Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 513K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 58 άτομα (4 μέλη και 54 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 671 73,6%
  • αρνητική

Ψήφοι: 93 10,2%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 104 11,4%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    912

sarman

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
[size=10pt]Όλα τα νέα μέλη Πείτε ενα γεια για να σας γνωρίσουμε!!!![/size]

πιστευω είναι πολύ σημαντικό να έχουμε μια λέξη απο κάθε καινούριο μέλος!

ΔΥΝΑΤΑ ΠΑΜΕ!! Και άντε να βλέπουμε κι άλλους! :rockon: :rockon: :rockon:
:) :) :)
Γεια σου!!! Είμαι νέα στο site αλλά δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να είμαι μέλος. 'Ολα για άντρες και για τις κοπέλες τίποτα!!! Πιο πολλά βρίσκεις σε sites γάμων (π.χ. stripers) παρά εδώ. Πρέπει πάντως να παραδεχτώ πως "ξεστραβώθηκα"!!! Τώρα ξέρω τι είναι τα City Tours και πως λειτουργούν τα studio. Κατά τα άλλα "άνθρακες ο θησαυρός".

atego

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ελευθεροι σκοπεπευτες αθηνας και περιχωρων καλησπερα σε ολους και ολες ειστε καταπληκτικοι!!!!

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Γεια σου!!! Είμαι νέα στο site αλλά δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να είμαι μέλος. 'Ολα για άντρες και για τις κοπέλες τίποτα!!! Πιο πολλά βρίσκεις σε sites γάμων (π.χ. stripers) παρά εδώ. Πρέπει πάντως να παραδεχτώ πως "ξεστραβώθηκα"!!! Τώρα ξέρω τι είναι τα City Tours και πως λειτουργούν τα studio. Κατά τα άλλα "άνθρακες ο θησαυρός".

χαιρετε μαγκες. Τι να πω για το forum? Οτι και να πω λιγο θα ναι. Συνεχιστε την καλη δουλεια . σε ολα τα επιπεδα :)

Χαιρετώ και εγώ τα νέα μέλη.
Τα δώρα σας είναι τα νέα Nike Air Zoom by Lebron James για καλύτερη απόδοση σε ότι και αν κάνετε.

URL]]

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775

καλως ηρθες.....

εδω θα βρεις τα περισσοτερα στοιχεια για κοπελες απο οποιοδηποτε αλλο φορουμ.......

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
244
Πόντοι
86

Ισα ισα, ενας καλος λογος να αρχισεις να γραφεις εδω..  ;) :)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
καλησπερα τετραγωνοπαντελονηηηηη!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Όταν πεινάσεις πες μου να συνεχίσω! :grin:
για μαλακες ψαχνεις/????????κουβεντα δε λεω πια!!!οταν πειναω κλεινω το πισι κ παω σε αλλο δωματιο μπας κ τα κυματα του εγκεφαλου σου φτασουν μεχρι εδω!!!!σε φοβαμαι.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom