Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ρε πουστακια,μη πειραζετε την Βελβυ μην σας ιππευσω
Ειδικα εσυ μωρη Πετρουλα του Βορρα
η βελβω ειναι τζανκυ λεμε
πετρουλα και μπατσος? :S
χαρα στον αντρα της
Ρε πουστακια,μη πειραζετε την Βελβυ μην σας ιππευσω
Ειδικα εσυ μωρη Πετρουλα του Βορρα
η βελβω ειναι τζανκυ λεμε
υγ. δεν ειναι το γκλομπ αυτο το σκληρο που πιανεις μωρη επρεπε να πεις....αστο κατω......άσε κάτω το γκλομπ μωρή λυσάρα, θα την πατήσουν την γιαγιάκα
υγ. δεν ειναι το γκλομπ αυτο το σκληρο που πιανεις μωρη επρεπε να πεις....αστο κατω......
ελεγα να κατσω να κανω κατι που εκανα παλια επαγγελμα.....να γραψω καμια ιστοριουλα....γραψε τη συνεχεια εσυ στο ριτο-θρεντ με τις εμπειριες
Μετά απο αυτό το εύχάριστο διάλλειμα του προηγούμενου σχολίου , έπανέρχομαι στό θέμα μαςαρχισες και συ τα πρωινα ε? αντε εβιβα και ασπρο πατο..
και τι πετρουλες και αφρουλες ειναι αυτα μαρη;ξεφτιλιζεις ετσι ανερυθριαστα το αντρικο φυλο;αμα γινω μοντ ετοιμασου για μπανια.....πετρουλα και μπατσος? :S
χαρα στον αντρα της
με μπερδεύεις με τον πλέζουρα. Έχω να συνταξιοδοτήσω καμιά δεκαπενταριά ακόμα θεσσαλονικιούς και μετά βλέπουμε.ρε πετρο κοφτο. ελεος. οχι δεν σου γνωριζω αθηναιους μπατσους οχι δεν εχω τετοια κονε.
μικρη λουλου μη μου ξαναστειλεις πμ.-
ο εκτορ το ξερει?
με μπερδεύεις με τον πλέζουρα. Έχω να συνταξιοδοτήσω καμιά δεκαπενταριά ακόμα θεσσαλονικιούς και μετά βλέπουμε.
Τα νύχια της γάτας τα έκοψες ή σε γρατζουνάει ακόμα στο σεξ?
ρε πετρο κοφτο. ελεος. οχι δεν σου γνωριζω αθηναιους μπατσους οχι δεν εχω τετοια κονε.
μικρη λουλου μη μου ξαναστειλεις πμ.-
ο εκτορ το ξερει?
Μπα δεν ημουν εγω. Στις απόκριες ντύνομαι βατραχάνθρωπος διότι έχω μεγάλους όρχεις και τους ρίχνω στην πλάτη.εσυ δεν εστελνες φωτο με τη στολη μπατσινας? χμμ οχι εσυ ησουν.. το γκλοπ να καθαρισεις
δε μου καθεται πια.. την ποναω και δεν της αρεσει..
τίποτα κωκώνα μου. Ξαναπάρτονγαμω τα πρωινα μου μεσα >
τι πρεπει να ξερω??
γαμω τα πρωινα μου μεσα >
τι πρεπει να ξερω??
τίποτα κωκώνα μου. Ξαναπάρτον
λυπαμαι, δεν ηθελα να το μαθεις ετσι.
λυπαμαι, δεν ηθελα να το μαθεις ετσι.
ποιο μωρη λεγε. τα νυχια μου θα μυριζω?
αυτή η σχέση δεν μπορεί να προχωρήσει αν δεν υπάρχει εμπιστοσύνη. Θα πρέπει να βρεις άλλο σπαθί για το θηκάρι σουελα λεγε γιατι βαριεμαι να ψαχνω. αν μου τα μαρτυρας και δε μου τα κρυβεις θα συνεχισω να σου κανω γλυκο ερωτα :-*
σου την έχει βαρέσει επειδή είμαι πιστός και δεν σου κάθομαι και διαδίδεις ψεύδη. Δεν θα σου περάσει όμως ρουφιάνα. Οι γρατζουνιές στην πλάτη σου θα μαρτυράνε την κατάντια σουμου ζηταει μπατσους.
κανε κι εσυ κανα ρολπλει! δεν τον αφηνουν τον αντρα ετσι!
μου ζηταει μπατσους.
κανε κι εσυ κανα ρολπλει! δεν τον αφηνουν τον αντρα ετσι!