εσενα σε εχει γαμησει ο νωντας?
ο νώντας δεν είναι πολύ άντρας για να με γαμήσει
εσενα σε εχει γαμησει ο νωντας?
και τι σε χαλασε να απαντησεις και σε αυτο που ρωτησα? μη στενοχωρησεις τους κοκκινιστους?
οχι ρε, δεν λεει πουθενα στους ορους του σαιτ να μην τα λες σταρατα
απλα φτιαξε καναν κλωνο την επομενη φορα για να τα βγαλεις περα
Εγώ πάντως θα ήθελα να εχω φίλη μια πουτάνα
αμα ειχες φιλη πουτανα δεν θα το ηξερες γιατι δεν θα στο ελεγε ;) σπανια γινεται να ξερει ενας φιλος την αληθεια ;)Με αφορμή την συζήτηση που ερευνά τους λόγους για τους οποίου μια γυναίκα αποφασίζει νε εκδίδεται θέλω να ρωτήσω κάτι.
Εχει καποιος απο εσας φίλη πουτάνα? Ο κοινωνικός κύκλος των ιερόδουλων γνωρίζει πως είναι πουτάνες? Εαν οχι τι νομίζει?
Εγώ πάντως θα ήθελα να εχω φίλη μια πουτάνα
Καλησπέρα.
Πρώτα απ'όλα να ξεκαθαρίσουμε πως το κάθε άτομο μπορεί να διαχειρίζεται το σώμα του όπως εκείνο κρίνει και επιλέγει (εφόσον είναι σε θέση να το κάνει).
Το ότι μια γυναίκα επιλέγει αυτο το επάγγελμα είναι δικαιώμα της. Βεβαια υπάρχουν επιπτώσεις στο προσωπικο και κοινωνικό της περίγυρο, αλλά αυτα ως επακόλουθα των οποιωνδήποτε επιλογών κάνουμε στη ζωή μας.
Παρεμβαίνω γιατί μου φαίνεται εξαιρετικά αστείο και ειρωνικό, άτομα που γράφουν σε site με μπουρδέλα...(και επομένως ίσως να πηγαίνουν και τα ίδια σε μπουρδέλα) να "ηθικολογούν" για τις επιλογές μιας πουτάνας.
Εκτός αν πιστεύετε πως άλλη ηθική έχουν οι πελάτες απο τις ιερόδουλες...οπότε και δεν έχει νόημα η περαιτέρω συζήτηση...
Την καλησπέρα μου τι κανεις πως είσαι?????
(είμαι σε μια κλινική αυτο το καιρο και τρέχω)
Φυσικὸν ἐπόμενον
Πάντως η παρουσία μου εδώ έχει γίνει διακριτική κύριε bakalhs, επομένως δεν ερεθίζω πια το σκωπτικό σας σχολιασμό...
Φυσικὸν ἐπόμενον
Πρὸς Θεοῦ, εἰς τὸν φόρτον ἐργασίας τῆς σήμερον ἀνεφέρθην, τὶ ἐνομίσατε;
ποιός λόγος σε ανάγκασε να γίνεις τόσο πουτάνα?
Φυσικὸν ἐπόμενον
ήτο παρεξήγησιςεισαι φαουλ. ουτε εμενα δε μου παει να πειραξω τον σαρουμαν που ειμαι καφρος με κατι τετοια. καλο παληκαρι.
το θρεντ αναφέρεται στις πουτάνες. εάν θετε να συζητήσουμε για τους πελατες ανοιχτε αλλο θρεντ.Εκτός αν πιστεύετε πως άλλη ηθική έχουν οι πελάτες απο τις ιερόδουλες...οπότε και δεν έχει νόημα η περαιτέρω συζήτηση...