Νέα

Ποιοί λόγοι αναγκάζουν την ΠΟΥΤΑΝΑ να γίνει ΠΟΥΤΑΝΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
εγώ μαπκαλακο δεν ξέρω απο πουτάνες γιατί δεν πηγαίνω στη Φυλής και τη Σωκράτους.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ.
υπάρχουν μαλακες που τα τρώνε στις πουτάνες και μαλάκες που τα τρώνε απ τις πουτάνες.
εσύ ξέρουμες σε ποιά κατηγορία είσαι.
εγώ δεν είμαι σίγουρα στην πρώτη.  :uglystupid: :boobies:
θα μας πεις τον τρόπο??? :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
θα μας πεις τον τρόπο??? :think:
δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση πουτάνα να κολλήσει μαζί σου επειδή είσαι καλό παιδί, βιοπαλαιστής, νορμάλ άτομο με νορμάλ δουλειά κλπ.

με ένα καλό παιδί η πουτάνα προτιμάει να γαμιέται στον ελεύθερο χρόνο της αλλα τα φράγκα τα τρώει με τεράστιους μαλάκες.
είτε νταβάδες, είτε φραγκάτους κωλοπαιδαράδες.
στην α περίπτωση κολλάνε και τα χουν απο ανασφάλεια θεωρώντας ότι αυτοπροστατεύονται, στη δεύτερη απο ελπίδα ότι κάποτε ο κωλοπαιδαράς θα την βγάλει απο το βούρκο και θα την χώσει ως κυρία στην υψηλή κενωνία.

και στις δύο περιπτώσεις η έλλειψη παιδείας έχει τα ίδια αποτελέσματα.
η πουτάνα να καταληγει είτε πάλι στη Φυλής είτε πάλι στο εσκορτσερβισεςτελειαιγιου.

τέλος παρέμβασης.  

Επισκέπτης
δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση πουτάνα να κολλήσει μαζί σου επειδή είσαι καλό παιδί, βιοπαλαιστής, νορμάλ άτομο με νορμάλ δουλειά κλπ.

με ένα καλό παιδί η πουτάνα προτιμάει να γαμιέται στον ελεύθερο χρόνο της αλλα τα φράγκα τα τρώει με τεράστιους μαλάκες.
είτε νταβάδες, είτε φραγκάτους κωλοπαιδαράδες.
στην α περίπτωση κολλάνε και τα χουν απο ανασφάλεια θεωρώντας ότι αυτοπροστατεύονται, στη δεύτερη απο ελπίδα ότι κάποτε ο κωλοπαιδαράς θα την βγάλει απο το βούρκο και θα την χώσει ως κυρία στην υψηλή κενωνία.

και στις δύο περιπτώσεις η έλλειψη παιδείας έχει τα ίδια αποτελέσματα.
η πουτάνα να καταληγει είτε πάλι στη Φυλής είτε πάλι στο εσκορτσερβισεςτελειαιγιου.

τέλος παρέμβασης. 

Ὡραῖα, ὡραῖα!

Συνημμένα

• Checklist .png
    Checklist .png
    46,5 KB · Εμφανίσεις: 36

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μπακαλάκο εγώ πέρασα πήρα αυτό/αυτά που ήθλεα και την πούλεψα.....
εσύ ακομα με ένα πενηντάρι φαντάζομαι γαμας.

δεν είναι κακό αλλά έχει ένα θέμα νεοελληνικής ειρωνείας και μαλακίας όλο αυτό ειδικά όταν πάει ο μπακάλης να τα βάλει με τον παλιοψυχικό.

κάνε τις αναγωγές σου.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
εγώ μαπκαλακο δεν ξέρω απο πουτάνες γιατί δεν πηγαίνω στη Φυλής και τη Σωκράτους.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Υ.Γ.
υπάρχουν μαλακες που τα τρώνε στις πουτάνες και μαλάκες που τα τρώνε απ τις πουτάνες.
εσύ ξέρουμες σε ποιά κατηγορία είσαι.
εγώ δεν είμαι σίγουρα στην πρώτη.  :uglystupid: :boobies:

δικε μου εισαι μορφη  :rockon:  κοντραρεις ανετα το λαλακη για τον τιτλο του πιο γραφικου του site  :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δικε μου εισαι μορφη  :rockon:  κοντραρεις ανετα το λαλακη για τον τιτλο του πιο γραφικου του site  :rockon:
φχαριστώ μαν.
και συγχαρητήρια που τελικά κατάφερες να εγγραφείς σε σάιτ για πουτάνες.
Αθλος.

Υ.Γ.
ο λάκης έχει πει πολλές φορές ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
φχαριστώ μαν.
και συγχαρητήρια που τελικά κατάφερες να εγγραφείς σε σάιτ για πουτάνες.
Αθλος.

Υ.Γ.
ο λάκης έχει πει πολλές φορές ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.

