Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 508K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (3 μέλη και 42 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 669 73,7%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,3%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    908

bakouliskos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
1
Καλά εσύ δεν είσαι και τόσο νέος....2 έτη κοντεύεις :think:

Το σαιτ με θεωρεί Νέο και πολύ σωστά διότι αν και είχα λογαριασμό, μέχρι πρότινος έμπαινα μόνο ως επισκέπτης, οπότε όχι γνωστούς/φίλους κλπ = Νέος

bakouliskos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
1
Το σαιτ με θεωρεί Νέο και πολύ σωστά διότι αν και είχα λογαριασμό, μέχρι πρότινος έμπαινα μόνο ως επισκέπτης, οπότε όχι γνωστούς/φίλους κλπ = Νέος

Και λοιπόν τώρα που είπαμε να ανοιξουμε κουβεντούλα "to know us better", προσπαθούμε να βρούμε τρόπο να πούμε ευγενικά σε μερικούς να βγάλουν το σκασμό και να μην πετιούνται, αλλά ματαίως...  :headbang:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Και λοιπόν τώρα που είπαμε να ανοιξουμε κουβεντούλα "to know us better", προσπαθούμε να βρούμε τρόπο να πούμε ευγενικά σε μερικούς να βγάλουν το σκασμό και να μην πετιούνται, αλλά ματαίως...  :headbang:

:2funny: Είσαι και χαζό δηλαδή. Μίλα εκεί και μην ασχολείσαι little boy

Επισκέπτης

Υπάρχουν και "νέοι" τότε που είναι γραμμένοι από τους πρώτους μήνες του σάιτ..... :headbang:

bakouliskos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
1
Ειμαι μοντελο και marketing assistant  :sunglasses:

Busy girl...! H marketing assistant στην εταιρεία που εργάζομαι είναι όντως κουκλάρα, όχι και για μοντέλο όμως, για πορνοστάρ θα ήταν καλή, αλλά πολύ κότα και πολύ σκύλα (στη δουλειά της)  ;)

bakouliskos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
1
:2funny: Είσαι και χαζό δηλαδή. Μίλα εκεί και μην ασχολείσαι little boy

Πετάχτηκες ρε ή δεν πετάχτηκες; Τι μου το παιζεις τώρα και καλά υπεράνω και μου πετάς και killer phrases, άντε μπράβο μάθε να συζητάς

bakouliskos

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2009
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
1
Υπάρχουν και "νέοι" τότε που είναι γραμμένοι από τους πρώτους μήνες του σάιτ..... :headbang:

Αντε να το πάρουμε από την αρχή, το ΣΑΙΤ με βγάζει ως νέο. Δεν "ξέρω" κανέναν, (αλλά σας μαθαίνω) οπότε νέος. Ρε πούστη μου, διαγωνισμός σοφισμάτων μεσημεριάτικα..

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Και λοιπόν τώρα που είπαμε να ανοιξουμε κουβεντούλα "to know us better", προσπαθούμε να βρούμε τρόπο να πούμε ευγενικά σε μερικούς να βγάλουν το σκασμό και να μην πετιούνται, αλλά ματαίως...  :headbang:
ηρεμα νεε....φορτσατος μπηκες και δεν ειναι καλο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom