Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Πάλι όλα τα ξέρεις!
Δεν είναι το θέμα αν εξακολουθούν να υπάρχουν πλούσιοι, φυσικά και εξακολουθούν. Το θέμα είναι πόσοι πλούσιοι υπάρχουν; Όσοι υπήρχαν και προ 3ετίας; Προ 3ετίας σχεδόν οι μισοί Έλληνες "πλούσιοι" ήταν!
Για κάνε μια βόλτα από καμιά μαρίνα να δεις που η μισή είναι άδεια εκεί που πριν λίγα χρόνια ήθελες μέσον για να βρεις ντόκο να αράξεις το σκάφος σου.
Και βεβαίως πόσοι από τους πραγματικά πλούσιους είναι βλαμμένοι να δίνουν διχίλιαρα για μια βραδυά όταν με πέντε χιλιάρικα έχουν μια γκόμενα του ιδίου επιπέδου με τον μήνα; ;)
Για να συνοψίσω πλούσιοι υπάρχουν κα λεφτά έχουν. Πολλοί βλάκες πλούσιοι όμως, όπως θα χρειαζόταν οι "φίλες" σου ΔΕΝ υπάρχουν!
Απλά νομίζω πως θες να μου πηγαίνεις κόντρα σε ότι και να πω
Κι άλλος είπε το ίδιο μ'εμένα
και όμως υπαρχουν πολοι που εχουν χρημα και θα υπαρχουν οτι κ να γινει...αρα θα υπαρχουν και γυναικες που θα τα παιρνουν απο αυτους.
Δεν λεω οτι οι πλούσιοι *δεν ελαττώθηκαν , αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετοί και θέλουν γυναίκες και καλοπέραση....
Και τις γκόμενες που έβλεπα πριν 2 χρόνια σε κότερα , τις βλέπω και τώρα στο Μιλάνο, στη Μύκονο για Πάσχα κλπ...
πουτάνες πολυτελείας θα συνεχίσουν να υπάρχουν απλά θα ρίξουν λίγο τη ταρίφα...