Αφού 3 σηκώθηκα ρε τρόμπα
Τα κλωνάρια πάνε με αυτόματο πιλότο ?
Αφού 3 σηκώθηκα ρε τρόμπα
Υπαρχουν διασπαρτα στοιχεια παντου.Υπαρχει λινκ για αυτο το ραντεβου θανατου?????
Το εχασα!
Μην ξεχασει να φαει μελι το πρωι για να εχει δυναμεις.
ειμαι ξανθιάΘα σε στείλουμε μέσα σε μία τούρτα ,να βγείς από μέσα
και να του ευχηθείς !
Υπαρχει λινκ για αυτο το ραντεβου θανατου?????
Το εχασα!
Δηλωνω αδυναμία να απαντησω!Αλεξ τύπε πόσα χρόνια προβλέπει το ποινικό για δολοφονία μετά απο ραντεβού ? για πες γιατί δεν βλέπω τον σφε να την βγάζει καθαρή, είναι αποφασισμένος ο αβράμης να τον σκοτώσει στο ξύλο, έχε υπόψη σου οτι ο σφε το προκάλεσε, είναι ελαφρυντικό αυτό ?
που γίνετε το show?Υπαρχουν διασπαρτα στοιχεια παντου.
Εδω και μια βδομαδα το λενε.
Αυτα παθαινω για να ασχολουμαι συνεχως με γυναικες.Υπαρχουν διασπαρτα στοιχεια παντου.
Εδω και μια βδομαδα το λενε.
Θα κρατας τα ταμπελακια με τον αριθμο του γύρου, οπως στο μποξ?που γίνετε το show?
ειμαι ξανθιά
Αλεξ τύπε πόσα χρόνια προβλέπει το ποινικό για δολοφονία μετά απο ραντεβού ? για πες γιατί δεν βλέπω τον σφε να την βγάζει καθαρή, είναι αποφασισμένος ο αβράμης να τον σκοτώσει στο ξύλο, έχε υπόψη σου οτι ο σφε το προκάλεσε, είναι ελαφρυντικό αυτό ?
Αυριο που θα σε δειρει ο Σφερδεκος με το Π θα μαθεις να σεβεσαι και εμας την τριτη ηλικια.Στο μέλι έχεις μείνει εσύ ρε κωλόγερε;;;; Σοκολάτα τρώει ο κόσμος για να πάρει δυνάμεις
Δεν θυμαμαι ρε πουστη, αλλα ειναι σε κεντρικο σημειο.που γίνετε το show?
Ναι και μπροστά σε τόσο κόσμο θα βγάλουμε πιστόλια...
Καμιά καρπαζιά θα πέσει.....και αν μας πιάσει κανάς σεκιούριτυ θα πούμε ότι μου έφαγε το σάντουιτς,και τον πλάκωσα....no problem
Δηλωνω αδυναμία να απαντησω!
Ο ποινικος νομοθετης δεν εχει προβλεψει τετοια εξειδικευμενη περιπτωση!
Μαμα μου εφαγε το μπιφτεκι μου.Ναι και μπροστά σε τόσο κόσμο θα βγάλουμε πιστόλια...
Καμιά καρπαζιά θα πέσει.....και αν μας πιάσει κανάς σεκιούριτυ θα πούμε ότι μου έφαγε το σάντουιτς,και τον πλάκωσα....no problem
Ολοι για μενα δουλευετε...Πάντως έχει το δίκιο με το μέρος του, τον προκάλεσε άσχημα ο σφε, η αίθουσα όταν γίνει η δίκη θα κατακλιστεί απο μάρτυρες υπεράσπισης, μην σου πω πάει για πανυγηρική αθώωση.
Ολοι για μενα δουλευετε...
Θα κανω ιστορικη αγορευση...
Να γινεται η δικη τωρα, και να λεει ο δικηγορος,καλουμε τον μαρτυρα με τον username Αzor να ανεβει στην εδρα.Πάντως έχει το δίκιο με το μέρος του, τον προκάλεσε άσχημα ο σφε, η αίθουσα όταν γίνει η δίκη θα κατακλιστεί απο μάρτυρες υπεράσπισης, μην σου πω πάει για πανυγηρική αθώωση.
Μαμα μου εφαγε το μπιφτεκι μου.
Σημερα ειναι η τελευταια μερα που γραφεις στο μπουρδελα, διοτι απο αυριο θα εχεις φαει τοσο ξυλο που θα φοβασαι να ξαναμπεις εδω μεσα.
Οι πορνομυς του Σφερδεκου ειναι πομποδες και θα σε σαπισει.
δεν εχω τρίχες αγάπη απο κάτω και έχω ξεχαση τη χρώμα έχουνεΚαι αυτή ξανθιά είναι ,αλλα
τα έχει βαμμένα καστανά !
Το μουνάκι σου είναι ξανθό ?
Δεν νομίζω ! Πολύ σπάνιο για ελληνίδα ξανθιά
να είναι ξανθομούνα !