Μητσο πως το βλεπεις το γκομενακι; Θα το καταφερεις;ιδιος και απαραλλαχτος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![Κατσικογάμης :zfuck: :zfuck:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/zfuck.gif)
Μητσο πως το βλεπεις το γκομενακι; Θα το καταφερεις;ιδιος και απαραλλαχτος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ποσο μαλακας εισαι ρε ?Μητσο πως το βλεπεις το γκομενακι; Θα το καταφερεις;![]()
Από Θεσσαλονίκη είσαι;;Τι να σε πω,δεν ξέρω,αλλά έτσι νόμιζα...
όχι!απλά έχω κολλήσει την "προφορά" απο συμφοιτητες μου!Από Θεσσαλονίκη είσαι;;![]()
Ο Μητσος ψαχνει για σχεση ρε μαλακες,οχι για ξεπετες,αν ηταν ετσι θα γαμαγε στα μπουρδελα
Ο μητσος δεν ψαχνει τιποτα γιατι δεν υπαρχει τιποτα και [size=50pt]ΤΕΛΟΣ[/size]Ο Μητσος ψαχνει για σχεση ρε μαλακες,οχι για ξεπετες,αν ηταν ετσι θα γαμαγε στα μπουρδελα
Ρε μαλακα 40 χρονια και δεν ειχες ποτε σου μια σχεση, γιατι δεν προσπαθεις με την Χρυσα; Ποτε δεν ειναι αργα.Ο μητσος δεν ψαχνει τιποτα γιατι δεν υπαρχει τιποτα και τελος
μαγκες δεν υπαρχει εμπιστοσυνη,τελος...
αορατος 2011
Ο μητσος δεν ψαχνει τιποτα γιατι δεν υπαρχει τιποτα και [size=50pt]ΤΕΛΟΣ[/size]
Ρε μαλακα τι ανακατευεσαι και ανακατευεις και την κοπελα ?Ρε μαλακα 40 χρονια και δεν ειχες ποτε σου μια σχεση, γιατι δεν προσπαθεις με την Χρυσα; Ποτε δεν ειναι αργα.![]()
Και συ που ξέρεις πόσες γκόμενες είχε ;Ρε μαλακα 40 χρονια και δεν ειχες ποτε σου μια σχεση, γιατι δεν προσπαθεις με την Χρυσα; Ποτε δεν ειναι αργα.![]()
Ρε μαλακα 40 χρονια και δεν ειχες ποτε σου μια σχεση, γιατι δεν προσπαθεις με την Χρυσα; Ποτε δεν ειναι αργα.![]()
Ειπαμε κι εσυ κλωνος μου εισαι οπως ολοι σας εδω
Ειπαμε [size=25pt]κι[/size] εσυ κλωνος μου εισαι οπως ολοι σας εδω![]()
όλα τα ξέρει αυτόςΚαι συ που ξέρεις πόσες γκόμενες είχε ;
Κρατα και αυτοκρατάω αυτό το "και" που υποδηλώνει ομολογία![]()
Ζητω ταπεινα συγνωμη κυριε αχαχουχα. Αφηνω τα δυο σας να τα πειτε.Ρε μαλακα τι ανακατευεσαι και ανακατευεις και την κοπελα ?
Τι σκατα εισαι εσυ και με ποιο δικαιωμα την αναφερεις ?
Αει παρατα με ηλιθιε και ασε την κοπελα ησυχη
άντε μπράβο!Ζητω ταπεινα συγνωμη κυριε αχαχουχα. Αφηνω τα δυο σας να τα πειτε.