Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 507K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 65 άτομα (7 μέλη και 58 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 667 73,6%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,2%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,4%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    906

Επισκέπτης
Αντε να το πάρουμε από την αρχή, το ΣΑΙΤ με βγάζει ως νέο. Δεν "ξέρω" κανέναν, (αλλά σας μαθαίνω) οπότε νέος. Ρε πούστη μου, διαγωνισμός σοφισμάτων μεσημεριάτικα..

Και τον παρακάτω ας πούμε νέο το βγάζει....παρ'όλο που είναι από τις πρώτες μέρες του σάιτ :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Γεια σου Θεσσαλε  :pipa1:
γεια σου τσαφ
Και τον παρακάτω ας πούμε νέο το βγάζει....παρ'όλο που είναι από τις πρώτες μέρες του σάιτ :2funny:

γεια σου νεα κιθαρα
Αντε να το πάρουμε από την αρχή, το ΣΑΙΤ με βγάζει ως νέο. Δεν "ξέρω" κανέναν, (αλλά σας μαθαίνω) οπότε νέος. Ρε πούστη μου, διαγωνισμός σοφισμάτων μεσημεριάτικα..
γεια σου κωτσιο....τι φτιαχνεις εκει στα ξενα; :grin:

bakouliskos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
1

Αν νομίζεις πως μπήκα φορτσάτος να με συγχωρείς, αλλά για στάσου, δεν έχω δίκιο; Δεν το παίζω παλιός διότι δεν είμαι, είπα ότι έχω λογαριασμό αλλά μπαίνω ως επισκέπτης, άρα σωστά είμαι "νέο" μέλος. Μου τη δίνει που το βρίσκεις άξιο σχολιασμού, λες και κρύβω ξέρω και γω τι. Και πάλι να με συγχωρείς αλλά είναι που τέτοιου είδους νοοτροπίες/"εξυπνακισμοί" με κάνουν να νιώθω προνομιούχος που έρχομαι Ελλάδα μόνο 1 φορά το χρόνο για διακοπές και μόνο...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ειμαι καινουριος στο σαιτ..

:rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom