Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 17
- Πόντοι
- 166
επισης παιζει μπασκετ στους σικαγο μπουλσιτ!
Mην ζηλευεις ελλεεινιδα γτ δεν εχεις τα πλουσια χαρισματα μου !
επισης παιζει μπασκετ στους σικαγο μπουλσιτ!
μονο γ το γουστο σου σε ζηλευω.Mην ζηλευεις ελλεεινιδα γτ δεν εχεις τα πλουσια χαρισματα μου !
Εγινε ενα λαθος στο υψος ... 1,83 ειμαι
Νεες κλωνοαφιξεις ταραζουνε τα νερα του σαιτ
Οπότε εσύ αυτομάτως είσαι το instrumentum vocalis... Μάλιστα. Ό,τι θέλουμε οι νέοι ρωτάμε να υποθέσω εσένα;Εκτός από το μοντελινγκ και πρέσβειρα καλής θελήσεως
Οπότε εσύ αυτομάτως είσαι το instrumentum vocalis... Μάλιστα. Ό,τι θέλουμε οι νέοι ρωτάμε να υποθέσω εσένα;
Οπότε εσύ αυτομάτως είσαι το instrumentum vocalis... Μάλιστα. Ό,τι θέλουμε οι νέοι ρωτάμε να υποθέσω εσένα;
Ναι, αλλά όχι πολύ συχνά
Λαμπρά, και όταν θέλουμε να λάβουμε απάντηση από αυτόν/αυτή που ρωτάμε, περιμένουμε μήπως και αποσυνδεθείς;
Καλά εσύ δεν είσαι και τόσο νέος....2 έτη κοντεύεις
Ναι, αλλά όχι πολύ συχνά
Το σαιτ με θεωρεί Νέο και πολύ σωστά διότι αν και είχα λογαριασμό, μέχρι πρότινος έμπαινα μόνο ως επισκέπτης, οπότε όχι γνωστούς/φίλους κλπ = Νέος
Και λοιπόν τώρα που είπαμε να ανοιξουμε κουβεντούλα "to know us better", προσπαθούμε να βρούμε τρόπο να πούμε ευγενικά σε μερικούς να βγάλουν το σκασμό και να μην πετιούνται, αλλά ματαίως...
Το σαιτ με θεωρεί Νέο και πολύ σωστά διότι αν και είχα λογαριασμό, μέχρι πρότινος έμπαινα μόνο ως επισκέπτης, οπότε όχι γνωστούς/φίλους κλπ = Νέος
Ειμαι μοντελο και marketing assistant
Είσαι και χαζό δηλαδή. Μίλα εκεί και μην ασχολείσαι little boy
Πετάχτηκες ρε ή δεν πετάχτηκες; Τι μου το παιζεις τώρα και καλά υπεράνω και μου πετάς και killer phrases, άντε μπράβο μάθε να συζητάς
Υπάρχουν και "νέοι" τότε που είναι γραμμένοι από τους πρώτους μήνες του σάιτ.....
ηρεμα νεε....φορτσατος μπηκες και δεν ειναι καλο...Και λοιπόν τώρα που είπαμε να ανοιξουμε κουβεντούλα "to know us better", προσπαθούμε να βρούμε τρόπο να πούμε ευγενικά σε μερικούς να βγάλουν το σκασμό και να μην πετιούνται, αλλά ματαίως...
Εγινε ενα λαθος στο υψος ... 1,83 ειμαι