Νέα

Ποιοί λόγοι αναγκάζουν την ΠΟΥΤΑΝΑ να γίνει ΠΟΥΤΑΝΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
ναι αλλα διαλεξες τα ευκολα και τα πολλα.
πολλες γυναικες μπορουσαν να το κανουν αυτο να ξερεις.
και στα σουπερ μαρκετ και στα ρουχαδικα εχει πολλες πωλητριες που ειναι ωραιες γκομενες και δουλευουν για 500 ευρω,και αυτες εχουν και βυζια και κωλο και μουνι,αλλα δεν εκαναν την επιλογη την δικη σου.

Εγω τουλάχιστον είμαι πουτανα δηλωμενη ενώ υπάρχουν άλλες που το παίζουν κυρίες και για μένα αυτές είναι οι πουτανες.....οποίος κατάλαβε κατάλαβε καλη συνέχεια......

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εγω τουλάχιστον είμαι πουτανα δηλωμενη ενώ υπάρχουν άλλες που το παίζουν κυρίες και για μένα αυτές είναι οι πουτανες.....οποίος κατάλαβε κατάλαβε καλη συνέχεια......

η δικια μου η ερωτηση δε σου αρεσε να απαντησεις ε

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
γουλφακη αμα θες να ανοιξουμε αλυσιδα συνοδων γινεται,ενα κεφαλαιο για διαφημιση και καθαρισαμε

να μη παει χαμενη η υπερσεξουαλικοτητα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Εχει καταντησει γραφικο.

arcans82

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2012
Like
20
Πόντοι
16
η κλασικη δικαιολογια τις καθε πουτανας.
βρειτε καμια καινουργια δικαιολογια,αυτη ξυνισε εντελος.
αν μου ελεγες οτι σε οδηγησε η κριση σε αυτο τη δουλεια θα σε πιστευα πιο πολυ.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει τίποτα εσυ.........

Δεν θα σου πω και την ιστορία μου...

1ον. μπήκες την ώρα που έπεφτε θάψιμο για τα του επαγγέλματός σου και των συναδέλφων σου. μεγάλο λάθος!

2ον. υπάρχουν και γυναίκες που κατέληξαν σε ντέλα επειδή τις πούλησαν, γυναίκες με παιδιά, γυναίκες δίχως πατρίδα, δίχως μάνα και πατέρα, ούτε χρήμα τπτ, αλλά υπάρχουν και πουτάνες που βαριόντουσαν να πάνε σχολείο κι όταν πήγαιναν τις γαμούσε όλος ο κόσμος, δεν θέλανε να δουλέψουν γτ η δουλειά είναι δύσκολο πράγμα, θέλανε να γαμιούνται και τι καλύτερο από το να κάνεις αυτό που γουστάρεις και να σε πληρώνουν αδρά γι'αυτό..

3ον. θέλει μεγάλα αρχίδια για μια γυναίκα που μπαίνει στο τρυπάκι να γαμιέται επί χρήμασι να βγει μετά από τον φαύλο αυτό κύκλο.

4rth. άγνωστες λέξεις; :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1ον. μπήκες την ώρα που έπεφτε θάψιμο για τα του επαγγέλματός σου και των συναδέλφων σου. μεγάλο λάθος!

2ον. υπάρχουν και γυναίκες που κατέληξαν σε ντέλα επειδή τις πούλησαν, γυναίκες με παιδιά, γυναίκες δίχως πατρίδα, δίχως μάνα και πατέρα, ούτε χρήμα τπτ, αλλά υπάρχουν και πουτάνες που βαριόντουσαν να πάνε σχολείο κι όταν πήγαιναν τις γαμούσε όλος ο κόσμος, δεν θέλανε να δουλέψουν γτ η δουλειά είναι δύσκολο πράγμα, θέλανε να γαμιούνται και τι καλύτερο από το να κάνεις αυτό που γουστάρεις και να σε πληρώνουν αδρά γι'αυτό..

3ον. θέλει μεγάλα αρχίδια για μια γυναίκα που μπαίνει στο τρυπάκι να γαμιέται επί χρήμασι να βγει μετά από τον φαύλο αυτό κύκλο.

4rth. άγνωστες λέξεις; :grin:

μπηκες ορεξατος για σεντονια τυπε?  :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
εντομεταξυ το ειρωνικο της υποθεσης εδω ειναι οτι οσοι λενε για πολλα

παιζει πριν τα μνημονια και το καυλι του παπανδρεου να ζητουσαν θεσεις στο δημοσιο και να χαν μισθους 1500-2000 ευρω  :2funny: :2funny:

παντως που ειστε, η μεγαλυτερη πουτανα και τσουλαρα εδω μεσα ειναι ο ντενιελ72...

ο ανθρωπος γουσταρει τρομπονι ρε παιδι μου, χεστηκε για τα λεφτα  :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

tednet

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2011
Like
4
Πόντοι
16
πουτανεσ και πουτανεσ εχει πουτανεσ και πουτανεσ

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Απαντώ σε αυτούς που νομίζουν ότι οι πουτανες το κάνουν επειδή γουστάρουν.........

γιατί ρε κοπελιά? Δεμένη στο κρεβάτι σε έχουν και σε πηδάνε?
Μην ακυρώνεις έτσι το επάγγελμα σου και κυρίως τους πελάτες σου , γιατί φαίνεσαι πιό πουτάνα από αυτές που απεχθάνεσαι.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
γουλφακη αμα θες να ανοιξουμε αλυσιδα συνοδων γινεται,ενα κεφαλαιο για διαφημιση και καθαρισαμε

να μη παει χαμενη η υπερσεξουαλικοτητα

έκλεισε..τα ποσοστά όπως περίμενες 80-20 :grin:

δε φτάνει που θα φέρνω τη πελατεία λόγω της απαράμιλλης ομορφιάς μου και του μεγάλου οργάνου..θα σου δώσω και το 20%..μήπως είναι πολλά;..θα δω :8

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
έκλεισε..τα ποσοστά όπως περίμενες 80-20 :grin:

δε φτάνει που θα φέρνω τη πελατεία λόγω της απαράμιλλης ομορφιάς μου και του μεγάλου οργάνου..θα σου δώσω και το 20%..μήπως είναι πολλά;..θα δω :8
δε θελω τιποτα μονο να πηδαω 50 γυναικες την ημερα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μην την πεφτετε 10 ατομα σε μια γυναικα  :birdman: