Επισκέπτης
καλως ηρθες φιλε lalakukaki και καλα χιλιομετρα στο στιβο με τις καθαριστριες..καλως ηρθε φιλε mounila και καλα χιλιομετρα στο στιβο των μασαζ!
καλως ηρθες φιλε lalakukaki και καλα χιλιομετρα στο στιβο με τις καθαριστριες..καλως ηρθε φιλε mounila και καλα χιλιομετρα στο στιβο των μασαζ!
γεια σε ολους κι απο εμενα. το site ειναι απιστευτο . μπραβο καλη δουλεια συνεχιστε ετσι.
καλως ηρθες φιλε μιχαλη και καλα χιλιομετρα στον στιβο της ηδονης..
Ρε,θα μου φας τη δουλεια????????
Εγω ειμαι ο καλησπερακιας!!!!!!!!
Λοιπον:ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΦΙΛΕ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΤΟΝ ΣΤΙΒΟ ΤΗΣ ΗΔΟΝΗΣ...
edit:οταν θελουμε να την πουμε σε ενα μελος,δεν χρησιμοποιουμε ποτε κεφαλαια.ευχαριστω
Αστα διαλα ρα απο δω που θα μου το παιξεις και moderator[size=16pt]ταγαρι[/size]!!
edit:δεν βριζουμε αλλα μελη του σαιτ,απο το επομενο ποστ τιμωρησε με δυο μηνες αποκλεισμο απο τα ct.ευχαριστω
υσ-->πολυ καλος δεν ειμαι ο πουστης,καντε με καθυμενο εστω κ για μια μερα να δειτε ποσα μπαναρισματα θα φανε ολοι εδω μεσα
Δε τους διαβασες καλα ρε!
7. Η χρήση χυδαίων λέξεων (μέσα στα κοινά λογικά όρια) γενικά, δεν αποτελεί πρόβλημα. Αυτό δεν σημαίνει ότι οποιαδήποτε λέξη ή φράση είναι δεκτή.
Γεια σας και εδώ.
Είμαι η Ευη 31 ετών είμαι bi και παντρεμένη. Δεν είμαι call girl και δεν έχω καμία σχέση με τον χώρο, απλά ήθελα μου έκανε εντύπωση το site και είπα να μπω να δω τι παίζεται. ;)
τα ξερει ο ανδρας σου τα περι παρτουζων?
+1000000φυσικά και το ξέρει. εδώ συμμετέχει κιόλας.