μονο οτι λειτουργουν με δικη τους προτωβουλια.Ολες οι αλλες εχουν νταβατζη.Καποιες εχουν και τους ιδιους τους τους γονείς

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Eσυ δηλαδη πιστευεις πως ολες οι αλλοδαπές που ειναι στην Ελλαδα,δουλευουν,χωρις να τους περιμενει καποιος στο σπιτι για να γευτει τα λεφτα που φεραν :think: Δεν το πολυπιστευω.Οι Ελληνιδες πορνες πιστευω μονο οτι λειτουργουν με δικη τους προτωβουλια.Ολες οι αλλες εχουν νταβατζη.Καποιες εχουν και τους ιδιους τους τους γονείς

Eσυ που το ξερεις δλδ αυτο?

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
googlara και διαβασα διαφορα για τις αλλοδαπες.Για τις Ελληνιδες απλα το υποθετω,επειδη πιστευω δεν εχουν σοβαρο λογο να γινουν πουτανες

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
googlara και διαβασα διαφορα για τις αλλοδαπες.Για τις Ελληνιδες απλα το υποθετω,επειδη πιστευω δεν εχουν σοβαρο λογο να γινουν πουτανες

Το να googlares καταλαβαινεις ποσο αξιοπιστω ειναι.

Το να γνωριζεις απο πρωτο χερι μαλλον ειναι καλυερο. Καποιοι απο μας εδω, κατι γνωριζουμε, οχι ολα και τα παντα, αλλα κατι παραπανω και δε τα ξερουμε απο google.

therion1985

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2011
Κριτικές
43
Like
5
Πόντοι
16
Αν εχεις μιλησει με πουτανα και ξερεις πραματα απο πρωτο χερι,πες μας και σε μας.Ομως η απορια μου ειναι η εξης.Πιστευεις  οτι αυτα που σου λέει μια πουτάνα ειναι αλήθεια?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αν εχεις μιλησει με πουτανα και ξερεις πραματα απο πρωτο χερι,πες μας και σε μας.Ομως η απορια μου ειναι η εξης.Πιστευεις  οτι αυτα που σου λέει μια πουτάνα ειναι αλήθεια?

Λεω οτι το googlaρισμα δεν ειναι αξιοπιστη πηγη. Και ξερω και εχω βγει με πουτανες και εχω παει σπιτια τους, καποιες φορες μαθαινοντας εκ των υστερων οτι ειναι πουτανες. Και εγω και αλλοι φιλοι μου αφου μιλαμε προσωπικα. Μη ψαχνεις τιποτα το τρομερο.
Οκ δεν ειναι ο καθαροτερος χωρος αλλα μη φανταστεις τπτ σημεια και τερατα.

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Πιστευεις  οτι αυτα που σου λέει μια πουτάνα ειναι αλήθεια?

Πως γενικεύεις έτσι ρε φίλε?
Τι πα να πει αυτό?
Επειδή είναι πουτάνα λέει πάντα ψέμματα?
Επειδή είναι πουτάνα λέει πάντα αλήθεια?
Τίποτα δεν ισχύει 100%, ανάλογα με την περίπτωση εκτιμάς την κατάσταση.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Επειδή γεννιούνται...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
9.988
Πόντοι
1.686
να και ενας αλλος λόγος

η πρωην πουτάνα στο βίντεο ,καλά έκανε και έγινε "πρωην "

διότι είναι πατσαβούρα και ξινή !  :rockon:

Κατά τα λοιπα φιλαράκο ,είσαι εκτος τοπου και χρονου .

Οι πουτανες γινονται πουτανες για τα εύκολα λεφτα .

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οι πουτανες γινονται πουτανες για τα εύκολα λεφτα .

οι πουτάνες γίνονται που΄τανες γιατί ότι άλλο και να δοκίμασαν απέτυχε είτε λόγω γονιδίων, είτε λόγω οικογένειας είτε λόγω καταγωγής.

δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που οι πουτάνες γίνονται πουτάνες.
το μόνο συγκεκριμένο είναι ότι παραμένουν πουτάνες επειδή είναι ΑΝΙΚΑΝΕΣ είτε ψυχολογικά είτε εγκεφαλικά να κάνουν οτιδήποτε άλλο.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Επισκέπτης
οι πουτάνες γίνονται που΄τανες γιατί ότι άλλο και να δοκίμασαν απέτυχε είτε λόγω γονιδίων, είτε λόγω οικογένειας είτε λόγω καταγωγής.

το μόνο συγκεκριμένο είναι ότι παραμένουν πουτάνες επειδή είναι ΑΝΙΚΑΝΕΣ είτε ψυχολογικά είτε εγκεφαλικά να κάνουν οτιδήποτε άλλο.

Συμπεράσματα - καρποὶ μακροχρονίου καὶ ἐνδελεχοῦς ἐνασχολήσεως ἐν τῇ πράξει μὲ τὴν πορνείαν, τοῦ τηλαυγοῦς ἀστέρος τοῦ ἱστοτόπου.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
-Όλες οι απαντήσεις που μπορεί να δώσει κανείς είναι σωστές και όλες είναι λάθος
-Δεν ξέρει κανείς γιατί η καθε συγκεκριμένη ιερόδουλη κάνει αυτή τη δουλειά, και ούτε προφανώς εάν ένας πελάτης τη ρωτήσει αυτή θα του απαντήσει.

Επισκέπτης
Ελα ρε μεγιστε μπακαλακο,σπασε παρακατω το νοημα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Συμπεράσματα - καρποὶ μακροχρονίου καὶ ἐνδελεχοῦς ἐνασχολήσεως ἐν τῇ πράξει μὲ τὴν πορνείαν, τοῦ τηλαυγοῦς ἀστέρος τοῦ ἱστοτόπου.

εγώ μαπκαλακο δεν ξέρω απο πουτάνες γιατί δεν πηγαίνω στη Φυλής και τη Σωκράτους.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ.
υπάρχουν μαλακες που τα τρώνε στις πουτάνες και μαλάκες που τα τρώνε απ τις πουτάνες.
εσύ ξέρουμες σε ποιά κατηγορία είσαι.
εγώ δεν είμαι σίγουρα στην πρώτη.  :uglystupid: :boobies:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom