neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
δεν λες τπτμην δινεις σημασια...αμα καυλωσει αυτο το αγορι τα χανει και δεν ξερει τι λεει
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
δεν λες τπτμην δινεις σημασια...αμα καυλωσει αυτο το αγορι τα χανει και δεν ξερει τι λεει
ποσο εισαι?δεν λες τπτ![]()
![]()
πανω στην νιοτη ειμαι
![]()
![]()
![]()
κατσε να θυμηθω ποιος ειχε κολλημα με τις ηλικιεςκελλυ?μαλλον πρεπει να περνας κατα πολυ τα 40 για να μην θυμασαι κ να μην βλεπεις καλα....πηνελοπη ειναι το ονομα μου.......
I rest my case...αυτο εννοειται κ δεν σηκωνω κουβεντα πανω σ αυτο το θεμα....
κατσε να θυμηθω ποιος ειχε κολλημα με τις ηλικιες![]()
Σπαω το κεφαλι μου γαμωτο...κατσε να θυμηθω ποιος ειχε κολλημα με τις ηλικιες![]()
κατσε να θυμηθω ποιος ειχε κολλημα με τις ηλικιες![]()
123 ειναι ο νεος.....πουρόποσο εισαι?
Έχει ευφράδεια λόγου! Θα το δουλεύει καλά το![]()
![]()
![]()
![]()
θες να το δοκιμασεις???????
βαλε μια φωτο απο το μπουτακι σου και θα σου πωποσο εισαι?
κ αυριο μερα ειναι!!!!!!!!!!!!!!Είσαι άτυχη κούκλα...... Για σήμερις, άδειασα!![]()
![]()
τοσο γρηγορα????????να χυσουμε.....
κ αυριο μερα ειναι!!!!!!!!!!!!!!
στο φτερο σου λεω καυλα.....τοσο γρηγορα????????
αυτος χυνει και που φυσαει ο ανεμος μην δινεις σημασια.....τοσο γρηγορα????????
κριμα.....στο φτερο σου λεω καυλα.....
Πεπη, αυριο τι θα φορεσεις στο ραντεβου μας;κριμα.....