Thessalonikios33
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γειαααα
θελω ΠΜ με σιτυ τουρς για θεσσαλονικη ! τωρα!
ΤΩΡΑ το θες ε, και εγω περιμενω 2 εβδομαδεςΓειαααα
το thread λέει "νέα μέλη πείτε ένα γειά". δεν λέει "νέα μέλη πείτε άντε γειά"Γειαααα
[size=10pt]Όλα τα νέα μέλη Πείτε ενα γεια για να σας γνωρίσουμε!!!![/size]
πιστευω είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μια λέξη απο κάθε καινούριο μέλος!
ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΜΕ!! Και άντε να βλέπουμε κι άλλους!
Γεια σου!!! Είμαι νέα στο site αλλά δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να είμαι μέλος. 'Ολα για άντρες και για τις κοπέλες τίποτα!!! Πιο πολλά βρίσκεις σε sites γάμων (π.χ. stripers) παρά εδώ. Πρέπει πάντως να παραδεχτώ πως "ξεστραβώθηκα"!!! Τώρα ξέρω τι είναι τα City Tours και πως λειτουργούν τα studio. Κατά τα άλλα "άνθρακες ο θησαυρός".
χαιρετε μαγκες. Τι να πω για το forum? Οτι και να πω λιγο θα ναι. Συνεχιστε την καλη δουλεια . σε ολα τα επιπεδα
Γεια σου!!! Είμαι νέα στο site αλλά δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να είμαι μέλος. 'Ολα για άντρες και για τις κοπέλες τίποτα!!! Πιο πολλά βρίσκεις σε sites γάμων (π.χ. stripers) παρά εδώ. Πρέπει πάντως να παραδεχτώ πως "ξεστραβώθηκα"!!! Τώρα ξέρω τι είναι τα City Tours και πως λειτουργούν τα studio. Κατά τα άλλα "άνθρακες ο θησαυρός".
Τελικά είσαι gay?καλησπερα φιλοι μου...
Όχι εγώ, το ραδιοτηλεοπτικο!που το καταλαβες?
ευτυχως δε πειναω!!πες οτι θες!!!!!Τελικά είσαι gay?
Ωραία υποδοχή κάνω ο άτιμος!
καλησπερα φιλοι μου...
χαχαχαχαχα α ρε απιστευτε!!!!!!!!!Καλωσήρθες bob.
Δώρο (σε ειδική έκδοση για σένα) για καλύτερo πήδημα και ασφυκτική πίεση στην άμυνα.
King Sponge James Bob
Όταν πεινάσεις πες μου να συνεχίσω!ευτυχως δε πειναω!!πες οτι θες!!!!!
για μαλακες ψαχνεις/????????κουβεντα δε λεω πια!!!οταν πειναω κλεινω το πισι κ παω σε αλλο δωματιο μπας κ τα κυματα του εγκεφαλου σου φτασουν μεχρι εδω!!!!σε φοβαμαι....Όταν πεινάσεις πες μου να συνεχίσω!
Πάρε και εσύ ένα Luichiny Women's Silva Sandal (το τακούνι είναι και βραχιόλι )χαχαχαχαχα α ρε απιστευτε!!!!!!!!!