amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.089
- Πόντοι
- 22.785
ρε σι θα γαμισουμε??καλημερα μανιτσα!!!
τινος εισαι;;; ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ρε σι θα γαμισουμε??καλημερα μανιτσα!!!
τινος εισαι;;; ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ρε σι θα γαμισουμε??
Καλως ορισες. Ενταξει μην τον παιρνεις στραβα. Ετυχε.Καλησπερα σε ολους .....ειμαι νεος στο φορουμ χθες μπηκα πρωτη φορα .....αρχισα να γραφω σε μια συζητηση με παπουτσια και μετα απο λιγο κλεισαν το θρεντ....εκανα καλο ποδαρικο νομιζω
Τύπε, μόνο μην γράψεις στην <<Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα>> :SΚαλησπερα σε ολους .....ειμαι νεος στο φορουμ χθες μπηκα πρωτη φορα .....αρχισα να γραφω σε μια συζητηση με παπουτσια και μετα απο λιγο κλεισαν το θρεντ....εκανα καλο ποδαρικο νομιζω
Εχεις καμιά σχέση με τον βαρο;Καλησπερα σε ολους .....ειμαι νεος στο φορουμ χθες μπηκα πρωτη φορα .....αρχισα να γραφω σε μια συζητηση με παπουτσια και μετα απο λιγο κλεισαν το θρεντ....εκανα καλο ποδαρικο νομιζω
Καλως ορισες. Ενταξει μην τον παιρνεις στραβα. Ετυχε.
Θες να γινουμε φιλοι; Ειμαι φιλος μαζι με τον αχαχουχα και τον Νωντα.
Τύπε, μόνο μην γράψεις στην <<Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα>> :S
Την χρειαζόμαστε ακόμα!
Καλησπερα σε ολους .....ειμαι και γω νεος στο φορουμ .χθες μπηκα πρωτη φορα .....απο ποιο θρεντ να αρχισω να γραφω λετε;
Καλησπερα σε ολους .....ειμαι νεος στο φορουμ χθες μπηκα πρωτη φορα .....αρχισα να γραφω σε μια συζητηση με παπουτσια και μετα απο λιγο κλεισαν το θρεντ....εκανα καλο ποδαρικο νομιζω
Μην γράφεις πουθενά, θα σε ενημερώνουμε εκ περιτροπής μέσω pm...Καλησπερα σε ολους .....ειμαι και γω νεος στο φορουμ .χθες μπηκα πρωτη φορα .....απο ποιο θρεντ να αρχισω να γραφω λετε;
Καλησπερα σε ολους .....ειμαι και γω νεος στο φορουμ .χθες μπηκα πρωτη φορα .....απο ποιο θρεντ να αρχισω να γραφω λετε;
α ξεχασα να πω ειμαι και φιλος με τον γρηγοριο,τον αβερκιο και τον παπαφιλιπς.....και με αλλα πολλα παπαδακια....να τα φερω κι αυτα να παιζουνε εδω;Σαν νεοs που εισαι....ξεκινα με τα βιδεακια...Αν εισαι καλοs θα σε προωθησουμε
[move][size=20pt]τρένο θα σε πάμε ψάρακα,τ'ακούς τραίνο [/size][/move]Καλησπερα σε ολους .....ειμαι και γω νεος στο φορουμ .χθες μπηκα πρωτη φορα .....απο ποιο θρεντ να αρχισω να γραφω λετε;
νιο κι εσυ στους καινουριους εισαιχαχα εσυ εισαι τυπος
υπο την προστασια μου.
χαχα εσυ εισαι τυπος
υπο την προστασια μου.
Είναι τα κολλητάρια του Αβράμη και του Λίλα, τύπε...Γιατι να μη γινουμε . Τα παιδια που λες δεν τα ξερω .
νιο κι εσυ στους καινουριους εισαι