gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
φευγεις απο τωρα;κατσε δεν βγηκαν ακομα τα μεγαλα ονοματα στην πιστα...ακολουθει το βαρυ λαικο προγραμμα....Γεια, για πρωτη και τελευταια φορα
φευγεις απο τωρα;κατσε δεν βγηκαν ακομα τα μεγαλα ονοματα στην πιστα...ακολουθει το βαρυ λαικο προγραμμα....Γεια, για πρωτη και τελευταια φορα
καθενας παιρνει οτι του αξιζει.
κανεις δεν αξιζει τοσο λιγο για να βλεπει εσενακαθενας παιρνει οτι του αξιζει.
φευγεις απο τωρα;κατσε δεν βγηκαν ακομα τα μεγαλα ονοματα στην πιστα...ακολουθει το βαρυ λαικο προγραμμα....
κανεις δεν αξιζει τοσο λιγο για να βλεπει εσενα
θα μας λειψεις....Γεια, για πρωτη και τελευταια φορα
κανεις δεν αξιζει τοσο λιγο για να βλεπει εσενα
περα απο το τρια ξερεις να μετρας?αμα κανεις και τριτη παραθεση θα το εμπεδωσεις καλυτερα?
περα απο το τρια ξερεις να μετρας?
και τι εκανες λοιπον οταν σε αναγνωρισες?δε χρειαστηκε. με την πρωτη αναγνωριζω τους μαλακες.
και τι εκανες λοιπον οταν σε αναγνωρισες?
Κι εσύ αν είσαι νέος που ξέρεις την υποδοχή?καμια πιο καλη δεν ειχανε να στειλουνε για υποδοχη?
η καποτα εφυγε με το φυσημα ή την καταπιες?βρηκα εσενα, κι ξεφυσηξα ανακουφισμενη...
εγω ξερω μαγκα μου οτι με το που ειπα γεια, πεταχτηκε σα τη πουτσα να πει τη μαλακια της, το παρακολουθω καιρο το σαϊτ και ξερω οτι εχει και σωστα ατομα εδω μεσα.Κι εσύ αν είσαι νέος που ξέρεις την υποδοχή?
Αυτή είναι η rceptionist που στέλνουμε!!!! :-* :-* :-*
εγω ξερω μαγκα μου οτι με το που ειπα γεια, πεταχτηκε σα τη πουτσα να πει τη μαλακια της, το παρακολουθω καιρο το σαϊτ και ξερω οτι εχει και σωστα ατομα εδω μεσα.
δε σου παιρνω τη δουλεια μη φοβασαιωιμε.. γλειψιμο με τη μια :S
δε σου παιρνω τη δουλεια μη φοβασαι
τα σοβαρα ατομα ειπαευτυχως που παρακολουθεις καιρο
τα σοβαρα ατομα ειπα
ρε αντε να πιεις το σπερμα σου, 1 πηγετοτε ασε τα πορισματα