You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιοί λόγοι αναγκάζουν την ΠΟΥΤΑΝΑ να γίνει ΠΟΥΤΑΝΑ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 63K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
οκ τα εύσημα μου τότε στους μέγιστους πουτανογνώστες
άντε και με ανώτατο πτυχίο
Εσύ ήρθες στο σαϊτ μας παρακαλώντας μια φορά για ψηφαλακια, και λεφτουλάκια έβγαλες από βιντεάκια και φωτό οπότε λίγος σεβασμός στα υπόλοιπα μέλη δεν βλαπτει.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
δεν υπαρχει ουτε μια στον κοσμο που το κανει επειδη γουσταρει.
Υπάρχουν πολλές που ενσυνειδήτως κοροϊδεύουν και τον εαυτό τους, εκτός από τους πελάτες, πως γουστάρουν αυτό που κάνουν, διότι αν έχουν την ψευδαίσθηση πως όντως τους αρέσει τους είναι λιγώτερο ψυχοφθόρο! Αυτές είναι και οι πλέον επιτυχημένες.
Κατά τα άλλα να τους αρέσουν 1-2 από τους πολλούς γίνεται. Να τους αρέσουν όλοι ή έστω οι περισσότεροι, προφανώς δεν γίνεται...
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Εσύ ήρθες στο σαϊτ μας παρακαλώντας μια φορά για ψηφαλακια, και λεφτουλάκια έβγαλες από βιντεάκια και φωτό οπότε λίγος σεβασμός στα υπόλοιπα μέλη δεν βλαπτει.
στο σαιτ έφαγα το θαψιμο της ζωής μου δεν νομίζω να ωφείλω και σεβασμό στα μέλη!!!!
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
αυτές που λες εσύ είναι οι βίζιτες όχι οι πουτάνες που ξεροσταλιάζουν στη πιάτσα
Γαμώ την ξερολίασή σου! Οι βίζιτες δεν είναι πουτάνες;
Ή λες οι πουτάνες μετά την λήψη του "πτυχίου" της πουτανιάς να παίρνουν και ειδικότητα, σαν τους γιατρούς ή τους αξιωματικούς του στρατού;
Μια που κάνει πεζοδρόμιο δεν γίνεται να κάνει και βίζιτες (διότι εγώ ξέρω και τέτοιες! ;))
Ή να δουλεύει σε στούντιο και να κάνει βίζιτες και όποιο συνδυασμό θέλεις, αρκεί να βγαίνουν τα λεφτά.
Επί τη ευκαιρία βγες μια βραδυά στις πιάτσες να δεις τί αυτοκίνητα έχουν και κάποιες από αυτές που κάνουν πιάτσα! ;)
- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
στο σαιτ έφαγα το θαψιμο της ζωής μου δεν νομίζω να ωφείλω και σεβασμό στα μέλη!!!!
Ε πες το έτσι τότε ότι είναι προσωπικό το θέμα, θίχτηκες μάλλον που το γυναικείο σου μαρκετινγκ
είμαιι γυναίκα
και ξέρω απο μαρκετινγκ
ξέρω πόσο εύκολο είναι να πείς ψέματα, να προσποιηθείς έναν οργασμό και τι μπορεί να κάνει κανείς για να πουλήσει το προιόν του και πόσο εύκολα τα χάφτουν όοοοοοολα αυτά οι άντρες όταν έχουν καύλες
μάλλον δεν έπιασε ιδιαίτερα τόπο.
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Γαμώ την ξερολίασή σου! Οι βίζιτες δεν είναι πουτάνες;
Ή λες οι πουτάνες μετά την λήψη του "πτυχίου" της πουτανιάς να παίρνουν και ειδικότητα, σαν τους γιατρούς ή τους αξιωματικούς του στρατού;
Μια που κάνει πεζοδρόμιο δεν γίνεται να κάνει και βίζιτες (διότι εγώ ξέρω και τέτοιες! ;))
Ή να δουλεύει σε στούντιο και να κάνει βίζιτες και όποιο συνδυασμό θέλεις, αρκεί να βγαίνουν τα λεφτά.
Επί τη ευκαιρία βγες μια βραδυά στις πιάτσες να δεις τί αυτοκίνητα έχουν και κάποιες από αυτές που κάνουν πιάτσα! ;)
δλδ όλες πληρώνονται το ίδιο ε?
ICCAROS
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 200
- Like
- 1.237
- Πόντοι
- 2.310
Εμένα καμιά δεν μού έχει πει την ...ιστορία της ζωής της, γιατί, από ποιό σημείο και πώς ξεκίνησε το επάγγελμα, και πώς/γιατί συνεχισε, και πώς/γιατί έμεινε στη δουλειά, ποιά ακριβώς πορεία ακολουθησε -οι λόγοι μπορεί να διαφέρουν!. Πολύ αμφιβάλλω εάν θα μού πουν. Γιατί να μού πουν? Βέβαια δεν ρώτησα κιόλας, δεν με αφορά, δεν μού πέφτει λόγος.
Βέβαια, υποθέσεις και ιστορίες μπορεί ο καθένας μας να φτιάξει. Ίσως κάποιοι να το έχουν συζητησει. Ίσως να τους έχουν πει την αλήθεια, ίσως και όχι.
Το ένστικτο μου λέει ότι εάν όχι σε όλες τις περιπτώσεις στις περισσότερες καποιος άντρας ήταν η αιτία.
Βέβαια, υποθέσεις και ιστορίες μπορεί ο καθένας μας να φτιάξει. Ίσως κάποιοι να το έχουν συζητησει. Ίσως να τους έχουν πει την αλήθεια, ίσως και όχι.
Το ένστικτο μου λέει ότι εάν όχι σε όλες τις περιπτώσεις στις περισσότερες καποιος άντρας ήταν η αιτία.
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Ε πες το έτσι τότε ότι είναι προσωπικό το θέμα, θίχτηκες μάλλον που το γυναικείο σου μαρκετινγκ
μάλλον δεν έπιασε ιδιαίτερα τόπο.
δεν είχα εγώ την ιδέα να μπώ εδώ για προώθηση του διαγωνισμού
άλλος το πρότεινε και "το φαγα"
απ'τα λάθη μαθαίνουμε ;)
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
H ξερολίαση σου για τις πουτάνες από πού προέρχεται;;;δεν είχα εγώ την ιδέα να μπώ εδώ για προώθηση του διαγωνισμού
άλλος το πρότεινε και "το φαγα"
απ'τα λάθη μαθαίνουμε ;)
Αφού εσύ δεν κάνεις τέτοια είναι καλό κορίτσι μας δήλωσες.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
δλδ όλες πληρώνονται το ίδιο ε?
Συνεχίζεις την ξερολίαση!
Επειδή τα ξέρεις όλα λοιπόν για λέγε τιμοκαταλόγους!
Επίσης για εξήγησέ μου γιατί κάποια που κάνει πιάτσα να μην γίνει τηλεφωνοκόριτσο ή στουντιοκόριτσο;
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Εμένα καμιά δεν μού έχει πει την ...ιστορία της ζωής της, γιατί, από ποιό σημείο και πώς ξεκίνησε το επάγγελμα, και πώς/γιατί συνεχισε, και πώς/γιατί έμεινε στη δουλειά, ποιά ακριβώς πορεία ακολουθησε -οι λόγοι μπορεί να διαφέρουν!. Πολύ αμφιβάλλω εάν θα μού πουν. Γιατί να μού πουν? Βέβαια δεν ρώτησα κιόλας, δεν με αφορά, δεν μού πέφτει λόγος.
τι να πώ σύμφωνα με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα στα μπουρδέλα γίνεται κανονική ψυχανάλυση
αφου όπως λέει και ο Μητροπάνος άλλωστε "στη τιμή περιλαμβάνεται ο καφές" γιατι να μη κάτσουν να τα πούνε με το καφεδάκι τους?
Αλλά γιατί να 'ναι άντρας η αιτία? Να τη παράτησε άντρας και να το γύρισε στη πουτανιά? Δε νομίζω.... Εκεί αν είσαι πολύ των άκρων άντε να κόψεις καμιά φλέβα η να πηδηχτείς με μερικούς άκυρους αλλά να το κάνεις επαγγελμα?
Επάγγελμα το κάνεις για τα λεφτα!
Την διαφημιση σου ομως την εκανες. Αυτος αλλωστε ηταν και ο σκοπος σου.στο σαιτ έφαγα το θαψιμο της ζωής μου δεν νομίζω να ωφείλω και σεβασμό στα μέλη!!!!
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Αυτό γίνεται στις ΗΠΑ και ο άνδρας είναι ο τέως πρόεδρος του οποίου η φυσιογνωμία φιγουράρει στα χαρτονομίσματα των δολαρίων. ;) Στην Ευροζώνη αντίστοιχα είναι ο "χάρτης της Ευρώπης"
Τα ΛΕΦΤΑ λέμε είναι η μοναδική αιτία ΠΑΝΤΑ!!
Υ.Γ. Μόλις είδα πως συμφωνώ με την Μαριάννα. Να το προσέξω αυτό!
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Συνεχίζεις την ξερολίαση!
Επειδή τα ξέρεις όλα λοιπόν για λέγε τιμοκαταλόγους!
Επίσης για εξήγησέ μου γιατί κάποια που κάνει πιάτσα να μην γίνει τηλεφωνοκόριτσο ή στουντιοκόριτσο;
Έλεος
Ναι προφανώς και δεν τα ξέρω τόσο καλά όσο εσείς και είναι τιμή μου που δεν τα ξέρω τόσο καλά
Φαντάζομαι μια που κάνει πιάτσα μπορεί να κάνει και τηλέφωνα και να ναι και σε στούντιο αλλά νομίζω αυτές δεν παίρνουν τα τρελά λεφτά που παίρνουν οι πουτάνες πολυτελείας η βίζιτες η πως σκατά λέγονται, τύπου μοντέλα και τέτοια φάση, που τριγυρνάνε στα κότερα τα καλοκαίρια και στις Μυκόνους και στα κλάμπ μ'όλους τους διάσημους και τους γεροξούτηδες μ'όλα τα λεφτα!
Και το λέω αυτό γιατί γκόμενες της δεύτερης κατηγορίας γνωρίζω και προσωπικά και ξέρω οτι πιάτσα δεν κάνουν(καλώς η κακώς)
Της πρώτης κατηγορίας όχι δεν είχα τη τιμή...
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Αυτό γίνεται στις ΗΠΑ και ο άνδρας είναι ο τέως πρόεδρος του οποίου η φυσιογνωμία φιγουράρει στα χαρτονομίσματα των δολαρίων. ;) Στην Ευροζώνη αντίστοιχα είναι ο "χάρτης της Ευρώπης"
Τα ΛΕΦΤΑ λέμε είναι η μοναδική αιτία ΠΑΝΤΑ!!
Υ.Γ. Μόλις είδα πως συμφωνώ με την Μαριάννα. Να το προσέξω αυτό!
μα είναι κοινή λογική !!!
Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
H ξερολίαση σου για τις πουτάνες από πού προέρχεται;;;
Αφού εσύ δεν κάνεις τέτοια είναι καλό κορίτσι μας δήλωσες.
Δεν είναι ξερολίαση πάνω στις πουτάνες αλλά στις γυναίκες
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
μα είναι κοινή λογική !!!
Ναι ρε δίκιο έχεις, πλάκα κάνω!
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Είσαι κυρία εσύ,αλίμονο....μην χάσεις κ δεν μας το επιβεβαιώσεις συνέχεια.Έλεος
Ναι προφανώς και δεν τα ξέρω τόσο καλά όσο εσείς και είναι τιμή μου που δεν τα ξέρω τόσο καλά
Φαντάζομαι μια που κάνει πιάτσα μπορεί να κάνει και τηλέφωνα και να ναι και σε στούντιο αλλά νομίζω αυτές δεν παίρνουν τα τρελά λεφτά που παίρνουν οι πουτάνες πολυτελείας η βίζιτες η πως σκατά λέγονται, τύπου μοντέλα και τέτοια φάση, που τριγυρνάνε στα κότερα τα καλοκαίρια και στις Μυκόνους και στα κλάμπ μ'όλους τους διάσημους και τους γεροξούτηδες μ'όλα τα λεφτα!
Και το λέω αυτό γιατί γκόμενες της δεύτερης κατηγορίας γνωρίζω και προσωπικά και ξέρω οτι πιάτσα δεν κάνουν(καλώς η κακώς)
Της πρώτης κατηγορίας όχι δεν είχα τη τιμή...