Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 513K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (3 μέλη και 42 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 671 73,6%
  • αρνητική

Ψήφοι: 93 10,2%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 104 11,4%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    912

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
ΑΑΑ! φιλε farkeli θα σε μαλωσω πραγματικα!
βλεπω εδω και καμποσες μερες μια ταση να φας με ακομψο τροπο την θεση του Νο1 "υποδοχεα" του σαιτ!(lalakoukakis) αυτο να ξερεις εκτος απο ακομψο ειναι και περιτο, γιατι φανταζομαι οτι εχεις καταλαβει και ο ιδιος οτι ειναι φυση αδυνατον να παρεις την "δουλεια" που κανει το συγκεκριμενο μελος εδω και χρονια σε μια νυχτα μεσα  :grin:
γιατι να ξερεις ο λαλακ ολο αυτο το εχει σπουδασει, :2funny: δεν ειναι τυχαιο που εχει οριστει ως ο επισημος καλωσορητης απο ολα τα υπολοιπα μελη του σαιτ!

θα σε παρακαλεσω λοιπον να δειχνεις πλεον την δεουσα προσοχη στα συγκεκριμενα λογια...
σε ευχαριστω !!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Μα τι καστανας εισαι ρεεεεε!!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Αστο παιδι να χαιρεταει ελευθερα  τα νεα μελη ρε συ.
Αφου το χει μεσα του το βλεπω εγω  :grin:

Συντροφε μη μασας , συνεχισε την καλη δουλεια απλα μια παρατηρηση φιλικη:

Να γραφεις οτι θελεις αλλα μην ξεχνας να γραφεις για τα χιλιομετρα στο στιβο της ηδονης...  :tooth: :tooth:

Δεν βγηκε τυχαια αυτη η φραση..

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
οχι μου ειναι αδιανοητο αυτο !!!!!
δεν το δεχομαι !!
λυπαμαι αλλα [move][size=30pt]οχι!!!!!!!![/size][/move]

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
ΑΑΑ! φιλε farkeli θα σε μαλωσω πραγματικα!
βλεπω εδω και καμποσες μερες μια ταση να φας με ακομψο τροπο την θεση του Νο1 "υποδοχεα" του σαιτ!(lalakoukakis) αυτο να ξερεις εκτος απο ακομψο ειναι και περιτο, γιατι φανταζομαι οτι εχεις καταλαβει και ο ιδιος οτι ειναι φυση αδυνατον να παρεις την "δουλεια" που κανει το συγκεκριμενο μελος εδω και χρονια σε μια νυχτα μεσα  :grin:
γιατι να ξερεις ο λαλακ ολο αυτο το εχει σπουδασει, :2funny: δεν ειναι τυχαιο που εχει οριστει ως ο επισημος καλωσορητης απο ολα τα υπολοιπα μελη του σαιτ!

θα σε παρακαλεσω λοιπον να δειχνεις πλεον την δεουσα προσοχη στα συγκεκριμενα λογια...
σε ευχαριστω !!!

Φίλε Stratigosss προφανώς καλωσορίζοντας τα νέα μέλη μάλλον έχω καλές προθέσεις.

Ουδεμία πρόθεση έχω να "φάω" την θέση κανενός συναγωνιστή, πολύ δε περισσότερο του παλαιού συναγωνιστή lalakoukakis τον οποίο εκτιμώ και συμπαθώ από τα ποστ που παραθέτει.

Εξάλλου αν κοιτάξεις στα θρεντ που συμμετέχω, τα κείμενα που γράφω, χρειάζονται αρκετή ώρα για να ολοκληρωθούν, οπότε δεν μου απομένει αρκετό περιθώριο χρόνο.

Απλά, σκέφτηκα ότι θα άρεσε στα νέα μέλη (όπως θα μου άρεσε και εμένα) να γίνεται θερμή υποδοχή από όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη. Έτσι το σκέφτηκα και μάλλον δεν ήταν κακοπροαίρετο. Πρόσθετα, διαβάζοντας στο θρεντ τις παραθέσεις, διαπίστωσα ότι παραθέτουν και άλλα μέλη  :cool2:

Προφανώς δεν υπάρχει ζήτημα παρεξήγησης μεταξύ μας
και σε ευχαριστώ για την καλοπροαίρετη υπόδειξη σου.

Να είσαι πάντα καλά 

Επισκέπτης
Φιλε  farkeli δεν υπαρχει κανενας λογος να απολογεισαι.
Πραγματικα το λεω .
Ο stratigosss εγραψε αυτο το ποστ με εντελως χιουμοριστικη διαθεση και χωρις κανενα σκοπο να σου κανει
καμια υποδειξη για το τι θα γραφεις.Αν τον παρακολουθεις καιρο θα καταλαβεις οτι το εκανε εντελως αθωα για να γελασουμε και μονο
Ο καθενας ειναι ελευθερος να γραφει οτι θελει
Δε τρεχει τιποτα και δεν υπαρχει κανενα θεμα επ αυτου..
Να σαι καλα  :thumbsup:

Επισκέπτης
Πραγματικα το λεω .
Ο stratigosss εγραψε αυτο το ποστ με εντελως χιουμοριστικη διαθεση και χωρις κανενα σκοπο να σου κανει
καμια υποδειξη για το τι θα γραφεις.Αν τον παρακολουθεις καιρο θα καταλαβεις οτι το εκανε εντελως αθωα για να γελασουμε και μονο
αστα μωρη κουφαλα..
πρωτα βαζεις τον στρατηγο να τον κραξει & μετα ερχεσαι σαν αθωα περιστερα να τα γυρισεις???
γιατι το δουλευετε το παλληκαρι???
φοβασαι μην χασεις το ποστο της πορτας???

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
πλεζουρα με ολο τον σεβασμο δεν ειναι απλα τα πραγματα
φιλε farkeli συμφωνω με τον στρατηγο,η υποδοχη των νεων μελων ειναι μια πολυ σοβαρη δουλεια που απαιτει γνωση και εμπειρια την οποια ο lalakukakis διαθετει εξ αιτιας των ταξιδιων του στο θιβετ,τον Ολυμπο(ομαδα των L,εξ ου και το LaLa)και την ινδια
το βαρος των γνωσεων που θα σου δοθει θα ειναι τεραστιο,εισαι σιγουρος οτι θα μπορεσεις ν αντεξεις το βαρος των αρχειων της γνωσης που θα σε οδηγησει σε αλλα μονοπατια...
μπορεις ασφαλως να τον αναπληρωνεις αφου γινει πρωτα ομως η τελετη μυησης ωστε να εχει και μια αποδοχη εκ μερους μας ο νεος σου ρολος

Επισκέπτης
αστα μωρη κουφαλα..
πρωτα βαζεις τον στρατηγο να τον κραξει & μετα ερχεσαι σαν αθωα περιστερα να τα γυρισεις???
γιατι το δουλευετε το παλληκαρι???
φοβασαι μην χασεις το ποστο της πορτας???

Ουστ απο δω ρε!  :2funny: :2funny:
Με μπερδεψες με τον παπια?  :grin:

Επισκέπτης
πλεζουρα με ολο τον σεβασμο δεν ειναι απλα τα πραγματα
φιλε farkeli συμφωνω με τον στρατηγο,η υποδοχη των νεων μελων ειναι μια πολυ σοβαρη δουλεια που απαιτει γνωση και εμπειρια την οποια ο lalakukakis διαθετει εξ αιτιας των ταξιδιων του στο θιβετ,τον ολυμπο(ομαδα των L,εξ ου και το lala)και την ινδια
το βαρος των γνωσεων που θα σου δοθει θα ειναι τεραστιο,εισαι σιγουρος οτι θα μπορεσεις ν αντεξεις το βαρος των αρχειων της γνωσης που θα σε οδηγησει σε αλλα μονοπατια...
μπορεις ασφαλως να τον αναπληρωνεις αφου γινει πρωτα ομως [size=30pt]η τελετη μυησης [/size] ωστε να εχει και μια αποδοχη εκ μερους μας ο νεος σου ρολος
αααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
προσεχε φαρκελι μην σε σοδομησει ο πιτσιλιστης γιατι αυτο εννοει ο ξυλνικος..

spygirl

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
6
εχει opening  η σαβανα σημερα?
που ειναι η αγελη?

