sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ετσι γινεται στην αρχη...θα υποκυψουν ..το μουνι θελει υπομονη..μας το παιζουν δυσκολες ρε τυπε
πως θα γινει να σπρωξουμε αποψε
Ετσι γινεται στην αρχη...θα υποκυψουν ..το μουνι θελει υπομονη..μας το παιζουν δυσκολες ρε τυπε
πως θα γινει να σπρωξουμε αποψε
Μανια με τους γερους εχεις εσυ .....ρε κλωνογερε τραβα παρε κανα χαπι της πιεσεως και ξαπλα.
Ετσι γινεται στην αρχη...θα υποκυψουν ..το μουνι θελει υπομονη..
Γραφειο συνοικεσιων ''το μπουρδελο''Πω πω, γραφειο συνοικεσιων γιναμε.
θα ηθελες κατι να σε κερασω;εχω ετοιμασει ολα τα νηστησιμα φαγηταΠω πω, γραφειο συνοικεσιων γιναμε.
ρε κλωνογερε τραβα παρε κανα χαπι της πιεσεως και ξαπλα.
θα ηθελες κατι να σε κερασω;εχω ετοιμασει ολα τα νηστησιμα φαγητα
Αβραμη?Απο τον εαυτο σου κρινεις Αβραμη ?
Επειδη εισαι γερικο τραβελι ,νομιζεις οτι ολοι ειναι σαν και σενα ?
Αντε ,πηγαινε σε κανενα στεκι για γερους ομοφυλοφιλους ή πηγαινε σε κανενα μπουρδελακι να δουλεψεις τσατσονι να βλεπεις αντρες .
Αντε Αβραμη .
Μας τα ζαλισες !
Απο τον εαυτο σου κρινεις Αβραμη ?
Επειδη εισαι γερικο τραβελι ,νομιζεις οτι ολοι ειναι σαν και σενα ?
Αντε ,πηγαινε σε κανενα στεκι για γερους ομοφυλοφιλους ή πηγαινε σε κανενα μπουρδελακι να δουλεψεις τσατσονι να βλεπεις αντρες .
Αντε Αβραμη .
Μας τα ζαλισες !
τι προσφερειςσιννερ,μπαρο μηπως μπορει καποιος να πει στο κλωνογερο οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ο αβραμης και οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ αντρας;;;;;;;
σιννερ,μπαρο μηπως μπορει καποιος να πει στο κλωνογερο οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ο αβραμης και οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ αντρας;;;;;;;
ηθελες να πω σε σενα;Γιατι ειδικα αυτοί οι δυο?
σιννερ,μπαρο μηπως μπορει καποιος να πει στο κλωνογερο οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ο αβραμης και οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ αντρας;;;;;;;
ηθελες να πω σε σενα;
Ναι ρε θα του το πω εγω...ερεβνιτακο η βαλερια δεν ειναι ο αβραμης,τα εχεις μπερδεψει...η ωαλερια ειναι μουναρος...σιννερ,μπαρο μηπως μπορει καποιος να πει στο κλωνογερο οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ο αβραμης και οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ αντρας;;;;;;;
Ναι ρε θα του το πω εγω...ερεβνιτακο η βαλερια δεν ειναι ο αβραμης,τα εχεις μπερδεψει...η ωαλερια ειναι μουναρος...
Γιατι την ξερουμε....Γιατι ειδικα αυτοί οι δυο?
εγω σε δυο ωρες εχω ραντεβου γιαΓιατι την ξερουμε....
Ναι ρε θα του το πω εγω...ερεβνιτακο η βαλερια δεν ειναι ο αβραμης,τα εχεις μπερδεψει...η ωαλερια ειναι μουναρος...