δικε μου 1 βδομαδα το παλευα να την κανω την εγγραφη και δεν τα καταφερνα, αναγκαστηκα να φωναξω ηλεκτρολογο να την κανει  :S

Υ.Γ. Ο λαλακης ειναι μεγαλος δασκαλος  :rockon:

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
Λοιπόν θα πω και εγώ την άποψη μου για το θέμα...
Καταρχήν... υπάρχει διαφορά στο σεξ (εννοώ την ευχαρίστηση)...ανάμεσα στον άντρα και στην γυναίκα? Η απάντηση που έχει δοθεί είναι ότι οι γυναίκες απολαμβάνουν το σεξ περισσότερο από τους άντρες... Έστω όμως ότι αυτό δεν ισχύει και ότι το απολαμβάνουν το ίδιο...
Φέρτε τώρα τον εαυτό σας στη θέση, του τι θα κάνατε αν κάποια γυναίκα...ανεξαρτήτου εμφάνισης και ηλικίας σας έλεγε ότι θα σας δώσει 100 ευρώ για να την γαμήσετε μια ωρίτσα...(αν υποθέσουμε ότι η στύση δεν θα είναι πρόβλημα γιατί οι γυναίκες δεν έχουν τέτοιο θέμα).
Απάντηση... όλοι θα τρέχαμε με 1.000....

Η διαφορά μας με τις γυναίκες είναι το γνωστό... ότι μεγαλώσαμε όλοι μας με το taboo ότι οι γυναίκες που γαμιούνται είναι πουτάνες ενώ οι άντρες που γαμάνε είναι μάγκες...

Αυτά τα περί νταβατζή... είναι μόνο στα λόγια... Οι νταβατζίδες του τύπου σε δέρνω, γαμιέσαι μου φέρνεις λεφτά... ανήκουν πλέον στα πολύ παλιά τα χρόνια... και γυναίκες που κλαίνε μετά το τέλος της δουλειάς και πλένονται με συρματάκι της κουζίνας για τις κατσαρόλες ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ CINEMA... το νταβατζής είναι μόνο στο όνομα και σε πολλές πολύ απλά είναι ο γκόμενος, η κάποιος γαμιάς που πολύ απλά τον έχει δίπλα της για αισθάνεται μεγαλύτερη ασφάλεια (γιατί δεν ξέρει σε ποιόν τρελλό θα πέσει)... και επίσης...πολλές το νταβατζή τον ψάχνουν και μόνες τους, κάνοντας οι ίδιες πρόταση να τους δίνουν κανένα εικοσάρικο το ραντεβού για να κάνουν τον ταξιτζή και για τον λόγο που είπα νωρίτερα...

Η άποψη μου με απλά λόγια... είναι.... όποια θέλει να είναι πουτάνα και της αρέσει η πούτσα... είναι... όποια δεν θέλει... πολύ απλά δεν είναι...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρωτηστε την ντανιελα72...  απο μικρη το ετριβε το πιπέρι  :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε τυποι σταρχιδια μας τι κανουν οι πουτανες. φτιαξτε ενα νημα για τον πουτανοκαψουρη, ποιοι λογοι αναγκαζουν τον κοκκινιστο να γινει κοκκινιστος  :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δικε μου 1 βδομαδα το παλευα να την κανω την εγγραφη και δεν τα καταφερνα, αναγκαστηκα να φωναξω ηλεκτρολογο να την κανει  :S

Υ.Γ. Ο λαλακης ειναι μεγαλος δασκαλος  :rockon:
είδες τελικά;
χωρίς δοκιμαστικό κατσαβίδι δεν γίνεται τίποτα σ αυτή τη ζωή.  :grin:

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
η συναρτηση χρονου - χρηματος

δεν υπαρχει αλλος λογος

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.522
Πόντοι
26.470
είναι γλυκά τα ΓΑΜΗΜΕΝΑ τα φράγκα!!  :rolleyes:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Προφανέστατα η κάθε γυναίκα που γίνεται πουτάνα γίνεται για τα λεφτά._
Πιστεύω όμως πως αυτό δεν είναι το χειρότερο που μπορεί να κάνει μια γυναίκα για τα λεφτά.

Κάποια του χώρου, ας πούμε, Ελληνίδα και όχι μικρή, μου είχε πει πως "αναγκάστηκε" να γίνει πουτάνα για να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο ζωής που είχε μάθει να απολαμβάνει από τον τέως σύζυγο, τον οποίον ποτέ δεν είχε αγαπήσει και τον είχε πάρει μόνο για τα λεφτά του! (Ανερυθρίαστα τον είχε αποκαλέσει ΑΤΜ!) Οπότε, σύμφωνα με την λογική της, καλύτερα λίγες ώρες τη βδομάδα με διάφορους, συνήθως αδιάφορους και σπανιώτερα ευχάριστους ή δυσάρεστους, παρά συνεχώς με τον έναν "ανυπόφορο".

Το αν τους αρέσει αυτό που κάνουν είναι άλλο πράγμα και θεωρώ πως έχει δύο σκέλη που είναι διαφορετικά μεταξύ τους.
1. Αν τους αρέσει το σεξ.
2. Αν τους αρέσει η πουτανιά.

