sildenafil
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
ντρεποσουν τυπε?
μην νομίζεις κ σε άλλα φορουμ κ που έκανα έγγραφη δεν κάνω πολλά ποστ, για εδώ έπρεπε να γίνει τιμής ένεκεν LOL
ντρεποσουν τυπε?
ειμαι 19 και ειμαι φοιτητης...(προς το παρον τρωω τα λεφτα του πατερα!!!!)
εχει τελειωσει μετα απο 6 χρονια ρε αναγνωστουΕιμαι 19 και ειμαι φοιτητρια. Που σπουδαζεις? Πως λεγεσαι?
Μπρους Γουιλις λεγεται.Το ποστ που κοιτας εχει γινει πριν 6μιση χρονια,τωρα εχει κανει καριερα στο χολυγουντ.Ειμαι 19 και ειμαι φοιτητρια. Που σπουδαζεις? Πως λεγεσαι?
Μπρους Γουιλις λεγεται.Το ποστ που κοιτας εχει γινει πριν 6μιση χρονια,τωρα εχει κανει καριερα στο χολυγουντ.
θες να το κανεις γιωργος κουτσος τυπε;Το όνομα στο προφίλ μπορείς να τ αλλάξεις;Ξέρει κανένας;
Τυπε κανουνε αναδρομικο καμακι??? Αχαχαχαχαχαχαχαεχει τελειωσει μετα απο 6 χρονια ρε αναγνωστου
τυπε ο μοναδικος που μπηκε φοιτητης στο σαιτ και παραμενει ακομα ειναι ο παπαζοληςΤυπε κανουνε αναδρομικο καμακι??? Αχαχαχαχαχαχαχα
τυπε αυτος θα παραμεινει αιωνιος φοιτητης να τρωει τα λεφτα του μπαμπα.και θα αφησει και τα κοκκαλα του στο σαιτ να μου το θυμασαι.τυπε ο μοναδικος που μπηκε φοιτητης στο σαιτ και παραμενει ακομα ειναι ο παπαζολης
τυπε αυτος θα παραμεινει αιωνιος φοιτητης να τρωει τα λεφτα του μπαμπα.και θα αφησει και τα κοκκαλα του στο σαιτ να μου το θυμασαι.
Αυτοs θελει να τα μαθει καλα ολα τα γραμματα....Τεσσερα χρονια το ενα εξαμηνο......Οι αλλοι δεν μαθαινουντυπε ο μοναδικος που μπηκε φοιτητης στο σαιτ και παραμενει ακομα ειναι ο παπαζολης
το παπαζολακι ειναι νινι ακομα ρετυπε ο μοναδικος που μπηκε φοιτητης στο σαιτ και παραμενει ακομα ειναι ο παπαζολης
Ειμαι 19 και ειμαι φοιτητρια. Που σπουδαζεις? Πως λεγεσαι?
εμ τι ραμολιμεντο σαν και εσενα ?το παπαζολακι ειναι νινι ακομα ρε
Γιατι τηs κρυβουμε την αληθεια???...Γιατι δεν τηs λεμε οτι ειμαστε...ΑΕΙ ??Και εγώ φοιτητής είμαι.... Και 19...
Γιατι τηs κρυβουμε την αληθεια???...Γιατι δεν τηs λεμε οτι ειμαστε...ΑΕΙ ??
Ανώμαλοι Έκφυλοι Ιλαροτραγικοί !!!!!
το παπαζολακι ειναι νινι ακομα ρε
Ονομα εχουμε...
Ε ναι......Μονο που αν ειναι θεουσα ισωs να την τρομαξαμε λιγουλακικαι πράμα....