Ναι ρε Νάσο και κάθησα 2 και αφού της τα εκανα τσουρέκια μου απάντησε άκυρο και έψαχνε τό τηλέφωνο για να επικοινωνήσει. Πάντως εγώ δεν παρεξηγώ. Το όνομα μου είναι Νίκος καί είμαι 38 έχω φύγει απο Ελλάδα το 2011'Για να γαμησεις ειχες παει στο ξενοδοχειο τυπε :S :S :S
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 508K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
κοντεύω 29 δουλεύω ως ξεναγός και με αρρωσταίνουν όσες μιλάνε σλαβικές διαλέκτους καθότι ομιλώ και την ρωσική!
Άφησε τηλέφωνο στο κοντρόλ και θα επικοινωνήσουν μαζί σου οι υποψήφιοι νταβάδες που θα σε χρειαστούν τύπε!
Καλώς σε βρίσκουμε.
Kathigitarakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα και απο μενα. Σας παρακολουθω καιρο κ τωρα αποφασισα να γραφτω
Telecontrol
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα συναγωνιστες,
διαβαζω καιρο τις περιπετειες σας εδω προσπαθωντας να αποφυγω τις κακοτοπιες
με εχετε βοηθησει αρκετα μπορω να πω και ειπα να γραφτω να δινω και εγω feedback ..
Καλως σας βρηκα
διαβαζω καιρο τις περιπετειες σας εδω προσπαθωντας να αποφυγω τις κακοτοπιες
με εχετε βοηθησει αρκετα μπορω να πω και ειπα να γραφτω να δινω και εγω feedback ..
Καλως σας βρηκα
Μια καλησπέρα κι από εμένα στο πάνελ των συναγωνιστών.
Αν και είμαι γραμμένος πολλά χρόνια εδώ (ουσιαστικά έχω μείνει στην εποχή που έγραφε εκείνες τις μοναδικές κριτικές ο Πύραυλος), δε θα έλεγα ότι ότι διάβαζα τακτικά το forum.
Τώρα ίσως ασχοληθώ λίγο παραπάνω, αν και δεν είμαι τακτικός στο άθλημα.
Αν και είμαι γραμμένος πολλά χρόνια εδώ (ουσιαστικά έχω μείνει στην εποχή που έγραφε εκείνες τις μοναδικές κριτικές ο Πύραυλος), δε θα έλεγα ότι ότι διάβαζα τακτικά το forum.
Τώρα ίσως ασχοληθώ λίγο παραπάνω, αν και δεν είμαι τακτικός στο άθλημα.
Veronoushka
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2017
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα σε όλα τα μελη
Kwstantina4
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλημέρα σε όλους
antonioannou
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2018
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Καλησπερα σε ολους εξαιρετικη δουλεια
Καλημέρα σας. Εδω και αρκετό καιρό παρακολουθώ απλά έχωντας πάρει αρκετή βοήθεια για το αγαπημένο μας άθλημα. Αποφάσισα λοίπον να μοιραστώ κι εγώ τις εμπειρίες μου. Καλώς σας βρήκα λοιπόν και καλά μουνιά στον πούτσο μας ή ότι θέλει ο κάθε ένας απο εσάς.
IanAlderson
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2009
- Like
- 132
- Πόντοι
- 16
Αυτό με τα καινούργια μέλη που βγαίνουν έτοιμα καθαρά και μπαναρισμενα με ξεπερνάει!Καλημέρα σας. Εδω και αρκετό καιρό παρακολουθώ απλά έχωντας πάρει αρκετή βοήθεια για το αγαπημένο μας άθλημα. Αποφάσισα λοίπον να μοιραστώ κι εγώ τις εμπειρίες μου. Καλώς σας βρήκα λοιπόν και καλά μουνιά στον πούτσο μας ή ότι θέλει ο κάθε ένας απο εσάς.
Stavros P
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 384
- Πόντοι
- 26
Γι αυτό τον μπάναραν στα 2 μηνύματα????Αυτό με τα καινούργια μέλη που βγαίνουν έτοιμα καθαρά και μπαναρισμενα με ξεπερνάει!
Ειπα να εγγραφω και εγω να λεω και καμια .....εξυπναδα να περναμε την ωρα μας καλυτερα στον ελευθερο χρονο μας. Μαθαινω κιολας πολλα ενδιαφεροντα που συμβαινουν γυρω μου.Καλως σας βρηκα και καλλες ανταλλαγες αποψεων σε ολα τα ενδιαφεροντα θεματα σας
StevenSeagal
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπέρα.
Διανύοντας τις τελευταίες μέρες του 2018, πήρα τη μεγάλη απόφαση να γίνω μέλος στο φόρουμ, αν και χρησιμοποιούσα το site για να ενημερώνομαι εδώ και αρκετά χρόνια.
Καλή χρονιά να έχουμε.
Διανύοντας τις τελευταίες μέρες του 2018, πήρα τη μεγάλη απόφαση να γίνω μέλος στο φόρουμ, αν και χρησιμοποιούσα το site για να ενημερώνομαι εδώ και αρκετά χρόνια.
Καλή χρονιά να έχουμε.
thrakiotis16
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιαν 2019
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Είμαι 49 και δουλεύω μόνο καλοκαιρινές σεζον
ΦΟΥΛ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ
Μέλος