axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Τρωει φαλαφελ με συκωτακια μαν ...γιατί μασάς φωνήεντα μαν βαριέσαι
Μην τον πιεζεις και πνιγει ο ανθρωπας
Τρωει φαλαφελ με συκωτακια μαν ...γιατί μασάς φωνήεντα μαν βαριέσαι
Γεια σου και σένα!Γεια σου Συλβια. Καλως ήρθες στο σαιτ. ;)
Γεια σου και σένα!
Καλώς σας βρήκα
όλα τέλεια http://[URL unfurl="true"]www.cosmopolitan.gr/forum/images/smilies/smile.gif[/img[/URL]]Πως παει η δουλεια / σπουδες ? ολα καλα?
όλα τέλεια http://[URL unfurl="true"]www.cosmopolitan.gr/forum/images/smilies/smile.gif[/img[/URL]]
Εσύ;
[/quote]
Μια χαρα. Αλλα εχω τελειωσει τις σπουδες... και οπου να ναι και τον στρατο
εισαι καλη φοιτητρια? :P
Μια χαρα. Αλλα εχω τελειωσει τις σπουδες... και οπου να ναι και τον στρατο
εισαι καλη φοιτητρια?
Ωραία!Με το καλό να τελειώσεις και το στρατό!Μια χαρα. Αλλα εχω τελειωσει τις σπουδες... και οπου να ναι και τον στρατο
εισαι καλη φοιτητρια?
Εκτός από αγενείς είσαστε και χαζοί εδώ μεσα.Ρώτα την αν έχει τελειώσει κι αυτή το στρατό ;)
Ωραία!Με το καλό να τελειώσεις και το στρατό!
Φυσικά και είμαι καλή φοιτήτρια
Ρώτα την αν έχει τελειώσει κι αυτή το στρατό ;)
Εκτός από αγενείς είσαστε και χαζοί εδώ μεσα.
Τίποτα!Θενξ Συλβιακι :-*
Θα σπουδαζεις κατι που θα σου αρεσει πολυ φαινεται
Η νηστεία είναι δικαιολογία επειδή δεν κάνεις σεξ;Έχε χάρη που νηστεύω αλλιώς θα σ' έβριζα
Αλήθεια που να χάθηκε αυτό το παιδί;Λαμπρός επιστήμονας,κυρίως ΆΝΘΡΩΠΟΣ,και φανατικός πασόκος.Η καλη φουρνια που υπηρχε τα τελευταια 2-3 χρονια οπως persona, λακις33, foufoutos_30, sferdeklos,velvy,ektor lopez, και διαφοροι αλλοι εχουν πλεον ειτε πουλεψει ειτε μπαινουν σπανια..
κοινο ολων αυτων;;; κανενας δεν εγραφε για πουτανες, ομως εδιναν αλλη χροια στο site..
Μαθηματα καμακιου απο τον δασκαλο.Μια χαρα. Αλλα εχω τελειωσει τις σπουδες... και οπου να ναι και τον στρατο
εισαι καλη φοιτητρια?
όχι παίζουμε.αντε να μπάινουν τα πράγματα σε μια σειρά εδώ μεσα.Μαθηματα καμακιου απο τον δασκαλο.
Θα κρατησω σημειωσεις.
Η νηστεία είναι δικαιολογία επειδή δεν κάνεις σεξ;
Τεσπα,επειδή και γω νηστεύω,το κόβω να μην σε προκαλώ.
Απλά εννοούσα πως οι γκέι λογικά δεν πηγαίνουν στο στρατό.Αρα δεν το έθεσες σωστά.Απλό