Το σεξ είναι φυσικά χρήσιμο να τους αρέσει, αλλά λογικά δεν γίνεται να τους αρέσει με όλους!

Μια άλλη, μάλλον όχι πολύ γνωστή, Ελληνίδα amateur, που έχει πλέον φύγει από τον χώρο μετά την συλλογή κάποιου συγκεκριμένου ποσού που είχε ανάγκη, μου είχε πει πως το σεξ με τους πελάτες της ήταν 30% ευχάριστο, 40% αδιάφορο και 30% δυσάρεστο. Παρά ταύτα είχε καταφέρει να πείσει σχεδόν όλους όσους είχε συναντήσει πως το χαιρόταν ιδιαίτερα! ;)
Η "πουτανιά" δεν της άρεσε, δήλωνε, και έγινε σχετικά πειστική όταν σταμάτησε, ενώ θα μπορούσε να είχε συνεχίσει. Υποθέτω όμως πως όσο ασκούσε την δραστηριότητα, η ιδέα πως ήταν ποθητή από πάρα πολλούς άνδρες, τόσο ποθητή ώστε να την πληρώνουν (ενώ στην ιδιωτική της ζωή είχε βιώσει αρκετές απορρίψεις!) την γοήτευε, άρα δεν ήταν απόλυτα ειλικρινής! ;)

Πάντως δήλωνε πως όσο περισσότερο της άρεσε το να κάνει σεξ με κάποιον πελάτη, τόσο λιγώτερο πουτάνα αισθανόταν. (Αυτό λογικό ακούγεται)

Τώρα, από την άλλη, άλλη Ελληνίδα που γνώρισα πρόσφατα και δουλεύει σε Στούντιο, συχνά διπλοβάρδιες και κάνει και βίζιτες (που στο καλό βρίσκει χρόνο;!) είχε δηλώσει πως το σεξ της αρέσει πολύ, αλλά πλέον το να το κάνει χωρίς λεφτά της αφαιρεί την μισή ευχαρίστηση, την "ξενερώνει"!
Υποθέτω πως έτσι "ωραιοποιεί" στο μυαλό της το γιατί κάνει αυτήν τη δουλειά (και τίποτα άλλο μάλιστα!)    

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
f(t) = m[sup]n[/sup]

???

:2funny: :2funny: :2funny:

t->time
m->money

τη πατατα που έγραψα δεν τη πηρε πρεφα κανεις ε?  :grin:

m= 2[sup] t [/sup]

!!!!

Μ αρεσει που πηγαινα να ανοιξω παλια και σοβαρες συζητησεις για ΗΥ εδω μεσα
λολ τι μαλακας

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Η "πουτανιά" δεν της άρεσε, δήλωνε, και έγινε σχετικά πειστική όταν σταμάτησε, ενώ θα μπορούσε να είχε συνεχίσει. Υποθέτω όμως πως όσο ασκούσε την δραστηριότητα, η ιδέα πως ήταν ποθητή από πάρα πολλούς άνδρες, τόσο ποθητή ώστε να την πληρώνουν (ενώ στην ιδιωτική της ζωή είχε βιώσει αρκετές απορρίψεις!) την γοήτευε, άρα δεν ήταν απόλυτα ειλικρινής! ;)

Πάντως δήλωνε πως όσο περισσότερο της άρεσε το να κάνει σεξ με κάποιον πελάτη, τόσο λιγώτερο πουτάνα αισθανόταν. (Αυτό λογικό ακούγεται)

Τώρα, από την άλλη, άλλη Ελληνίδα που γνώρισα πρόσφατα και δουλεύει σε Στούντιο, συχνά διπλοβάρδιες και κάνει και βίζιτες (που στο καλό βρίσκει χρόνο;!) είχε δηλώσει πως το σεξ της αρέσει πολύ, αλλά πλέον το να το κάνει χωρίς λεφτά της αφαιρεί την μισή ευχαρίστηση, την "ξενερώνει"!

Aυτό προσεγγίζει κατα πολύ την αλήθεια για τον χαρακτήρα της πουτάνας.
Υπάρχει καταρχήν μια προδιάθεση όταν γεννιούνται , στη συνέχεια το οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον δεν καταφέρνει να τους χαράξει κάποιες "αξίες" , και εν τέλει , όταν μπαίνουν σ'αυτή την δουλειά κατ'αναλογία με το καλούπι ο "πορνικός χαρακτήρας" παίρνει την τελική του μορφή και διατηρείται μέχρι να πεθάνουν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τη πατατα που έγραψα δεν τη πηρε πρεφα κανεις ε?  :grin:

m= 2[sup] t [/sup]

!!!!

Μ αρεσει που πηγαινα να ανοιξω παλια και σοβαρες συζητησεις για ΗΥ εδω μεσα
λολ τι μαλακας
νομίζεις ότι μπαίνει εδώ μέσα κανείς για να παρακολουθήσει διάλεξη ή σεμιναριο πανεπιστημιακού επιπέδου;
θα πρεπε πάντως να σ ανησυχεί ότι παίζει να μη διαβάζει ΚΑΝΕΙΣ τι μαλακίες που γράφεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom