Νέα

Ποιοί λόγοι αναγκάζουν την ΠΟΥΤΑΝΑ να γίνει ΠΟΥΤΑΝΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Πάλι όλα τα ξέρεις!
Δεν είναι το θέμα αν εξακολουθούν να υπάρχουν πλούσιοι, φυσικά και εξακολουθούν. Το θέμα είναι πόσοι πλούσιοι υπάρχουν; Όσοι υπήρχαν και προ 3ετίας; Προ 3ετίας σχεδόν οι μισοί Έλληνες "πλούσιοι" ήταν! :cheesy:
Για κάνε μια βόλτα από καμιά μαρίνα να δεις που η μισή είναι άδεια εκεί που πριν λίγα χρόνια ήθελες μέσον για να βρεις ντόκο να αράξεις το σκάφος σου.
Και βεβαίως πόσοι από τους πραγματικά πλούσιους είναι βλαμμένοι να δίνουν διχίλιαρα για μια βραδυά όταν με πέντε χιλιάρικα έχουν μια γκόμενα του ιδίου επιπέδου με τον μήνα; ;)

Για να συνοψίσω πλούσιοι υπάρχουν κα λεφτά έχουν. Πολλοί βλάκες πλούσιοι όμως, όπως θα χρειαζόταν οι "φίλες" σου ΔΕΝ υπάρχουν!

Απλά νομίζω πως θες να μου πηγαίνεις κόντρα σε ότι και να πω
Κι άλλος είπε το ίδιο μ'εμένα

και όμως υπαρχουν πολοι που εχουν χρημα και θα υπαρχουν οτι κ να γινει...αρα θα υπαρχουν και γυναικες που θα τα παιρνουν απο αυτους.

Δεν λεω οτι οι πλούσιοι *δεν ελαττώθηκαν , αλλά εξακολουθούν να υπάρχουν αρκετοί και θέλουν γυναίκες και καλοπέραση....
Και τις γκόμενες που έβλεπα πριν 2 χρόνια σε κότερα , τις βλέπω και τώρα στο Μιλάνο, στη Μύκονο για Πάσχα κλπ...
πουτάνες πολυτελείας θα συνεχίσουν να υπάρχουν απλά θα ρίξουν λίγο τη ταρίφα...

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=64847.0;attach=418055;image[/img[/URL]]

Μόλις το πόσταρε Συναγωνιστής στο "Ανεξάρτητες"

Τόσο απλά είναι τα πράγματα
[/quote]
Αυτά κάνει ο καπιταλισμός...ενώ στον κομμουνισμό απλά γαμιούνται. :cool:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Ο άλλος δεν έστησε σενάριο με γριές και βρωμομούνες.
Και να ξέρεις ότι πολύς κόσμος παρακαλαει ακόμη και τέτοιες δωρεάν να πηδάει, όχι να τον πληρώναν κιόλας.

Είδες που τελικά εσύ συμφωνείς πως ο εθισμός στο πολύ χρήμα είναι ο κύριος λόγος που συνεχίζουν και όχι τπτ κυκλώματα και ο κόσμος της νύχτας, ο δρακουμελ και ο ακέφαλος καβαλάρης.

Μα αν σας ανάγκαζαν να πηδάτε σε μπουρδέλο κάπως έτσι θα τανε...Με γριές και βρωμομούνες! Γιατί κι αυτές οι κοπελιές με οτι να 'ναι πάνε για τα φράγκα!
Και ναι προφανώς και το κάνουν για τα φράγκα αλλά προκειμένου να το κάνουν στάνταρ θα μπουν σε κάποιο κύκλωμα! Όλοι οι οίκοι μόνοι τους λειτουργούν? Τα στριπτιτζάδικα? Δεν έχουν προστασία? Και για τη προστασία δεν παίρνει κάποιος ένα ποσοστο? Πόσο πιο απλά δλδ????
Όπως οι μάνατζερ! Που ουσιαστικά κι αυτοί νταβάδες είναι!  :idiot:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
Από τη στιγμή που είναι επάγγελμα τα λεφτά είναι το παν. Φυσικά το κάθε πόστο έχει διαφορετική ωριαία αμοιβή, διαφορετική αμοιβή με το κομμάτι και καταρχήν διαφορετικό εισόδημα (στο δρόμο, στα μπου, στα στου, cg, ct, ή ακόμη ανώτερα...). Αυτό συμβαίνει σε όλα τα επαγγελματα, ο καθένας δεν ψαρεύει από την ίδια πελατεία.

Μαριάννα το παράδειγμα σου για τον άνδρα ίσως να ισχύει σε κάποια περίπτωση ίσως όχι, είναι πιθανά δηλ. αυτά. Εγώ έγραψα για άνδρα χωρίς να εννοώ ότι πάντα θα γίνεται έτσι (όπως εσύ το θεωρείς απίθανο). Το έκανα για να προκαλέσω τη φαντασία του καθενός. Στην πραγματικότητα χρησιμοποίησα μόνο μία λέξη "άνδρας" και κανένα άλλο περιορισμό για το πώς, ποιός, πότε, γιατί...κτλ.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Αυτά κάνει ο καπιταλισμός...ενώ στον κομμουνισμό απλά γαμιούνται. :sunglasses:

Με την νομενκλατούρα εννοείς! Διότι πως θα γίνει να φτάσουν οι μουνάρες για όλους;

Κουφαλίτσα έχεις βάλει πλώρη για να γίνεις φίρμα στο κόμμα! :grin: :grin:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Από τη στιγμή που είναι επάγγελμα τα λεφτά είναι το παν. Φυσικά το κάθε πόστο έχει διαφορετική ωριαία αμοιβή, διαφορετική αμοιβή με το κομμάτι και καταρχήν διαφορετικό εισόδημα (στο δρόμο, στα μπου, στα στου, cg, ct, ή ακόμη ανώτερα...). Αυτό συμβαίνει σε όλα τα επαγγελματα, ο καθένας δεν ψαρεύει από την ίδια πελατεία.

Μαριάννα το παράδειγμα σου για τον άνδρα ίσως να ισχύει σε κάποια περίπτωση ίσως όχι, είναι πιθανά δηλ. αυτά. Εγώ έγραψα για άνδρα χωρίς να εννοώ ότι πάντα θα γίνεται έτσι (όπως εσύ το θεωρείς απίθανο). Το έκανα για να προκαλέσω τη φαντασία του καθενός. Στην πραγματικότητα χρησιμοποίησα μόνο μία λέξη "άνδρας" και κανένα άλλο περιορισμό για το πώς, ποιός, πότε, γιατί...κτλ.

εγώ το πήγα στο αν ο άνδρας ήταν σε μπουρδέλο όχι αν γενικά σας ανάγκαζαν...

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
Π¨οσες βάρδιες γίνονται στα στουντιο της Αθηνας κάθε μέρα? Και σε πόσες από αυτές πάνε 10 πελάτες στο 6-7ωρο? Πριν 2 χρόνια πήγαιναν ίσως και περισσότεροι, και έπεφτε ξεπέτα. Τωρα όμως χλωμό μού φαίνεται.

Σημ.: Προσοχή δεν λέω ότι δεν πάνε σε καμιά βάρδια 10 πελάτες.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Μα αν σας ανάγκαζαν να πηδάτε σε μπουρδέλο κάπως έτσι θα τανε...

Αντε πάλι με το ανάγκαζαν, από ανάγκη όλοι δουλευούμε, εσύ δουλευεις από χόμπυ? Τι σημαίνει αυτό ότι σε εξαναγκάζουν να κάνεις κάτι εντελώς παρά την θέληση σου? Λες και ειναι στα κάτεργα το παρουσιάζεις. Ε δεν είναι έτσι πως να το κάνουμε δλδ

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Με την νομενκλατούρα εννοείς! Διότι πως θα γίνει να φτάσουν οι μουνάρες για όλους;

Κουφαλίτσα έχεις βάλει πλώρη για να γίνεις φίρμα στο κόμμα! :grin: :grin:
Έχω μεγάλα σχέδια. :sunglasses:

Όπως κ να'χει οι πιο μουνάρες με την νομενκλατούρα κ οι άλλες με όλους χωρίς ταρίφα. :grin:

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Αντε πάλι με το ανάγκαζαν, από ανάγκη όλοι δουλευούμε, εσύ δουλευεις από χόμπυ? Τι σημαίνει αυτό ότι σε εξαναγκάζουν να κάνεις κάτι εντελώς παρά την θέληση σου? Λες και ειναι στα κάτεργα το παρουσιάζεις. Ε δεν είναι έτσι πως να το κάνουμε δλδ

:thumbsup: :thumbsup:

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.237
Πόντοι
2.310
τι να πώ σύμφωνα με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα στα μπουρδέλα γίνεται κανονική ψυχανάλυση
αφου όπως λέει και ο Μητροπάνος άλλωστε "στη τιμή περιλαμβάνεται ο καφές" γιατι να μη κάτσουν να τα πούνε με το καφεδάκι τους?

