You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 507K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (0 μέλη και 39 επισκέπτες)
Διαγραμμένο μέλος 211150
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2021
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα παιδιά και από εμένα παρακολουθώ εδώ και λίγα χρόνια το site αλλά πρόσφατα έγινα μέλος.
Διαγραμμένο μέλος 211150
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2021
- Like
- 7
- Πόντοι
- 0
Γενικά είναι ένα καλό site με λεπτομερή περιγραφή από τα μέλη του όλα αυτά τα χρόνια. Μου έχουν " λύσει " αρκετές φορές τα χέρια πρέπει να παραδεχτώ.
chromecast
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2017
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα σε όλους , το βλέπω το site χρονιά, account από το ‘17. Δεν έχω μπει ποτέ στην διαδικασία να σουλατσάρω πάρα μόνο μια φορά, ασχέτως εάν μου αρέσει πολύ.
Είχα γράψει και μια κριτική αλλά λόγο ελλείπων ποστ δεν ανέβηκε ποτέ. (Ειρήνη από massage musses)
Έχω μαζέψει αρκετές πληροφορίες και λατρεύω τα σχόλια του μορφονιου , errikos77,petergsp,alpula ,zerotolerance αλλά και άλλων φίλων εδώ που δεν μπορώ να συγκρατήσω τα ονόματα τους.
Είμαι 46 ιδιωτικός υπάλληλος
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Είχα γράψει και μια κριτική αλλά λόγο ελλείπων ποστ δεν ανέβηκε ποτέ. (Ειρήνη από massage musses)
Έχω μαζέψει αρκετές πληροφορίες και λατρεύω τα σχόλια του μορφονιου , errikos77,petergsp,alpula ,zerotolerance αλλά και άλλων φίλων εδώ που δεν μπορώ να συγκρατήσω τα ονόματα τους.
Είμαι 46 ιδιωτικός υπάλληλος
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Nikosnorth
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2021
- Like
- 667
- Πόντοι
- 80
Καλημέρα και από εμένα. Καλώς σας βρήκα. Όπως και οι παραπάνω, παρακολουθώ το site πολύ καιρό αλλά μόλις πριν λίγες μέρες αποφάσισα να κάνω λογαριασμό. Καλά να περάσουμε λοιπόν,ελπίζω να πάει καλά. 41 από Αθήνα.
Διαγραμμένο μέλος 210424
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 7.665
- Πόντοι
- 2.356
γεια σας...ειμαι ο βλαδιμηρος και γαμάω καλα
Διαγραμμένο μέλος 165013
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2016
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 200
Καλημέρα σας!!!Είμαστε ο Δ30 και η Κ29 ....Και μας αρέσει να φτιάχνουμε το κόσμο.....
Διαγραμμένο μέλος 165013
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2016
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 200
ΑΑΑ ΡΕ ΜΥΣΤΑΡΕΓεια σου Κατερινα,στειλε για να γνωριστουμε σαν να μην υπαρχει αυριο.
Edit: τωρα ειδα οτι ειναι παλιο το σχολιο,δε πειραζει εσυ στειλε.
Mikrotsoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 393
- Πόντοι
- 301
Καλησπέρα σε όλους είμαι 29 και δουλεύω σε οικοδομή παρακολουθώ καιρό το site, γράφω για πρώτη φορά σε ένα forum..
Καλή συνέχεια σε όλους
Καλή συνέχεια σε όλους
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.679
- Πόντοι
- 9.297
Καλώς το παιδί...είμαστε οι πιο ζωντανοι άνδρες του κόσμου!Καλησπέρα, είμαι νέο μέλος και χαίρομαι που το φόρουμ αυτό είναι ζωντανό !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
WelcomeΚαλησπέρα σε όλους! 32 από Αθήνα. Καινούριος λογαριασμός αλλά παρακολουθώ χρόνια το forum (εποχές ΤΑΚΜΑΝ με τρικ τρικ και ντριν ντριν για τους παλιούς)
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.679
- Πόντοι
- 9.297
Καλά γουσταΚαλησπέρα σε όλους είμαι 29 και δουλεύω σε οικοδομή παρακολουθώ καιρό το site, γράφω για πρώτη φορά σε ένα forum..
Καλή συνέχεια σε όλους
Mikrotsoutsounos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 393
- Πόντοι
- 301
Έχουν γίνει δύο καλά γούσταΚαλά γουστα