Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 508K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (2 μέλη και 46 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 669 73,7%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,3%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    908

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
:2funny: :2funny: και εγω τωρα το ειδα.γεια σας και απο μενα ειμαι 25 χρονων και ειμαι φοιτητης στο εμπ
ΔΑΣΚΑΛΕ τελίκά πόσό ετών είσαί;  :headbang: :headbang: :headbang: ΟΤΑΝ αποφασίσής επανέρχεσαί.... :think:
Μάς έχής πεί 4 διάφορετικές ήλικίες καί άλλά τόσά ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ιδρύματά........ :2funny: :2funny: :2funny:

xwris taboo

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2013
Κριτικές
2
Like
148
Πόντοι
1
Γειά σου, καλώς ήλθες στο σάιτ. Μπορείς να μας εξηγήσεις τι εννοείς λέγοντας ότι είσαι "εν δυνάμει μασατζού"; Ευχαριστώ.

Θα σου εξηγησω εγω για να σου λυθει η απορια.........
Αν σκεφτεις οτι εσυ εισαι ενα "εν δυναμει γραφικο χαιβανι"
Τοτε θα καταλαβεις και τι ειναι το εν δυναμει μασατζου............  :thefinge: :thefinge: :thefinge:

JohnyFever

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους! Εδώ και κανά δυο χρόνια ψαχουλεύω το site όχι μόνο για τις πληροφορίες επί του θέματος που πραγματεύεται αλλά και τα διάφορα άλλα υπό-forum. Αποφάσισα κι εγώ να γίνω μέλος λοιπόν και είπα να πω σε όλους ένα γεια! Να σημειώσω οτι η εμπειρία μου στον αγοραίο έρωτα είναι από μικρή έως ανύπαρκτη..Το ενδιαφέρον μου ξεκίνησε πέρσι όταν πήρα για πρώτη φορά την απόφαση να εκπληρώσω το εφηβικό όνειρο της συνεύρεσης με μία πόρνη και ήταν πολύ καλύτερα απ' ό,τι περίμενα. Αυτά τα ολίγα απο μένα, αν και δεν νομίζω να γίνω το μέλος με τα πιο πολλά post θα προσπαθώ να δίνω τα 2 cent μου όπου μπορώ! Και ξανά καλησπέρα!

JohnyFever

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Μαλιστα... πολυ ενδιαφερον! Κανε ενα copy paste τωρα σε αυτο εδω το θεμα πριν στο σβησουν αυτο!

Με εκτιμηση,
ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟΣ  :s&m_3:

ΜΜΜΜμμμμΜΜαααααάααλιστα....και να σκεφτείς ότι έψαξα και λίγο τριγύρω για αντίστοιχο thread! Κακή αρχη!  :idiot:

JohnyFever

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους! Εδώ και κανά δυο χρόνια ψαχουλεύω το site όχι μόνο για τις πληροφορίες επί του θέματος που πραγματεύεται αλλά και τα διάφορα άλλα υπό-forum. Αποφάσισα κι εγώ να γίνω μέλος λοιπόν και είπα να πω σε όλους ένα γεια! Να σημειώσω οτι η εμπειρία μου στον αγοραίο έρωτα είναι από μικρή έως ανύπαρκτη..Το ενδιαφέρον μου ξεκίνησε πέρσι όταν πήρα για πρώτη φορά την απόφαση να εκπληρώσω το εφηβικό όνειρο της συνεύρεσης με μία πόρνη και ήταν πολύ καλύτερα απ' ό,τι περίμενα. Αυτά τα ολίγα απο μένα, αν και δεν νομίζω να γίνω το μέλος με τα πιο πολλά post θα προσπαθώ να δίνω τα 2 cent μου όπου μπορώ! Και ξανά καλησπέρα!

Υ.Γ: Ώντας κουτορνίθι ώρες ώρες έκανα και ολόκληρο thread για την αφεντομουτσουνάρα μου  :idiot:  αλλά ευτυχώς με παρέπεμψαν στο σωστό μέρος τώρα  :sunglasses:
υτ

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16

Υ.Γ: Ώντας κουτορνίθι ώρες ώρες έκανα και ολόκληρο thread για την αφεντομουτσουνάρα μου  :idiot:  αλλά ευτυχώς με παρέπεμψαν στο σωστό μέρος τώρα  :sunglasses:
υτ

θα στρώσεις  :s&m_1:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Δαναη , Σαντρα, Αντζελινα , Πρεζου.....Τι εγινε ρε παιδια???
Ερχεται η αναπτυξη που λεγανε???

suvlakimepita

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Like
6
Πόντοι
0
Να χαιρετήσω κι εγώ τη παρέα. Σας διαβάζω αρκετό καιρό, αλλά λόγο που δεν μένω Αθήνα, δεν είχα γραφτεί. Τώρα όμως που θα πηγαινοέρχομαι, είπα να μοιραστούμε τις γνώσεις μας. Δεν είμαι μικρός και έχω αρκετές εμπειρίες .........

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Να χαιρετήσω κι εγώ τη παρέα. Σας διαβάζω αρκετό καιρό, αλλά λόγο που δεν μένω Αθήνα, δεν είχα γραφτεί. Τώρα όμως που θα πηγαινοέρχομαι, είπα να μοιραστούμε τις γνώσεις μας. Δεν είμαι μικρός και έχω αρκετές εμπειρίες .........
Καλως ήρθες τυπε
:rockon:

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Καλημερα και απο εμενα. Μητσαρας, 38χρ, απο Θεσσαλονικη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom