Γεια!!!
Γειά σου, καλώς ήλθες στο σάιτ. Μπορείς να μας εξηγήσεις τι εννοείς λέγοντας ότι είσαι "εν δυνάμει μασατζού"; Ευχαριστώ.
Γεια!!!
ΔΑΣΚΑΛΕ τελίκά πόσό ετών είσαί; ΟΤΑΝ αποφασίσής επανέρχεσαί....και εγω τωρα το ειδα.γεια σας και απο μενα ειμαι 25 χρονων και ειμαι φοιτητης στο εμπ
Γειά σου, καλώς ήλθες στο σάιτ. Μπορείς να μας εξηγήσεις τι εννοείς λέγοντας ότι είσαι "εν δυνάμει μασατζού"; Ευχαριστώ.
Μαλιστα... πολυ ενδιαφερον! Κανε ενα copy paste τωρα σε αυτο εδω το θεμα πριν στο σβησουν αυτο!
Με εκτιμηση,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ
Καλησπέρα σε όλους! Εδώ και κανά δυο χρόνια ψαχουλεύω το site όχι μόνο για τις πληροφορίες επί του θέματος που πραγματεύεται αλλά και τα διάφορα άλλα υπό-forum. Αποφάσισα κι εγώ να γίνω μέλος λοιπόν και είπα να πω σε όλους ένα γεια! Να σημειώσω οτι η εμπειρία μου στον αγοραίο έρωτα είναι από μικρή έως ανύπαρκτη..Το ενδιαφέρον μου ξεκίνησε πέρσι όταν πήρα για πρώτη φορά την απόφαση να εκπληρώσω το εφηβικό όνειρο της συνεύρεσης με μία πόρνη και ήταν πολύ καλύτερα απ' ό,τι περίμενα. Αυτά τα ολίγα απο μένα, αν και δεν νομίζω να γίνω το μέλος με τα πιο πολλά post θα προσπαθώ να δίνω τα 2 cent μου όπου μπορώ! Και ξανά καλησπέρα!
Υ.Γ: Ώντας κουτορνίθι ώρες ώρες έκανα και ολόκληρο thread για την αφεντομουτσουνάρα μου αλλά ευτυχώς με παρέπεμψαν στο σωστό μέρος τώρα
υτ
θα στρώσεις
Καλώς σας βρήκα!
καλωσόρισες αντζελιναΚαλώς σας βρήκα!
ωραιο νικ....kalispera
Καλως ήρθες τυπεΝα χαιρετήσω κι εγώ τη παρέα. Σας διαβάζω αρκετό καιρό, αλλά λόγο που δεν μένω Αθήνα, δεν είχα γραφτεί. Τώρα όμως που θα πηγαινοέρχομαι, είπα να μοιραστούμε τις γνώσεις μας. Δεν είμαι μικρός και έχω αρκετές εμπειρίες .........
ωραιο αβαταρΚαλημερα και απο εμενα. Μητσαρας, 38χρ, απο Θεσσαλονικη.