kαλως ηλθατε isovitis7 και george16561 ...τα καλα χιλιομετρα στον στιβο της ηδονης θα σας τα πει ο lalakukakis
Γειά σου xilnik!!! Ευχαριστώ για το καλοσώρισμα!
kαλως ηλθατε isovitis7 και george16561 ...τα καλα χιλιομετρα στον στιβο της ηδονης θα σας τα πει ο lalakukakis
Όπως έχω ξαναπεί, είμαι η βασίλισσα της Αγγλίας
τί εγινε, δεν παέι καλά η αγορά και όλοι το ρίξαμε στο ιντερνετ? και εγω σε ναυτιλιακη, 30 χρονών
Γειά σε όλους τους συμπολεμιστές.
Κι εγώ καθυστερημένα , χαιρετίζω την εκλεκτή παρέα .
Καλώς σας βρήκα !!
ενα μεγαλο ΓΕΙΑ σε ολους... ;)
Καλώς ήρθες στην παρέα μας + καλά posts, σύμφωνα πάντα και με τους κανόνες λειτουργίας του Forum...
Αν θέλεις, γράψε μας και μερικά πράγματα για σένα για να σε γνωρίσουμε...
Ρε φίλε καλορίζικος μόνο άλλαξε αβαταρ σε παρακαλώ πολύ απο μακριά φαίνονται οι γκόμενες.
Ευχαριστώ για τις ευχές... αλλά ΔΕΝ καταλαβαίνω το σχόλιο... (το ΙΔΙΟ avatar έχω από την αρχή λειτουργίας του site) !!!
σιγα να μην παιζει ρολο το αβαταρ στο κυρος του καθενα.....τι αντιληψεις ειναι αυτες ρε?????Απλά τώρα που έγινες μοντ πρέπει να αλλάξεις και αβαταρ βάλε ένα που να σου προσδίδει περισότερο κύρος.Η γνώμη μου είναι αυτή και καλά μπαναρίσματα.
Απλά τώρα που έγινες μοντ πρέπει να αλλάξεις και αβαταρ βάλε ένα που να σου προσδίδει περισότερο κύρος. Η γνώμη μου είναι αυτή και καλά μπαναρίσματα.
σιγα να μην παιζει ρολο το αβαταρ στο κυρος του καθενα.....τι αντιληψεις ειναι αυτες ρε?????
δηλαδη εσυ με τις ασχημες που εχεις εκει νομιζεις οτι εχεις κυρος??????