Χαιρετώ τα παιδιά , ξαφανίστικα για λίγες μέρες άλλα έπεσα σε φουρτούνα , δηλαδή τι φουρτούνα σε τσουνάμι , μου κλέψαν κινητό , λαπτο και μέχρι να αποκατασταθώ χρειάσθηκε χρόνος , επανήλθα δριμύτερος έχω κάνει και ένα σχόλιο στο Πριβέ το ξενοδοχείο που είχα διανυκτέρευση με μια λολίτα , στη συνέχεια θα μελετήσουμε τους πορνό ρεπόρτερ να δούμε τι νέο παίζει ... και τα λέμε !!
Καταρχάς ευχαριστούμε όλους για τις ενημερώσεις και τις κατατοπιστικές κριτικές.
Το σιτε είναι άψογα ενημερωμένο από τους ακούραστους χρήστες του, ωστόσο χρειάζεται ανανέωση!! Η καρτέλα για msn στην κατηγορία των φίλων είναι αστεία εν έτει 2017!!
Κάποιες προτάσεις μου είναι:
1. δημιουργία πίνακα με τις βαθμολογίες για κάθε ίδρυμα, όπου θα μπορείς να τα κατατάξεις ανάλογα με το χαρακτηριστικό που σε ενδιαφέρει(πχ vfm, συμπεριφορά τσάτσου κλπ)
2. το ίδιο για τα κορίτσια
3. πιο εύκολη αναζήτηση (browse) των χρηστών.
Όποιες ιδέες μπορούν να προστεθούν. Ελπίζω να κατανοείτε ότι το ποστ αυτό γίνεται με μόνο σκοπό τη βελτίωση της κοινότητας.
Χαιρετώ την παρέα...νεο μελος , οχι ιδιαιτερα μπουρδελιάρης αλλά ποτε δεν ξερεις Βασικα γραφτηκα για το χαβαλε αλλα βλεπω πως το μπουρδελινγκ απο πολλους εξεταζεται απο σοβαρη σκοπια. Μεγαλη βαση δεδομενων και απαιτητικοι χρηστες με αυστηρα κριτηρια επιλογης . Απο τα μουνια δε που βλεπω σε φωτογραφιες βλεπω να χαλαω το μισο μου μισθο σε παλιοκοριτσα . Καλως σας βρηκα !
Καλησπερα σας. Νεο μελος, αναγνωστης πολλα χρονια. Προσφατα ελευθερος, απο σχεση, γυναικα κλπ, και εξου και η εγγραφη τωρα... παντα ημουν υπο παρακολουθηση... Απο Θεσσαλονικη, κοντα στα σαραντα.
Γεια σας.Νέος και εγώ εδώ,συμμετέχω εδώ και κάποιο καιρό στο σπορ και το site έχει βοηθήσει αφάνταστα, οπότε αποφάσησα να γραφτώ αν και δεν το έχω πολύ με Η/Υ.Καλή συνέχεια.