Αλλά γιατί να 'ναι άντρας η αιτία? Να τη παράτησε άντρας και να το γύρισε στη πουτανιά? Δε νομίζω.... Εκεί αν είσαι πολύ των άκρων άντε να κόψεις καμιά φλέβα η να πηδηχτείς με μερικούς άκυρους αλλά να το κάνεις επαγγελμα?
Επάγγελμα το κάνεις για τα λεφτα!

Μαριάννα σε αυτά αναφερόμουν (Υποννοείς το ξεκίνημα).Στέκουν όλα αυτά. Μπορεί να έχεις δίκιο μπορεί και όχι. Αλλά, επαναλαμβάνω: εάν χρησιμοποιήσει κανείς τη φαντασία του μπορεί να σκεφτεί και άλλες καταστάσεις.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16

Ναι έχω τη τύχη να κάνω το χόμπυ μου δουλειά
Δεν λέω πως δεν θα τυχαίνουν στις πουτάνες μερικά γαμήσια που θα τα ευχαριστιούνται
Αλλα πιστεύω πως το να πας με κάποιον που δεν τον θες, που βρωμάει, που δεν σου κάνει κουκου, που χει στραβοχυμένη ψωλή, που θέλει ανωμαλίες που εσύ δεν θες η whatever είναι χειρότερο απο το να δουλεύεις υπερωρίες σε δημόσια υπηρεσία, η σε οικοδομή με ντάλα ήλιο! Γιατί "βιάζεις" το σώμα και τη ψυχή σου.
Εκτός πια κι αν έχουν αναισθητοποιηθεί τόσο που δεν χαμπαριάζουν αλλά δεν το νομίζω τουλάχιστον όσο είναι νέες...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Απλά νομίζω πως θες να μου πηγαίνεις κόντρα σε ότι και να πω
Κι άλλος είπε το ίδιο μ'εμένα

Α! Και σε τιμάω που εξακολουθώ να συνομιλώ μ' εσένα και δεν σου αρέσει! :2funny: :2funny:

Γιατί όμως να θέλω να σου πηγαίνω κόντρα ρε σύ; Σου ζήτησα ποτέ να "μου κάτσεις" και με απέρριψες;
Εγώ θυμάμαι που στο δικό σου θρεντ σε είχα υπερασπιστεί κι όλας μια βραδυά που στην "είχαν πέσει" όλοι και το είχα θεωρήσει unfair.

Αλλά όταν έχεις γνώμη για πράγματα που δεν ξέρεις και επιμένεις κι όλας να μην σου πω πως έχεις λάθος; Τόσο πολύ σε έχουν καλομάθει στο σπίτι σου;

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Α! Και σε τιμάω που εξακολουθώ να συνομιλώ μ' εσένα και δεν σου αρέσει! :2funny: :2funny:

Γιατί όμως να θέλω να σου πηγαίνω κόντρα ρε σύ; Σου ζήτησα ποτέ να "μου κάτσεις" και με απέρριψες;
Εγώ θυμάμαι που στο δικό σου θρεντ σε είχα υπερασπιστεί κι όλας μια βραδυά που στην "είχαν πέσει" όλοι και το είχα θεωρήσει unfair.

