Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 508K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 669 73,7%
  • αρνητική

Ψήφοι: 92 10,1%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 103 11,3%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    908

stronzo

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
31
Like
0
Πόντοι
11
Καλησπέρα και από εμένα!
Ανακάλυψα το site όταν ξεκίνησε που σπούδαζα στην επαρχία, πάτησα για πλάκα στο google ''μπουρδελα'' και είδα το (με την παλιά μορφη τότε) ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ότι θα υπήρχε τέτοιο site και λύθηκα στα γέλια.
Τότε υπήρχαν μόλις 5-6 μπουρδελακια καταχωρημένα.
Δεν έδωσα σημασία γιατί ειχα και σχέση τότε...
μετα από κανα 2χρονο ξαναμπήκα και είδα ότι κυριολεκτικά γινόταν ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ!!! και είπα αδυνατο αλλα εγινε πραγματικότητα!!!
e-μπουρδελότσαρκα!!!
Γενικά μεχρι πριν μπω φαντάρος είχα σχεσεις και όταν δεν είχα πηγαινα και ξεμπουκωνα που και που...
Η αλήθεια είναι ότι τοσο καιρό είμουν ματάκιας του site αλλα στη θητεία μου μου προσέφερε εξαιρετική βοήθεια.
Έτσι θέλω και εγώ τώρα να συνεισφέρω ελαφρώς...να πω την αλήθεια δεν είμαι και τόσο πουτανιάρης και δε μου κανει κλικ να γραφω κριτικες κτλ...πρέπει όμως να συνεισφέρω και γω κάπως.
Από τις ιερόδουλες των studio έχω πάει με:
Πάολα, Σαμάνθα, Σόνια (μακράν οι 3 καλύτερες) και άλλες πολλες
επειδή οι ημερομηνίες είνε παλιές, δε ξέρω αν θα μπορώ να ποστάρω κάποια κριτική.
πείτε μου λοιπόν ρε μαγκες οι πιο παλιοι πως να το κάνω...να μπω σε κανα thread κτλ?

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.388
Πόντοι
8.815
γεια σας παιδια..τεραστιο το site sas δεν ξερω απο που να ρχισω....για οποιαδηποτε πληροφορια σε ποιον απευθυνομαι;;;

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
γεια σας παιδια..τεραστιο το site sas δεν ξερω απο που να ρχισω....για οποιαδηποτε πληροφορια σε ποιον απευθυνομαι;;;

στον λιλα φιλε.ειναι μοντ στα θεματα του αγοραιου ερωτα. καλη διαμονη

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Καλησπέρα και από εμένα!
Ανακάλυψα το site όταν ξεκίνησε που σπούδαζα στην επαρχία, πάτησα για πλάκα στο google ''μπουρδελα'' και είδα το (με την παλιά μορφη τότε) ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ότι θα υπήρχε τέτοιο site και λύθηκα στα γέλια.
Τότε υπήρχαν μόλις 5-6 μπουρδελακια καταχωρημένα.
Δεν έδωσα σημασία γιατί ειχα και σχέση τότε...
μετα από κανα 2χρονο ξαναμπήκα και είδα ότι κυριολεκτικά γινόταν ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ!!! και είπα αδυνατο αλλα εγινε πραγματικότητα!!!
e-μπουρδελότσαρκα!!!
Γενικά μεχρι πριν μπω φαντάρος είχα σχεσεις και όταν δεν είχα πηγαινα και ξεμπουκωνα που και που...
Η αλήθεια είναι ότι τοσο καιρό είμουν ματάκιας του site αλλα στη θητεία μου μου προσέφερε εξαιρετική βοήθεια.
Έτσι θέλω και εγώ τώρα να συνεισφέρω ελαφρώς...να πω την αλήθεια δεν είμαι και τόσο πουτανιάρης και δε μου κανει κλικ να γραφω κριτικες κτλ...πρέπει όμως να συνεισφέρω και γω κάπως.
Από τις ιερόδουλες των studio έχω πάει με:
Πάολα, Σαμάνθα, Σόνια (μακράν οι 3 καλύτερες) και άλλες πολλες
επειδή οι ημερομηνίες είνε παλιές, δε ξέρω αν θα μπορώ να ποστάρω κάποια κριτική.
πείτε μου λοιπόν ρε μαγκες οι πιο παλιοι πως να το κάνω...να μπω σε κανα thread κτλ?
μπες και γραψε τις κριτικες σου ρε παιχτη ....απο την μπαρα ψηλα στουντιο/μπουρδελα....

που τις πηρες;θυμασαι; :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
λογικο...αλλα εχουμε δει εδω πολλα νικ περιεργα..... :grin: :grin: :grin:

καλως ηρθες....απο που το μαθες το σαιτ; :think: εχεις κανεναν γνωστο/ή που γραφει εδω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom