Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 509K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (4 μέλη και 52 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 669 73,7%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,3%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    908

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.343
Πόντοι
22.785
Καταλαβαινω......Να με εχετε υπ οψιν σαs ομωs, τωρα που θ ανοιξουνε οι δουλειεs κατα πωs λενε....Κανα ενσημο να κολαμε και να στελνουμε τα μιστα στο οξωτερικο

Και είναι άστασίαστο τεκμήριο της άρραγούς συνέχειας της έλληνικής πουτανιάς , ίκανό να καταποντίσει τόν κάθε Φαλλμεράυερ.......

Durgā

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Χρόνια lurker που λένε είπα να πω μια καλησπέρα πριν αρχίσω το  :argue:  :blahblah1:  και μ' αρχίσετε στο μπινελίκι.  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Χρόνια lurker που λένε είπα να πω μια καλησπέρα πριν αρχίσω το  :argue:  :blahblah1:  και μ' αρχίσετε στο μπινελίκι.  :2funny:
γυναικα εισαι?ρατσα? :2funny:
καλα και αυτο που εκανες δεν ειναι κακο
ωραιο πραμα το ματι :2funny:

Durgā

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
:think: :think: :think:

φανταζομαι ο μισος σου εαυτος τα βαζει με τον αλλον μισο ε; :grin:

Ε τι να κάνεις. Για να σπάει η μονοτονία. Τουλάχιστον παίζει κοινή θεματική. Κάθονται και βλέπουν αγκαλιά ντοκιμαντέρ ανάλογα ας πούμε, έχει και πολύ πράμα το είδος. 

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.122
Πόντοι
736
Καλησπέρα και από μένα σε όλους. Λίγο ανάποδα βέβαια αφού έχω ήδη γράψει μια αξιολόγηση για την πρώτη μου συνεύρεση με CT και για την επιλογή της οποίας οφείλω ένα ευχαριστώ σε όσους έχουν αξιολογήσει κατά το παρελθόν και μέσω της αξιολόγησής τους με βοήθησαν να επιλέξω (ή να απορρίψω).
Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε.
Σ.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλησπέρα και από μένα σε όλους. Λίγο ανάποδα βέβαια αφού έχω ήδη γράψει μια αξιολόγηση για την πρώτη μου συνεύρεση με CT και για την επιλογή της οποίας οφείλω ένα ευχαριστώ σε όσους έχουν αξιολογήσει κατά το παρελθόν και μέσω της αξιολόγησής τους με βοήθησαν να επιλέξω (ή να απορρίψω).
Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε.
Σ.
welcome

savras poniridis

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2011
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Χαίρετε! Σαύρας εδώ!
Λέω και εγώ ένα γειά με την σειρά μου....

Γειάααααααααααααααα........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  :s&m_3:

socos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2011
Κριτικές
7
Like
3.122
Πόντοι
736
Να πω κάτι λίγο άσχετο. Κάποια εποχή πριν 2 περίπου χρόνια τα είχα πει με κάποιο παλικάρι, admin του site σε κάποιο ταβερνάκι της Καισαριανής. Τότε πρωτοάκουσα για το bourdela.com Είχαμε κοινή παρέα μέσω κάποιου διαδικτυακού παιχνιδιού. Αν θυμηθεί, ας μου στείλει π.μ.
Σ.

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ένα μεγάλο γειά κι από μένα σ΄'ολους!
Παρακολουθώ το site από την πρώτη του εκδοχή αλλά μόνο πρόσφατα έγινα μέλος κι αποφάσισα να μπώ κι εγώ στη μπουρδελοπαρέα!
Και βασικά μαλακία έκανα τότε που δεν γράφτηκα ή έστω αργότερα διότι πληροφορίες πρέπει και να δίνεις όχι μόνο να παίρνεις...θεωρώ ότι το site είναι interactive, δεν αποτελεί πηγή πληροφόρησης από μόνο του...και την σήμερον ημέρα, αποτελεί ένα πρώτης τάξεως εργαλείο για όλους τους καυλωμένους με το αγοραίο sex να ανεβάζουν το επίπεδο των υπηρεσιών και των κοριτσιών συνεχώς και να διώχνονται στο πυρ το εξώτερον οι αρπακόλλούδες κι οι φόλες...  :tickedoff:  :rockon:
Αυτα τα ολίγα προς το παρόν παίδες...  :)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Ένα μεγάλο γειά κι από μένα σ΄'ολους!
Παρακολουθώ το site από την πρώτη του εκδοχή αλλά μόνο πρόσφατα έγινα μέλος κι αποφάσισα να μπώ κι εγώ στη μπουρδελοπαρέα!
Και βασικά μαλακία έκανα τότε που δεν γράφτηκα ή έστω αργότερα διότι πληροφορίες πρέπει και να δίνεις όχι μόνο να παίρνεις...θεωρώ ότι το site είναι interactive, δεν αποτελεί πηγή πληροφόρησης από μόνο του...και την σήμερον ημέρα, αποτελεί ένα πρώτης τάξεως εργαλείο για όλους τους καυλωμένους με το αγοραίο sex να ανεβάζουν το επίπεδο των υπηρεσιών και των κοριτσιών συνεχώς και να διώχνονται στο πυρ το εξώτερον οι αρπακόλλούδες κι οι φόλες...  :tickedoff:  :rockon:
Αυτα τα ολίγα προς το παρόν παίδες...  :)

Καλώς ήλθες στην μάχη της ενημέρωσης!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom