Νέα

Ποιοί λόγοι αναγκάζουν την ΠΟΥΤΑΝΑ να γίνει ΠΟΥΤΑΝΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
  οχι ρε, δεν λεει πουθενα στους ορους του σαιτ να μην τα λες σταρατα  :grin: :grin:

απλα φτιαξε καναν κλωνο την επομενη φορα για να τα βγαλεις περα  :2funny: :2funny:

Μπα οχι. ΠΟτε κλωνο.

:rockon: :rockon: :rockon:

ειμαστε αυθεντικοτατοι. Και δεν κρυβομαστε ΠΟΤΕ.

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Καλησπέρα.

Πρώτα απ'όλα να ξεκαθαρίσουμε πως το κάθε άτομο μπορεί να διαχειρίζεται το σώμα του όπως εκείνο κρίνει και επιλέγει (εφόσον είναι σε θέση να το κάνει).
Το ότι μια γυναίκα επιλέγει αυτο το επάγγελμα είναι δικαιώμα της. Βεβαια υπάρχουν επιπτώσεις στο προσωπικο και κοινωνικό της περίγυρο, αλλά αυτα ως επακόλουθα των οποιωνδήποτε επιλογών κάνουμε στη ζωή μας.

Παρεμβαίνω γιατί μου φαίνεται εξαιρετικά αστείο και ειρωνικό, άτομα που γράφουν σε site με μπουρδέλα...(και επομένως ίσως να πηγαίνουν και τα ίδια σε μπουρδέλα) να "ηθικολογούν" για τις επιλογές μιας πουτάνας.
Εκτός αν πιστεύετε πως άλλη ηθική έχουν οι πελάτες απο τις ιερόδουλες...οπότε και δεν έχει νόημα η περαιτέρω συζήτηση...

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.458
Πόντοι
6.305
A)Οικονομικοί   λόγοι.

Β)Κακοποίηση.Γυναίκες   που  έχουν  κακοποιηθεί   ως  παιδιά  ή  οι  μητέρες  τους  βίωναν  σεξουαλική  βία  είναι  πιθανό  να  γίνουν  πόρνες.Οι  τραυματικές  εμπειρίες  όπου  άλλοι  άνθρωποι  είχαν  εξουσία  πάνω  στα  σώματά  τους  τις  έμαθαν  να  διαχωρίζουν  τα  αίσθήματα  από  το  σώμα  και  τη  σεξουαλική  πράξη.

Γ)Ευχαρίστηση.Γυναίκες  που  απολαμβάνουν  το  σεξ  είναι  πιθανό  λόγω  και  των  άλλων  θετικών  (καλά λεφτά,επικοινωνία  με  πολλούς  και  διαφορετικούς  άνδρες,ανεξαρτησία,εξουσία που  ασκούν  πάνω  στον  άνδρα)  να  ακολουθήσουν  την  πορνεία  ως  επάγγελμα.

Φυσικά  υπάρχουν   και  άλλοι  λόγοι  πχ  πολιτισμικοί /περιβαλλοντικοί     αλλά  οι  3  πρώτοι  είναι  οι  κυριότεροι  και  φυσικά  δεν  αποκλείεται  να  δρουν  συνεργατικά  πάνω  σε  ορισμένες  κοπέλες.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.408
Πόντοι
6.955
Με αφορμή την συζήτηση που ερευνά τους λόγους για τους οποίου μια γυναίκα αποφασίζει νε εκδίδεται θέλω να ρωτήσω κάτι.
Εχει καποιος απο εσας φίλη πουτάνα? Ο κοινωνικός κύκλος των ιερόδουλων γνωρίζει πως είναι πουτάνες? Εαν οχι τι νομίζει?
Εγώ πάντως θα ήθελα να εχω φίλη μια πουτάνα

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μωρη σκυλα ντανιελ72

βγες και μιλα μωρη να λυθει η απορια απο τα μελη του μπου...  :fuck1: :fuck1: :fuck1:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
Με αφορμή την συζήτηση που ερευνά τους λόγους για τους οποίου μια γυναίκα αποφασίζει νε εκδίδεται θέλω να ρωτήσω κάτι.
Εχει καποιος απο εσας φίλη πουτάνα? Ο κοινωνικός κύκλος των ιερόδουλων γνωρίζει πως είναι πουτάνες? Εαν οχι τι νομίζει?
Εγώ πάντως θα ήθελα να εχω φίλη μια πουτάνα
αμα ειχες φιλη πουτανα δεν θα το ηξερες γιατι δεν θα στο ελεγε  ;) σπανια γινεται να ξερει ενας φιλος την αληθεια  ;)

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Καλησπέρα.

Πρώτα απ'όλα να ξεκαθαρίσουμε πως το κάθε άτομο μπορεί να διαχειρίζεται το σώμα του όπως εκείνο κρίνει και επιλέγει (εφόσον είναι σε θέση να το κάνει).
Το ότι μια γυναίκα επιλέγει αυτο το επάγγελμα είναι δικαιώμα της. Βεβαια υπάρχουν επιπτώσεις στο προσωπικο και κοινωνικό της περίγυρο, αλλά αυτα ως επακόλουθα των οποιωνδήποτε επιλογών κάνουμε στη ζωή μας.

Παρεμβαίνω γιατί μου φαίνεται εξαιρετικά αστείο και ειρωνικό, άτομα που γράφουν σε site με μπουρδέλα...(και επομένως ίσως να πηγαίνουν και τα ίδια σε μπουρδέλα) να "ηθικολογούν" για τις επιλογές μιας πουτάνας.
Εκτός αν πιστεύετε πως άλλη ηθική έχουν οι πελάτες απο τις ιερόδουλες...οπότε και δεν έχει νόημα η περαιτέρω συζήτηση...

Την καλησπέρα μου τι κανεις πως είσαι?????

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Την καλησπέρα μου τι κανεις πως είσαι?????

Καλά είμαι κούκλα μου, χάθηκα το ξέρω! (είμαι σε μια κλινική αυτο το καιρο και τρέχω)
Θα περάσω όμως μέσα στη βδομάδα να σας δω! (μπορεί αύριο ή μεθαύριο)

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το θρεντ αναφέρεται στις πουτάνες. εάν θετε να συζητήσουμε για τους πελατες ανοιχτε αλλο θρεντ.

raniarania

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
θα συμφωνησω απολυτα με αυτα που αναφερει ο taurus1 . Ειναι ενα συνολο παραγοντων που για καθε κοπελα ειναι διαφορετικο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom