Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 516K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 91 άτομα (10 μέλη και 81 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 673 73,6%
  • αρνητική

Ψήφοι: 93 10,2%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 104 11,4%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    914

Επισκέπτης
... έχει αυτήν την τσαχπινιά της νεότητας και την ευγένεια ενός ηλικιωμένου ,θα την χαρακτήριζα σαν «γυναίκα γένους θηλυκού αφημένη στον κόσμο της να πλανεύει» ...

Ίσως δεν σου πάνε τόσο οι βραδιές ποίησης , αλλά στις βραδιές διηγήματος κάτι μου λέει ότι θα ήσουνα πολύ καλός ...  :2funny:

αμα ηταν γυναικα γενους αρσενικου τι θα ηταν? :grin:

konstantin-39

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
21
Πόντοι
1
αμα ηταν γυναικα γενους αρσενικου τι θα ηταν? :grin:
Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή.
Νομίζω οτι κυκλοφορούν πολλές γυναίκες γένους αρσενικου (αν με πιάνεις ;))φτάνει να κοιτάξεις καλύτερα τριγυρω σου και θα τις δείς. :)

konstantin-39

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2010
Κριτικές
5
Like
21
Πόντοι
1

Ίσως δεν σου πάνε τόσο οι βραδιές ποίησης , αλλά στις βραδιές διηγήματος κάτι μου λέει ότι θα ήσουνα πολύ καλός ...  :2funny:
[/quote]

Είδες τι μπορεί να σου κάνει μια γυναίκα...τυχαίο λες να είναι που σέρνουν καράβια.
Και εγώ ο φτωχός να πώ μόνο μια φράση.
Θέλω να μου ευχηθείς να γράψω ολόκληρο ποίημα..γιατί δεν  μπορεί θα την βρώ την μούσα μου ακόμα και αν βρίσκεται στα γαριδάκια ;)

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Είδες τι μπορεί να σου κάνει μια γυναίκα...τυχαίο λες να είναι που σέρνουν καράβια.
Και εγώ ο φτωχός να πώ μόνο μια φράση.
Θέλω να μου ευχηθείς να γράψω ολόκληρο ποίημα..γιατί δεν  μπορεί θα την βρώ την μούσα μου ακόμα και αν βρίσκεται στα γαριδάκια ;)

Καλά το πας κονσταντιν ...  :rockon:  Χρειαζόμαστε και αγαπούληδες με ευαισθησία εδώ μέσα , γιατί όλοι το παίζουν βαριά αρσενικά και γαμιάδες ...  ;)

Επισκέπτης
Ευχαριστώ πολύ για την υποδοχή.
Νομίζω οτι κυκλοφορούν πολλές γυναίκες γένους αρσενικου (αν με πιάνεις ;))φτάνει να κοιτάξεις καλύτερα τριγυρω σου και θα τις δείς. :)

Βασικα γυναικες γενους αρσενικου  μονο στα τραβελια παει ο νους μου. Τωρα αν εσυ αναφερεσαι σε κατι πιο ποιητικο , σορρι αλλα δεν σε πιανω.

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Βασικα γυναικες γενους αρσενικου  μονο στα τραβελια παει ο νους μου. Τωρα αν εσυ αναφερεσαι σε κατι πιο ποιητικο , σορρι αλλα δεν σε πιανω.
Γυναίκες με αρχίδια μεταφορικά εννοεί μάλλον,Αμαζόνες ένα πράγμα!!! :dancing:

SIRSTEPHEN

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Γυναίκες με αρχίδια μεταφορικά εννοεί μάλλον,Αμαζόνες ένα πράγμα!!! :dancing:

Ο λόουν ρέιντζερ είναι ιδανικός για να πηδάει Αμαζόνες ...

Έχεις προλάβει να μπανίσεις καμμιά Αμαζόνα εδώ πέρα ?

rexaros

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Ο λόουν ρέιντζερ είναι ιδανικός για να πηδάει Αμαζόνες ...

Έχεις προλάβει να μπανίσεις καμμιά Αμαζόνα εδώ πέρα ?
Μία αλλά δεν λέω το νικ της μην σφαχτούμε!!! :2funny:

Είπαμε ο δρόμος ελευθερος!!! :sunglasses:

zolie

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Like
122
Πόντοι
1
καλησπερα παιχτες ,παλιος παιχτης και εγω νεος ομως στο φορουμ ,με πειρα σε μπουρδελα αρκετα παλιοτερα ,σε κολ γκερλς μεταγενεστερα και πολλα (πολλα λεμε)ενσυμα σε στουντιο και μασαζ...ειμαι σε φαση απεξαρτησης απο το ηδονικο σπορ του αγοραιου ερωτος λογω οικονομικου γονατισματος(οχι δε μου φταιει η κριση τα εχω κανει μπουρδελο τα οικονομικα μου απο μονος μου!).Πολυ καιρο συμβουλευομαι τις κριτικες του σιτε και ειπα να μπω για να μαθω τιποτις πιο ψαγμενες πληροφοριες μιας και οι επισκεψεις αραιωσανε και ειδα οτι παιζει ωραιος χαβαλες  και ψηθηκα να γραψω.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.342
Πόντοι
8.645
καλησπερα παιχτες ,παλιος παιχτης και εγω νεος ομως στο φορουμ ,με πειρα σε μπουρδελα αρκετα παλιοτερα ,σε κολ γκερλς μεταγενεστερα και πολλα (πολλα λεμε)ενσυμα σε στουντιο και μασαζ...ειμαι σε φαση απεξαρτησης απο το ηδονικο σπορ του αγοραιου ερωτος λογω οικονομικου γονατισματος(οχι δε μου φταιει η κριση τα εχω κανει μπουρδελο τα οικονομικα μου απο μονος μου!).Πολυ καιρο συμβουλευομαι τις κριτικες του σιτε και ειπα να μπω για να μαθω τιποτις πιο ψαγμενες πληροφοριες μιας και οι επισκεψεις αραιωσανε και ειδα οτι παιζει ωραιος χαβαλες  και ψηθηκα να γραψω.
τώρα που είπες να το αραιώσεις γράφτηκες εδώ ρε παίχτη; Λυπάμαι αλλά την πούτσισες

pistleto33

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Like
1
Πόντοι
0
γεια σε ολους
παρακολουθω το σιτε καιρο
αλλα τωρα ανοιξα λογαριασμο

gl