Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 508K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 669 73,7%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,3%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    908

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
ορίστε τί καταλάβατε τώρα αγριάνθρωποι το διώξατε το κοριτσάκι

MSN-Emoticon-154.gif

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.073
Πόντοι
1.686
γιατι το διεγραψαν ρε φιλενάδα?
εμενα μου άρεσε

Πολύ περίεργη διαγραφή !

Και ήθελα να πω στο νεο (?) μέλος ,Anna Neo ,ότι χτες 29/10 ήταν του Αγίου Αβραμίου ,και μπορεί γι'αυτό να αποφασισε ο πρώην της να την χωρίσει !

Αποκλείεται να είναι μπαϊσέξουαλ ?

Ειναι μάλον σίγουρο ,ότι ο πρώην της δεν ήξερε καλό μασαζ και γλειφομουνι ,και δεν την ικανοποιούσε σεξουαλικά ,την Αννα νεο .
4,5 χρόνια η κοπέλα δεν φχαριστήθηκε το σεξ.
Κοπελια Anna Neo ,σύμφωνα με όλους τους σεξολόγους ,στην ηλικία σου των 28 ετών , βρίσκεται η  κορύφωση της σεξουαλικότητας της γυναίκας .
Πες "δοξα τω θεω " που σε άφησε ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ο πρωην σου και θα βρεις αντρα να σε ικανοποιήσει πλήρως .
Απότι λες ,ο πρωην σου φαίνεται να σε είχε σαν "μανούλα του " ,για να του έδινες στοργη και προδερμ !
Ασε τους μπουληδες ,και κάνε κανονική σχεση ,σαν γυναικα ,με αντρα ,και όχι σαν μανουλα με μπεμπε .

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγω απο ταπεινη θεσ/νικη... Μου φαινεται θα αποχωρησω, σε ο,τι θεμα εγραψα με αμφισβητησαν και το θεμα που ανοιξα το διεγραψαν. καλυτερα ηταν ως παρατηρητρια. Γεια σας!
50 λεπτα αντεξε.
Την αμφισβητησαν λεει και της διεγραψαν το θεμα.
Ουααααααααααααααααααααααα κλαψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψ!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Πολύ περίεργη διαγραφή !

Και ήθελα να πω στο νεο (?) μέλος ,Anna Neo ,ότι χτες 29/10 ήταν του Αγίου Αβραμίου ,και μπορεί γι'αυτό να αποφασισε ο πρώην της να την χωρίσει !

Ειναι μάλον σίγουρο ,ότι ο πρώην της δεν ήξερε καλό μασαζ και γλειφομουνι ,και δεν την ικανοποιούσε σεξουαλικά ,την Αννα νεο .
Κοπελια Anna Neo ,σύμφωνα με όλους τους σεξολόγους ,στην ηλικία σου των 28 ετών , βρίσκεται η  κορύφωση της σεξουαλικότητας της γυναίκας .
Πες "δοξα τω θεω " που σε άφησε ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ο πρωην σου και θα βρεις αντρα να σε ικανοποιήσει πλήρως .
Απότι λες ,ο πρωην σου φαίνεται να σε είχε σαν "μανούλα του " ,για να του έδινες στοργη και προδερμ !
Ασε τους μπουληδες ,και κάνε κανονική σχεση ,σαν γυναικα ,με αντρα ,και όχι σαν μανουλα με μπεμπε .
Ααααααααααααααχααχαχαχαχαχααχαχ!!!!
Χαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχααααααααααααχααχαχ!
Με ελιωσες ρε μαλακα....
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Πολύ περίεργη διαγραφή !

κωστα σ΄αγαπώ!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Εγω απο ταπεινη θεσ/νικη... Μου φαινεται θα αποχωρησω, σε ο,τι θεμα εγραψα με αμφισβητησαν και το θεμα που ανοιξα το διεγραψαν. καλυτερα ηταν ως παρατηρητρια. Γεια σας!

περίεργο.. δεν εχει ξανασυμβει αυτό σε κοπέλα του φόρουμ. Παρόλα αυτα κοπελα μου το θεματακι σου ητο ολίγον τι άκομψο. Βγες κουκλα μου βγαλε τον κωλο σου και πες (αν υποθεσουμε ειναι δικος μου κωλος) λετε να χω ωραία κωλοτρυπιδουλα; ετσι θα πας μπροστα.. η εστω αν θες να εισαι συντηρητική βρε αδελφε (γιατι εδ ειμαστε ολοι ανοιχτα μυαλά χωρίς κόμπλεξ και κολλημενες νοοτροπιες)κανε ενα θρεντ με τιτλο το μουνακι μου οταν πηδιεμαι κανει κλαπ κλαπ. Κάνουν το ιδιο ολα τα μουνακια εσεις που ξέρετε ;και να βαλεις και ψηφοφορια..
ομως εσυ προτιμησες να κινηθεις σε θεματα του κοσμο που εδω δεν μπαινουν ποτε.. αφου εχεις παρακολουθησει το φορουμ θα ηξερες οτι θεματα οπως θελω να πηδηξω την θεια μου, μου αρεσει να κραταω ενα κοτσυφι οταν πηδαω, η κατσικα μου μου φαινεται γοητευτικη τελευταιως λετε να χωρίσω την γατα μου; και αλλα παρομοια ειναι θεματα σοβαρα και εδω δεν παιζουμε με θεματακια σαν και τα δικα σου, δηλαδη θεματα που υποβιβαζουν την θεματικη του φορουμ.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
περίεργο.. δεν εχει ξανασυμβει αυτό σε κοπέλα του φόρουμ. Παρόλα αυτα κοπελα μου το θεματακι σου ητο ολίγον τι άκομψο. Βγες κουκλα μου βγαλε τον κωλο σου και πες (αν υποθεσουμε ειναι δικος μου κωλος) λετε να χω ωραία κωλοτρυπιδουλα; ετσι θα πας μπροστα.. η εστω αν θες να εισαι συντηρητική βρε αδελφε (γιατι εδ ειμαστε ολοι ανοιχτα μυαλά χωρίς κόμπλεξ και κολλημενες νοοτροπιες)κανε ενα θρεντ με τιτλο το μουνακι μου οταν πηδιεμαι κανει κλαπ κλαπ. Κάνουν το ιδιο ολα τα μουνακια εσεις που ξέρετε ;και να βαλεις και ψηφοφορια..
ομως εσυ προτιμησες να κινηθεις σε θεματα του κοσμο που εδω δεν μπαινουν ποτε.. αφου εχεις παρακολουθησει το φορουμ θα ηξερες οτι θεματα οπως θελω να πηδηξω την θεια μου, μου αρεσει να κραταω ενα κοτσυφι οταν πηδαω, η κατσικα μου μου φαινεται γοητευτικη τελευταιως λετε να χωρίσω την γατα μου; και αλλα παρομοια ειναι θεματα σοβαρα και εδω δεν παιζουμε με θεματακια σαν και τα δικα σου, δηλαδη θεματα που υποβιβαζουν την θεματικη του φορουμ.
:thumbsup: :thumbsup:

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16

εγω μπορω να ανοιξω ενα θεμα πως χρησιμοποιειται το μπλακ εντ ντεκερ που θελω να κρεμασω μια κρεμαστρα και δεν ξερω ή θα μου το διαγραψουνε?
σε βλεπω πολυ εμπειρη φιλεναδα γι αυτο ρωταω!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Μηπως θυμαστε ποια ειχε ποσταρει στο πρωτο της μηνυμα, μια φωτογραφια με το μουνι της?
Δυσκολευομαι να θυμηθω.  :rolleyes:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
εγω μπορω να ανοιξω ενα θεμα πως χρησιμοποιειται το μπλακ εντ ντεκερ που θελω να κρεμασω μια κρεμαστρα και δεν ξερω ή θα μου το διαγραψουνε?
σε βλεπω πολυ εμπειρη φιλεναδα γι αυτο ρωταω!

λαθος θεμα. Το φορουμ εχει θεματικη το σεξ και τα μπουρδελα. Δεν ειναι το φορουμ των ηλεκτρολογων. Ως γυναικα δεν θα πρεπε καν να εισαι εδω αλλα δικαιολογεισαι επειδη εισαι μπαζολα και δεν εχεις τι να κανεις.. οποτε ανοιξε θεμα θα μου κατσει ο σινερμαν;, μπορει να μην σου κατσει τελικα αλλα το θρεντ θα σπασει ταμεια.

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
λαθος θεμα. Το φορουμ εχει θεματικη το σεξ και τα μπουρδελα. Δεν ειναι το φορουμ των ηλεκτρολογων. Ως γυναικα δεν θα πρεπε καν να εισαι εδω αλλα δικαιολογεισαι επειδη εισαι μπαζολα και δεν εχεις τι να κανεις.. οποτε ανοιξε θεμα θα μου κατσει ο σινερμαν;, μπορει να μην σου κατσει τελικα αλλα το θρεντ θα σπασει ταμεια.

:2funny:
και την κρεμάστρα πως θα την κρεμάσω τώρα εγω?
γαμώτο!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
:2funny:
και την κρεμάστρα πως θα την κρεμάσω τώρα εγω?
γαμώτο!
Οπως παρκαρισε η Σιλβα με οπισθεν στην Τσιμισκη πριν κανενα διμηνο.
Χαμογελασε γλυκα σε εναν περαστικο και αυτος προσφερθηκε να την βοηθησει.

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.073
Πόντοι
1.686

Σε ευχαριστώ ,ομοίως .

Αλλά δεν θέλω σχέση .

Προσφέρω επαγγελματικό μασαζ+ εξαιρετικό γλειφομούνι σε κοπέλες ευαίσθητες ,και δινω 100 ευρώ ,για να ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ! Αποστείλατε πμ !
Αποκλείονται πουστράκια και επαγγελματιες ,καθώς και ο πορνόπαπος  !

Anna Neo ,ο Θεός σε αγαπά και σε απάλλαξε από το ΜΑΜΟΘΡΕΦΤΟ που σου ειχε γίνει τσιμπουρι !
Που ξέρεις ,μπορει ο πρωην σου να ξερει τους ιδιοκτήτες του σάϊτ ,και να τους εβαλε να διαγραψουν το θέμα σου ,για να μην γινει ρομπα !
Σώθηκες !

Αλεκος2

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
23
Πόντοι
16

εγω θα ανοιξω ενα νεο θεμα.

<<δε μου καθεται καμια, θα με φαει η αγαμια>> πως το βλεπεις θα μεινει ή θα μου το σβησουν ?

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Like
5
Πόντοι
16
Οπως παρκαρισε η Σιλβα με οπισθεν στην Τσιμισκη πριν κανενα διμηνο.
Χαμογελασε γλυκα σε εναν περαστικο και αυτος προσφερθηκε να την βοηθησει.

υποννοείς οτι περνούν περαστικοί από το σπίτι μου στους οποίους θα μπορούσα να χαμογελασω
ώστε να προσφερθουν να με βοηθήσουν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom