Νέα

Ποιοί λόγοι αναγκάζουν την ΠΟΥΤΑΝΑ να γίνει ΠΟΥΤΑΝΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Που εισαι ρε Ρανια Παπαδοπουλου.  :2funny:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ειναι απλυστες και θελουν λεφτα!

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
ανοιγω ενα θεμα το οποιο με απασχολει χρονια και θα ηθελα γνωμες και αποψεις καθαρα για εγκυκλοπεδικους λογους.οι περισσοτερες πουτανες (πιστευω πανω το 90%) εχουν καποιο νταβατζη-προαγωγο... εχουμε ακουσει περιπτωσεις που πουτανα ξεφυγε απο το μαρτυριο που περνουσε και εδωσε το κυκλωμα στην αστυνομια...
και ρωταω:
τι ειναι αυτο που μια πουτανα την κανει να ειναι πουτανα να μην μπορει ευκολα να ξεφυγει και να γαμιεται δινωντας τα λεφτα στον νταβατζη- προαγωγο???

χμμμμμμ ενδιαφέρον....νόμιζα οτι εδω μέσα επικρατεί η άποψη οτι οι πουτάνες γουστάρουν τρελά αυτό που κάνουν. σε αυτούς που μου το χαν πει βέβαια είχα απαντήσει ότι έτσι σας βολεύει να πιστεύετε αλλά μου απάντησαν με το γνωστό υφάκι και δούλεμα του σάιτ...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
χμμμμμμ ενδιαφέρον....νόμιζα οτι εδω μέσα επικρατεί η άποψη οτι οι πουτάνες γουστάρουν τρελά αυτό που κάνουν. σε αυτούς που μου το χαν πει βέβαια είχα απαντήσει ότι έτσι σας βολεύει να πιστεύετε αλλά μου απάντησαν με το γνωστό υφάκι και δούλεμα του σάιτ...
οταν τις γαμανε ομορφοπαιδα οπως εγω π.χ γιατι να μην τους αρεσει?

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Η Ράνια, το πρώτο ποστ της σελίδας αυτής, διατηρεί ενα μπλογκ, μπορείς να το διάβασεις και μετά ξαναμιλάμε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τυπε δεν μαρεσουν τα ζιγκολικια σε πουτανες :S

Eστω ρε δικε μου τις βενζινες, για να πας, τρακα για κανα τσιγαρο, κανα σουβλακι. Ισα να μη μπαινεις μεσα δλδ, αλλα να χεις και τη συνειδηση σου ησυχη οτι δεν την εγδυσες :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ναι θελουμε να τους ριχνουμε στ'ΑΥΤΙΑ

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.563
Πόντοι
46.232

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Eστω ρε δικε μου τις βενζινες, για να πας, τρακα για κανα τσιγαρο, κανα σουβλακι. Ισα να μη μπαινεις μεσα δλδ, αλλα να χεις και τη συνειδηση σου ησυχη οτι δεν την εγδυσες :grin:
τυπε δεν ειναι σωστο
μου εχει πει ο αχαχουχας να μην κανω τετοια πραγματα :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν ζητάει....αυτά που ήταν να του δώσουν επειδή είναι large τύπος τα αφήνει δίκην πουρμπουάρ  :grin: :grin: :grin: :grin:  

Αυτες πρεπει να του δινουν μπουρμπουαρ ρε δικε μου. Εγω παντως οταν παω στο τσαρδι, ειμαι απαιτητικος  :rockon:! 20ρακι ακατεβατο ζηταω :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.563
Πόντοι
46.232
υπάρχουν αυτές που το κάνουν για βιοποριστικούς λόγους και γουστάρουν κι όλας ,
αλλά δύστυχος  οι περισσότερες είναι πονεμένες ιστορίες............

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Η Ράνια, το πρώτο ποστ της σελίδας αυτής, διατηρεί ενα μπλογκ, μπορείς να το διάβασεις και μετά ξαναμιλάμε.

τι λέει οτι γουστάρει τρελά το σεξ με το κάθε άσχετο και περνάει τέλεια?
αποκλείεται αυτό να ναι μάρκετινγκ? παίζει να τα γράφει και ο ίδιος ο νταβάς της!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.563
Πόντοι
46.232
Αυτες πρεπει να του δινουν μπουρμπουαρ ρε δικε μου. Εγω παντως οταν παω στο τσαρδι, ειμαι απαιτητικος  :rockon:! 20ρακι ακατεβατο ζηταω :grin:
ναι τέτοιο παιδί που είσαι............αν και μάλλον πρέπει να χρεώνεις περισσότερα.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε με αυτες που πας καλα κανεις και ζητας
μικρες
ομορφες
και με δοντια :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom