axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Κοφτο ρε μαλακα πια κι εσυ !!!!!!!!!!!βαλτε κανα ποστ απο τους κλωνους του να γελασουμε λιγακι
Ειπαμε τελος OFF
Κοφτο ρε μαλακα πια κι εσυ !!!!!!!!!!!βαλτε κανα ποστ απο τους κλωνους του να γελασουμε λιγακι
Παρτα Μαλακα εχω λυωσειιιιιιιιιιι
Κοφτο ρε μαλακα πια κι εσυ !!!!!!!!!!!
Ειπαμε τελος OFF
παντως το θεμα για τα λαχεια που ειχε ανοιξει ηταν αξιολογο τυπεΑθλητικα, πολιτικα, λαχεια, εχει σοβαρο λογο και αποψη, δεν χρειαζεται κλωνους.
Εχεις λυωσει κυριε τριανταφυλλιδη;
Κι αλλες ? :Sέσπειρες ανέμους θα θερίσεις θύελλες μαν
Και ειδικα σε αυτο το θρεντ θα μπορουσα να γραψω παρα πολλα αλλα δεν εχει νοημα....παντως το θεμα για τα λαχεια που ειχε ανοιξει ηταν αξιολογο τυπε
Ποιος ειναι παλι ο Τριανταφυλλιδης μαν ?Εχεις λυωσει κυριε τριανταφυλλιδη;
πολλες σελιδες εχει αυτο νομιζω τυπεΚαι για τα ακινητα με τους εργολαβους !!!!!!
Ποιος ειναι παλι ο Τριανταφυλλιδης μαν ?
Ο ανθρωπος που εγραψε το λεξικο που σου ηρθε στην κεφαλα και απο τοτε διορθωνες τους παντες στο φορουμ.Ποιος ειναι παλι ο Τριανταφυλλιδης μαν ?
Δεν εχει νοημα να γραψει κανεις κατι σοβαρο εδω μεσα....... πλην πολυ ελαχιστων περιπτωσεωνπολλες σελιδες εχει αυτο νομιζω τυπε
το αλλο με τα ξυλογλυπτα δεν εκανε επιτυχια ομως :-
με το που το ανοιξες στο μπαχαλεψαν αμεσως κατι αλητηριοι :-
Δεν εχει νοημα να γραψει κανεις κατι σοβαρο εδω μεσα....... πλην πολυ ελαχιστων περιπτωσεων
Αγγελικουλα;
ενδιαφερον αλλα δεν βλεπω τι σχεση εχω εγω με αυτοΨευδές επώνυμον που χρησιμοποίησε ο μακαρίτης Κ. Καραμανλής, προκειμένου να διαφύγη είς την αλλοδαπήν.
Αγγελικουλα;
Αγγελικουλα;
σιγα μην μπορουσαν να εκτιμησουν οι ουνοι και οι βησιγοτθοι του σαιτ το επιπεδο του θρεντ τυπε :SΔεν εχει νοημα να γραψει κανεις κατι σοβαρο εδω μεσα....... πλην πολυ ελαχιστων περιπτωσεων