arcans82
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Φεβ 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
καθολου.αυτό ήταν ότι πιο χειρότερότερο μπορούσες να πεις![]()
ισα ισα το αντιθετο.
αν θυμασε παλιοτερα ειχαμε μαλωσει πολλες φορες.
και δεν περιμενα κατι τετοιο απο σενα.
καθολου.αυτό ήταν ότι πιο χειρότερότερο μπορούσες να πεις![]()
πιο πολλες πιθανοτητες υπαρχουν να ερωτευτεις κανενα σκληρο δισκο παρα πουτανα να ξερεις.τυπε δεν μου εχει τυχει να ερωτευτω πουτανα παντως.
ΑΝ τυχει θα δω![]()
πιο πολλες πιθανοτητες υπαρχουν να ερωτευτεις κανενα σκληρο δισκο παρα πουτανα να ξερεις.
Ειμαι παρεξηγημενο ατομο φιλε μου![]()
πιο πολλες πιθανοτητες υπαρχουν να ερωτευτεις κανενα σκληρο δισκο παρα πουτανα να ξερεις.
Αυτός κανά εικοσάρι το μήνα να δώσει και τον υπόλοπο μήνα τρολλάρισμα εκ του ασφαλούς χωρίς να εχει ψηθεί επαγγελματικά κάπου και με θεωρίες ολοκαύτωμα.
καταλαβαίνεις τι εννοώ με το ΄΄κασέρι'',δεν αξιζει να συντηρείς πουτανάκι.Είναι και πολυέξοδα..Όλες τους βασικά.μερικοί που ρίχνουν γραβιέρα κρήτης 9,99 το κιλό είναι σε πιο λόου φάση
τύπε, ακόμα καβλώνω με την ατάκα κάτω από τη φώτο. με εμπνέει, με συμπληρώνει και μου θυμίζει ωραίες στιγμές![]()
μερικες γραφουν και βιβλια!Αυτο δεν μπορει κανεις να το ξέρει.......
Πίσω απο κάθε κοπέλα υπάρχει μια ιστορία......
και στα σουπερ μαρκετ οι κοπελες που δουλευουν εχουν ιστορια.Αυτο δεν μπορει κανεις να το ξέρει.......
μερικες γραφουν και βιβλια!
και στα σουπερ μαρκετ οι κοπελες που δουλευουν εχουν ιστορια.
δεν δουλευουν για 600 ευρω ολη μερα επειδη ειναι εφοπλιστριες.
αντε μην ακουω μαλακιες.
Αυτο δεν μπορει κανεις να το ξέρει.......
αλλο ιστορια και αλλο παραμυθια.Να σου πω την αλήθεια και εγω το έχω σκεφτεί......
καταλαβαίνεις τι εννοώ με το ΄΄κασέρι'',δεν αξιζει να συντηρείς πουτανάκι.Είναι και πολυέξοδα..Όλες τους βασικά.
καθολου.
ισα ισα το αντιθετο.
αν θυμασε παλιοτερα ειχαμε μαλωσει πολλες φορες.
και δεν περιμενα κατι τετοιο απο σενα.
πνευματικα δικαιωματα και καθαρισεςΝα σου πω την αλήθεια και εγω το έχω σκεφτεί......
Προφανέστατα η κάθε γυναίκα που γίνεται πουτάνα γίνεται για τα λεφτά._
Πιστεύω όμως πως αυτό δεν είναι το χειρότερο που μπορεί να κάνει μια γυναίκα για τα λεφτά.
Κάποια του χώρου, ας πούμε, Ελληνίδα και όχι μικρή, μου είχε πει πως "αναγκάστηκε" να γίνει πουτάνα για να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο ζωής που είχε μάθει να απολαμβάνει από τον τέως σύζυγο, τον οποίον ποτέ δεν είχε αγαπήσει και τον είχε πάρει μόνο για τα λεφτά του! (Ανερυθρίαστα τον είχε αποκαλέσει ΑΤΜ!) Οπότε, σύμφωνα με την λογική της, καλύτερα λίγες ώρες τη βδομάδα με διάφορους, συνήθως αδιάφορους και σπανιώτερα ευχάριστους ή δυσάρεστους, παρά συνεχώς με τον έναν "ανυπόφορο".
Το αν τους αρέσει αυτό που κάνουν είναι άλλο πράγμα και θεωρώ πως έχει δύο σκέλη που είναι διαφορετικά μεταξύ τους.
1. Αν τους αρέσει το σεξ.
2. Αν τους αρέσει η πουτανιά.
Το σεξ είναι φυσικά χρήσιμο να τους αρέσει, αλλά λογικά δεν γίνεται να τους αρέσει με όλους!
Μια άλλη, μάλλον όχι πολύ γνωστή, Ελληνίδα amateur, που έχει πλέον φύγει από τον χώρο μετά την συλλογή κάποιου συγκεκριμένου ποσού που είχε ανάγκη, μου είχε πει πως το σεξ με τους πελάτες της ήταν 30% ευχάριστο, 40% αδιάφορο και 30% δυσάρεστο. Παρά ταύτα είχε καταφέρει να πείσει σχεδόν όλους όσους είχε συναντήσει πως το χαιρόταν ιδιαίτερα! ;)
Η "πουτανιά" δεν της άρεσε, δήλωνε, και έγινε σχετικά πειστική όταν σταμάτησε, ενώ θα μπορούσε να είχε συνεχίσει. Υποθέτω όμως πως όσο ασκούσε την δραστηριότητα, η ιδέα πως ήταν ποθητή από πάρα πολλούς άνδρες, τόσο ποθητή ώστε να την πληρώνουν (ενώ στην ιδιωτική της ζωή είχε βιώσει αρκετές απορρίψεις!) την γοήτευε, άρα δεν ήταν απόλυτα ειλικρινής! ;)
Πάντως δήλωνε πως όσο περισσότερο της άρεσε το να κάνει σεξ με κάποιον πελάτη, τόσο λιγώτερο πουτάνα αισθανόταν. (Αυτό λογικό ακούγεται)
Τώρα, από την άλλη, άλλη Ελληνίδα που γνώρισα πρόσφατα και δουλεύει σε Στούντιο, συχνά διπλοβάρδιες και κάνει και βίζιτες (που στο καλό βρίσκει χρόνο;!) είχε δηλώσει πως το σεξ της αρέσει πολύ, αλλά πλέον το να το κάνει χωρίς λεφτά της αφαιρεί την μισή ευχαρίστηση, την "ξενερώνει"!
Υποθέτω πως έτσι "ωραιοποιεί" στο μυαλό της το γιατί κάνει αυτήν τη δουλειά (και τίποτα άλλο μάλιστα!)
αλλο ιστορια και αλλο παραμυθια.
δεν ειναι το ιδιο να ξερεις.
εσυ μαλλον λες μαλακιες απο οτι μου φαινετε.Ναι αλλα δεν είναι το ίδιο αγοράκι μην λες μαλακιες ......