Αλλά όταν έχεις γνώμη για πράγματα που δεν ξέρεις και επιμένεις κι όλας να μην σου πω πως έχεις λάθος; Τόσο πολύ σε έχουν καλομάθει στο σπίτι σου;

Πφφφφ βαριέμαι να το ξαναεξηγήσω έχω να δω και γιουροβίζιον μπορεί το βράδυ

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Ναι έχω τη τύχη να κάνω το χόμπυ μου δουλειά
Δεν λέω πως δεν θα τυχαίνουν στις πουτάνες μερικά γαμήσια που θα τα ευχαριστιούνται
Αλλα πιστεύω πως το να πας με κάποιον που δεν τον θες, που βρωμάει, που δεν σου κάνει κουκου, που χει στραβοχυμένη ψωλή, που θέλει ανωμαλίες που εσύ δεν θες η whatever είναι χειρότερο απο το να δουλεύεις υπερωρίες σε δημόσια υπηρεσία, η σε οικοδομή με ντάλα ήλιο! Γιατί "βιάζεις" το σώμα και τη ψυχή σου.
Εκτός πια κι αν έχουν αναισθητοποιηθεί τόσο που δεν χαμπαριάζουν αλλά δεν το νομίζω τουλάχιστον όσο είναι νέες...

χαμπαρι δεν παιρνουν...σιγα μη δει αν εισαι χοντρος και μαλακιες :2funny:...σα χαρτονομισμα σε βλεπουνε παντου

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Τέτοια γαμήσια έχουν συμβεί σε όλους μας, και σε σένα και σε μένα κ στον καθένα.
Δεν έβγαλαν όμως χρήματα από αυτό. Αυτό παραμένει μια ουσιώδης διαφορά.
Και το ποιηματάκι αυτό απλά είναι το τι έχει μια τυπικη κοπέλα στο μυαλό της για την πορνεία. Δεν είπε κανείς ότι είναι ευκολο, αλλά από την άλλη δεν βγάζουν όλες βδομαδιάτικα για μεροκάματο. Ότι πληρώνεις παίρνεις. Τόσο απλά είναι τα πράγματα.

Ναι κάθε δουλειά είναι μια συνήθεια. Όσο περνάνε τα χρόνια την κάνεις πιο άνετα και πιο ξεκούραστα. Διαφωνείς ?

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ναι κάθε δουλειά είναι μια συνήθεια. Όσο περνάνε τα χρόνια την κάνεις πιο άνετα και πιο ξεκούραστα. Διαφωνείς ?

Πόσο δύσκολο μας φαίνεται εμάς να είσαι νεκροτόμος, "κοράκι", σκατατζής κλπ; Σ' αυτούς που το έχουν συνηθίσει τους φαίνεται απλό.

Πόσοι από εσάς αντέχουν να δουν ανοιγμένη κοιλιά μέ τα έντερα χυμένα έξω ή επιπεπλεγμένο κάταγμα με το κόκκαλο να εξέχει από τη σάρκα και από το παντελόνι; Κομμένο αγγείο να πετάει το αίμα στο ταβάνι;

Στα νιάτα μου κάθε μέρα τέτοια έβλεπα και δεν έπαιρνα και τόσα λεφτά!

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
στο σαιτ έφαγα το θαψιμο της ζωής μου δεν νομίζω να ωφείλω και σεβασμό στα μέλη!!!!  :uglystupid:

:hmm: :hmm: :hmm:
1. έδωσες σεβασμό και δεν πήρες, από όλους, από κάποιους;
2. υπάρχουν άλλοι που δεν σεβάστηκαν και άλλοι που σε σεβάστηκαν, πιστεύεις πως είναι σωστό να γενικολογείς;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
:hmm: :hmm: :hmm:
1. έδωσες σεβασμό και δεν πήρες, από όλους, από κάποιους;
2. υπάρχουν άλλοι που δεν σεβάστηκαν και άλλοι που σε σεβάστηκαν, πιστεύεις πως είναι σωστό να γενικολογείς;
Μαριάννα με τις δηλώσεις σου το δυσαρέστησες το κοινό σου... :2funny:

kelly22

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Πόσοι από εσάς αντέχουν να δουν ανοιγμένη κοιλιά μέ τα έντερα χυμένα έξω ή επιπεπλεγμένο κάταγμα με το κόκκαλο να εξέχει από τη σάρκα και από το παντελόνι; Κομμένο αγγείο να πετάει το αίμα στο ταβάνι;

Στα νιάτα μου κάθε μέρα τέτοια έβλεπα και δεν έπαιρνα και τόσα λεφτά!

Προτιμώ μια πούτσα στον κώλο.
χωρίς δεύτερη σκέψη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom