You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιοί λόγοι αναγκάζουν την ΠΟΥΤΑΝΑ να γίνει ΠΟΥΤΑΝΑ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 63K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
ανοιγω ενα θεμα το οποιο με απασχολει χρονια και θα ηθελα γνωμες και αποψεις καθαρα για εγκυκλοπεδικους λογους.οι περισσοτερες πουτανες (πιστευω πανω το 90%) εχουν καποιο νταβατζη-προαγωγο... εχουμε ακουσει περιπτωσεις που πουτανα ξεφυγε απο το μαρτυριο που περνουσε και εδωσε το κυκλωμα στην αστυνομια...
και ρωταω:
τι ειναι αυτο που μια πουτανα την κανει να ειναι πουτανα να μην μπορει ευκολα να ξεφυγει και να γαμιεται δινωντας τα λεφτα στον νταβατζη- προαγωγο???
χμμμμμμ ενδιαφέρον....νόμιζα οτι εδω μέσα επικρατεί η άποψη οτι οι πουτάνες γουστάρουν τρελά αυτό που κάνουν. σε αυτούς που μου το χαν πει βέβαια είχα απαντήσει ότι έτσι σας βολεύει να πιστεύετε αλλά μου απάντησαν με το γνωστό υφάκι και δούλεμα του σάιτ...
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
οταν τις γαμανε ομορφοπαιδα οπως εγω π.χ γιατι να μην τους αρεσει?χμμμμμμ ενδιαφέρον....νόμιζα οτι εδω μέσα επικρατεί η άποψη οτι οι πουτάνες γουστάρουν τρελά αυτό που κάνουν. σε αυτούς που μου το χαν πει βέβαια είχα απαντήσει ότι έτσι σας βολεύει να πιστεύετε αλλά μου απάντησαν με το γνωστό υφάκι και δούλεμα του σάιτ...
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
οταν τις γαμανε ομορφοπαιδα οπως εγω π.χ γιατι να μην τους αρεσει?
ναι σωστά έχεις ένα ποιντ
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
χμμμμμμ ενδιαφέρον....νόμιζα οτι εδω μέσα επικρατεί η άποψη οτι οι πουτάνες γουστάρουν τρελά αυτό που κάνουν. σε αυτούς που μου το χαν πει βέβαια είχα απαντήσει ότι έτσι σας βολεύει να πιστεύετε αλλά μου απάντησαν με το γνωστό υφάκι και δούλεμα του σάιτ...
Η Ράνια, το πρώτο ποστ της σελίδας αυτής, διατηρεί ενα μπλογκ, μπορείς να το διάβασεις και μετά ξαναμιλάμε.
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
οταν τις γαμανε ομορφοπαιδα οπως εγω π.χ γιατι να μην τους αρεσει?
Και συ ρε τυπε μην εισαι χαζος, αλλη φορα ζητα και κατι
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε δεν μαρεσουν τα ζιγκολικια σε πουτανες :SΚαι συ ρε τυπε μην εισαι χαζος, αλλη φορα ζητα και κατι
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.563
- Πόντοι
- 46.232
τυπε δεν μαρεσουν τα ζιγκολικια σε πουτανες :S
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
τυπε δεν μαρεσουν τα ζιγκολικια σε πουτανες :S
Eστω ρε δικε μου τις βενζινες, για να πας, τρακα για κανα τσιγαρο, κανα σουβλακι. Ισα να μη μπαινεις μεσα δλδ, αλλα να χεις και τη συνειδηση σου ησυχη οτι δεν την εγδυσες
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ναι θελουμε να τους ριχνουμε στ'ΑΥΤΙΑ
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.563
- Πόντοι
- 46.232
δεν ζητάει....αυτά που ήταν να του δώσουν επειδή είναι large τύπος τα αφήνει δίκην πουρμπουάρΚαι συ ρε τυπε μην εισαι χαζος, αλλη φορα ζητα και κατι
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε δεν ειναι σωστοEστω ρε δικε μου τις βενζινες, για να πας, τρακα για κανα τσιγαρο, κανα σουβλακι. Ισα να μη μπαινεις μεσα δλδ, αλλα να χεις και τη συνειδηση σου ησυχη οτι δεν την εγδυσες
μου εχει πει ο αχαχουχας να μην κανω τετοια πραγματα
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
δεν ζητάει....αυτά που ήταν να του δώσουν επειδή είναι large τύπος τα αφήνει δίκην πουρμπουάρ
Αυτες πρεπει να του δινουν μπουρμπουαρ ρε δικε μου. Εγω παντως οταν παω στο τσαρδι, ειμαι απαιτητικος ! 20ρακι ακατεβατο ζηταω
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.563
- Πόντοι
- 46.232
υπάρχουν αυτές που το κάνουν για βιοποριστικούς λόγους και γουστάρουν κι όλας ,χμμμμμμ ενδιαφέρον....νόμιζα οτι εδω μέσα επικρατεί η άποψη οτι οι πουτάνες γουστάρουν τρελά αυτό που κάνουν. σε αυτούς που μου το χαν πει βέβαια είχα απαντήσει ότι έτσι σας βολεύει να πιστεύετε αλλά μου απάντησαν με το γνωστό υφάκι και δούλεμα του σάιτ...
αλλά δύστυχος οι περισσότερες είναι πονεμένες ιστορίες............
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Η Ράνια, το πρώτο ποστ της σελίδας αυτής, διατηρεί ενα μπλογκ, μπορείς να το διάβασεις και μετά ξαναμιλάμε.
τι λέει οτι γουστάρει τρελά το σεξ με το κάθε άσχετο και περνάει τέλεια?
αποκλείεται αυτό να ναι μάρκετινγκ? παίζει να τα γράφει και ο ίδιος ο νταβάς της!
Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
τυπε δεν ειναι σωστο
μου εχει πει ο αχαχουχας να μην κανω τετοια πραγματα
Ε πες του οι καιροι ειναι δυσκολοι, κριση δικε μου αστα να παν.
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
υπάρχουν αυτές που το κάνουν για βιοποριστικούς λόγους και γουστάρουν κι όλας ,
αλλά δύστυχος οι περισσότερες είναι πονεμένες ιστορίες............
συμφωνώ
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 233.563
- Πόντοι
- 46.232
ναι τέτοιο παιδί που είσαι............αν και μάλλον πρέπει να χρεώνεις περισσότερα.Αυτες πρεπει να του δινουν μπουρμπουαρ ρε δικε μου. Εγω παντως οταν παω στο τσαρδι, ειμαι απαιτητικος ! 20ρακι ακατεβατο ζηταω
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε με αυτες που πας καλα κανεις και ζηταςΑυτες πρεπει να του δινουν μπουρμπουαρ ρε δικε μου. Εγω παντως οταν παω στο τσαρδι, ειμαι απαιτητικος ! 20ρακι ακατεβατο ζηταω
μικρες
ομορφες
και με δοντια :S