Επισκέπτης
Υ.Γ.
υπάρχουν μαλακες που τα τρώνε στις πουτάνες και μαλάκες που τα τρώνε απ τις πουτάνες.
Ναί, ναί, κι ἐγὼ εἶμαι τραπεζίτης
Υ.Γ.
υπάρχουν μαλακες που τα τρώνε στις πουτάνες και μαλάκες που τα τρώνε απ τις πουτάνες.
θα μας πεις τον τρόπο???εγώ μαπκαλακο δεν ξέρω απο πουτάνες γιατί δεν πηγαίνω στη Φυλής και τη Σωκράτους.
Υ.Γ.
εσύ ξέρουμες σε ποιά κατηγορία είσαι.
εγώ δεν είμαι σίγουρα στην πρώτη.
δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση πουτάνα να κολλήσει μαζί σου επειδή είσαι καλό παιδί, βιοπαλαιστής, νορμάλ άτομο με νορμάλ δουλειά κλπ.θα μας πεις τον τρόπο???
δεν υπάρχει ποτέ περίπτωση πουτάνα να κολλήσει μαζί σου επειδή είσαι καλό παιδί, βιοπαλαιστής, νορμάλ άτομο με νορμάλ δουλειά κλπ.
με ένα καλό παιδί η πουτάνα προτιμάει να γαμιέται στον ελεύθερο χρόνο της αλλα τα φράγκα τα τρώει με τεράστιους μαλάκες.
είτε νταβάδες, είτε φραγκάτους κωλοπαιδαράδες.
στην α περίπτωση κολλάνε και τα χουν απο ανασφάλεια θεωρώντας ότι αυτοπροστατεύονται, στη δεύτερη απο ελπίδα ότι κάποτε ο κωλοπαιδαράς θα την βγάλει απο το βούρκο και θα την χώσει ως κυρία στην υψηλή κενωνία.
και στις δύο περιπτώσεις η έλλειψη παιδείας έχει τα ίδια αποτελέσματα.
η πουτάνα να καταληγει είτε πάλι στη Φυλής είτε πάλι στο εσκορτσερβισεςτελειαιγιου.
τέλος παρέμβασης.
εγώ μαπκαλακο δεν ξέρω απο πουτάνες γιατί δεν πηγαίνω στη Φυλής και τη Σωκράτους.
Υ.Γ.
εσύ ξέρουμες σε ποιά κατηγορία είσαι.
εγώ δεν είμαι σίγουρα στην πρώτη.
φχαριστώ μαν.δικε μου εισαι μορφη κοντραρεις ανετα το λαλακη για τον τιτλο του πιο γραφικου του site
φχαριστώ μαν.
και συγχαρητήρια που τελικά κατάφερες να εγγραφείς σε σάιτ για πουτάνες.
Αθλος.
Υ.Γ.
ο λάκης έχει πει πολλές φορές ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
είδες τελικά;δικε μου 1 βδομαδα το παλευα να την κανω την εγγραφη και δεν τα καταφερνα, αναγκαστηκα να φωναξω ηλεκτρολογο να την κανει :S
Υ.Γ. Ο λαλακης ειναι μεγαλος δασκαλος
η συναρτηση χρονου - χρηματος
δεν υπαρχει αλλος λογος
f(t) = m[sup]n[/sup]
???
t->time
m->money
Η "πουτανιά" δεν της άρεσε, δήλωνε, και έγινε σχετικά πειστική όταν σταμάτησε, ενώ θα μπορούσε να είχε συνεχίσει. Υποθέτω όμως πως όσο ασκούσε την δραστηριότητα, η ιδέα πως ήταν ποθητή από πάρα πολλούς άνδρες, τόσο ποθητή ώστε να την πληρώνουν (ενώ στην ιδιωτική της ζωή είχε βιώσει αρκετές απορρίψεις!) την γοήτευε, άρα δεν ήταν απόλυτα ειλικρινής! ;)
Πάντως δήλωνε πως όσο περισσότερο της άρεσε το να κάνει σεξ με κάποιον πελάτη, τόσο λιγώτερο πουτάνα αισθανόταν. (Αυτό λογικό ακούγεται)
Τώρα, από την άλλη, άλλη Ελληνίδα που γνώρισα πρόσφατα και δουλεύει σε Στούντιο, συχνά διπλοβάρδιες και κάνει και βίζιτες (που στο καλό βρίσκει χρόνο;!) είχε δηλώσει πως το σεξ της αρέσει πολύ, αλλά πλέον το να το κάνει χωρίς λεφτά της αφαιρεί την μισή ευχαρίστηση, την "ξενερώνει"!
νομίζεις ότι μπαίνει εδώ μέσα κανείς για να παρακολουθήσει διάλεξη ή σεμιναριο πανεπιστημιακού επιπέδου;τη πατατα που έγραψα δεν τη πηρε πρεφα κανεις ε?
m= 2[sup] t [/sup]
!!!!
Μ αρεσει που πηγαινα να ανοιξω παλια και σοβαρες συζητησεις για ΗΥ εδω μεσα
λολ τι μαλακας