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
lalakukakis & λοιποί πορτιέρηδες, πρέπει να με βοηθήσετε να ανακαλύψουμε τα ιδανικά δώρα που θα παίρνουν τα νέα μέλη με το επίσημο καλωσόρισμα. Τα παπούτσια ήταν ωραία ιδέα.
Η πρόταση μου είναι η εξής:

Προσφορά Νοεμβρίου!!!

Με κάθε νέα εγγραφή, δώρο παπούτσια για τρελές μπουρδελότσαρκες, θεαματικά καρφώματα και σφιχτή άμυνα. :2funny:
Τα παπούτσια του μήνα είναι:

Hyperdunks Lakers edition

http://[URL unfurl="true"]www.thescore.ca/blogs/branded/side_swoosh.jpg[/img[/URL]]

L.A. Baby!!!

Ακούω προτάσεις!!!

Επισκέπτης

Πολυ καλη η προταση σου moun  :grin:
Θα εξεταστει απο την επιτροπη ..

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Νέοι και παλαιοί συναγωνιστές στο site αλλά και στον ..."αγώνα" σας χαιρετώ

Ήδη έχω παρατεθεί για το ζήτημα και τις προθέσεις μου.

Όπως (πιθανόν) έχετε διαπιστώσει, "ξοδεύω" αρκετό χρόνο για να γράφω "εκτενή" κείμενα σε άλλα θρεντ, που αρκετά από αυτά γίνονται αποδεκτά από τα λοιπά μέλη. Δεν θέλω (ούτε για αστείο) να στεναχωρήσω κάποιο μέλος, ούτε να παρεξηγηθώ, ούτε να εξηγηθώ... το έχω ήδη κάνει πολλές φορές τα πολύ παλιά χρόνια. Δεν με ενδιαφέρει πλέον αυτό.

Στο site, μου αρέσει να συμμετέχω και για τα αστεία και για τα ...σοβαρά.

Δεν προκύπτει, κανένα σοβαρό ζήτημα απο μεριάς μου και ...ελπίζω/εύχομαι ούτε από την μεριά κάποιου μέλους.

Επειδή υπάρχει καλό κλίμα και καλή πρόθεση είμαι βέβαιος για το καλλίτερο.

Σας χαιρετώ συναγωνιστές και φίλοι τιμημένοι στο "δύσκολο αγώνα" του έρωτα και σας περιμένω στα θρεντ που συμμετέχω έτσι ώστε να ανταλλάξουμε απόψεις και εμπειρίες δεδομένου ότι δεν θα συμετάσχω πλέον σε αυτό το θρεντ.

Η ΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ, ΘΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ
  :grouphug:

(αυτό εξάλλου δεν προκαλεί παρεξηγήσεις)

με εκτίμηση
Farkeli

Επισκέπτης
προσεχε φιλε μην σε ριξουν στην λουμπα..
αντιστασου..
η γνωστη κλικα του λαλακ τετοια κανει..
συνεχισε να ποσταρεις & εδω..
μην μασας..
αντισταση στην χουντα του λαλακ & των γκρουποσκουλων του..

Επισκέπτης
αει ρε..
αηδια ειναι..
ακου κιτρινο..
ΑΙΣΧΟΣ..

Eλα ρε γαυρουλη παρε για σενα  :grin:

2i0yb6s.jpg

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Πραγματικα το λεω .

...αν παρακολουθούσε και εμένα στα άλλα θρεντ θα καταλάβαινε ότι το έκανα εντελώς αθώα  για να αισθανθούν τα νέα μέλη μας ωραία και μόνο :cool2:

Επισκέπτης
Ελα ρε farkeli χαλαρωσε ρε συ τι σου ειπε δηλαδη?
Πολυ σοβαρα το πηρες φιλε..
Και αυτος πλακα κανει..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom