- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
Μην τον μπαναρεις σημερα.
Να μου απαντησει πρωτα για αυριο.
μπαναρω?ε οχι δα.
Μην τον μπαναρεις σημερα.
ενταξει ο αβραμης εχει μεγαλο στομαΣαν πολλά λέει αυτή..ουστ
Ο αβραμης λες ήταν και η μιστρεσα που μπήκε χθες ?ενταξει ο αβραμης εχει μεγαλο στομα
γενικα εχει μεγαλες τρουπες
λες και δεν τον ξερεις
μπαναρω?ε οχι δα.
γιατι ειναι κακο να λεει καποιος την γνωμη του κ οταν δεν σας αρεσει κ δεν σας συμφερει τι κανετε??
ναι περιμενε να απαντησει τυπεΜην τον μπαναρεις σημερα.
Την επεσα στο Αβραμοκουναβο; Τραβηξα μαλακια με τον Κηπαρχη; :S :SΟ αβραμης λες ήταν και η μιστρεσα που μπήκε χθες ?
γιατι ειναι κακο να λεει καποιος την γνωμη του κ οταν δεν σας αρεσει κ δεν σας συμφερει τι κανετε??
Θα βγαλει και βιβλιο μετα, "Πως Εγινα Πουστης"ναι περιμενε να απαντησει τυπε
εδω μονο στην ιδεα οτι αυριο θα τις φαει εγινε πηνελοπη
φαντασου να τις φαει και στα αληθεια
τον βλεπω καρφι για συγγρου
λες?Ο αβραμης λες ήταν και η μιστρεσα που μπήκε χθες ?
μην ανησυχεις τυπε
He'll Be Back
Μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσεις την ανάγνωση απο www.bourdela.com/forum/index.php?topic=24607.0]εδώ[/url] και μετά θα προχωρήσεις www.bourdela.com/forum/index.php?topic=82527.0]εδώ[/url] ."ελλεινιδα" ειναι κ η μανα σου κ η αδερφη σου κ οι ξαδερφες κ οι θειες σου κ η γιαγια σου κ δεν προσβαλλεις μονο εμενα (που εγω γραμμενα τα εχω οτι κ να λες) αλλα ολες τις Ελληνιδες....κ δεν μπηκα να την πω σε κανεναν....
Μάλλον θα πρέπει να ξεκινήσεις την ανάγνωση απο www.bourdela.com/forum/index.php?topic=24607.0]εδώ[/url] και μετά θα προχωρήσεις www.bourdela.com/forum/index.php?topic=82527.0]εδώ[/url] .
Σε κάνα τρίμηνο που θα τα έχεις διαβάσει ,θα τα αφήσεις να ωριμάσουν μέσα σου κανα 6μηνο ακόμα και μετά θα τα ξαναπούμε σε άλλο επίπεδο πλέον.
Μα να μου πει οτι είναι ντροπή μου να μιλάω έτσι για τις ελλεινιδες ρε?Εμένα που έχω χύσει αίμα ,δάκρυα και ιδρώτα σε τόσα θρεντ?
Ρε σεις, μια κοπελα ειπε οτι θελει να βγει βολτα μαζι μου και την μιουταρατε??να τον βγαλω βολτα...δεν εχεις ακουσει που λενε οτι η γρια η κοτα εχει το ζουμι??το ιδιο ισχυει κ για τους αντρες!!!!!
Μα να μου πει οτι είναι ντροπή μου να μιλάω έτσι για τις ελλεινιδες ρε?Εμένα που έχω χύσει αίμα ,δάκρυα και ιδρώτα σε τόσα θρεντ?