neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
μην τα βαζεις με τις γυναικες του σαιτ σε πανε τραμπαλαΈχω ναι.Τί είναι αυτό όμως κάνα συνθηματικό?
μην τα βαζεις με τις γυναικες του σαιτ σε πανε τραμπαλαΈχω ναι.Τί είναι αυτό όμως κάνα συνθηματικό?
θελει να σε ρωτησει αν σε λενε αγγελικη αλλα ντρεπεται
Σου αρέσει το όνομα Eκτορας;Έχω ναι.Τί είναι αυτό όμως κάνα συνθηματικό?
Ειναι απλα θεμα εφυΐας. ;)Διπλές παραθέσεις όμως ξέρεις ε?
ναι ετσι λεω το στραπον για να μην με παιρνουν χαμπαρι οι αλλοι......Έχω ναι.Τί είναι αυτό όμως κάνα συνθηματικό?
Αυτη ειναι η Ευτερπη (αριστερη παλαμη)θελει να σε ρωτησει αν σε λενε αγγελικη αλλα ντρεπεται
Δεν είναι το πρώτο φόρουμ που γράφω γλυκέ μου.Διπλές παραθέσεις όμως ξέρεις ε?
Πολύ.Υποτακτικός κι αυτός?Σου αρέσει το όνομα Eκτορας;
θελει να σε ρωτησει αν σε λενε αγγελικη αλλα ντρεπεται
Ανοίγεις και δεύτερη καρτέλα και το κάνεις copy paste .Θες να σε μάθω κι άλλα κόλπα?Ειναι απλα θεμα εφυΐας. ;)
Για αυτο εγω ακομα δεν ξερω πως να κανε διπλη παραθεση σε παλια ποστ. :-
Οχι ρε συ είναι το όνομα μου.Αλλα γιατί η απάντηση σε τρίτο πρόσωποΠολύ.Υποτακτικός κι αυτός?
Δεν είναι το πρώτο φόρουμ που γράφω γλυκέ μου.
Πολύ.Υποτακτικός κι αυτός?
Δε σε πιάνω.Το όνομά σου είναι Διομήδης ή Έκτορας?Οχι ρε συ είναι το όνομα μου.Αλλα γιατί η απάντηση σε τρίτο πρόσωπο
Και οι δυο στην Ιλιαδα παιζανε...Δε σε πιάνω.Το όνομά σου είναι Διομήδης ή Έκτορας?
Δεν φανταζομαι Αλι να ειναι δικος σου κλωνος και να μας δουλευεις?Λοιπόν ..πέρασες το πρώτο τεστ!Συγχαρητήρια!
Πάμε παρακάτω..
Για τις Ελληνίδες τι αποψη έχεις?
;)Δε σε πιάνω.Το όνομά σου είναι Διομήδης ή Έκτορας?
Δεν ξέρω μπορεί..τα έχω χαμένα εδώ μέσα πλέον..Δεν φανταζομαι Αλι να ειναι δικος σου κλωνος και να μας δουλευεις?
Νομίζω ότι είμαστε πολύ όμορφες γυναίκες.Εσύ πως μας βρίσκεις?Λοιπόν ..πέρασες το πρώτο τεστ!Συγχαρητήρια!
Πάμε παρακάτω..
Για τις Ελληνίδες τι αποψη έχεις?
Θα ήταν μεγάλη παραγωγή φαίνεται.Και οι δυο στην Ιλιαδα παιζανε...
Ναι αλλα δεν θα φαινεται.. "Παραθεση απο:rozimistress"" απο πανω.Ανοίγεις και δεύτερη καρτέλα και το κάνεις copy paste .Θες να σε μάθω κι άλλα κόλπα?
Τυπε μου αλλη μια γκομενα για να προσπαθησεις να την ριξεις.Δεν φανταζομαι Αλι να ειναι δικος σου κλωνος και να μας δουλευεις?
τον επαιρνε κανενας απο τους δυο ;ξερουμε τιποτα;Και οι δυο στην Ιλιαδα παιζανε...
να ρωτησω κατι μηπως το ονομα σου αρχιζει απο μ;Δεν είναι το πρώτο φόρουμ που γράφω γλυκέ μου.
Πολύ.Υποτακτικός κι αυτός?
Δε με λένε Αγγελική όχι.