nacho_scocco
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 3
- Like
- 192
- Πόντοι
- 16
χαριτωμένο πολύ όντωςιιιιχ ιιιιχ!!
χαχαχαχα
χαριτωμένο πολύ όντωςιιιιχ ιιιιχ!!
χαχαχαχα
ναι παρα πολυ. θα το σκεφτω διπλα προτου το ξεστομισω παλιχαριτωμένο πολύ όντως
λες ε?....κι όμως δε μου έρχεται....τι θες να πεις?ότι δεν είσαι ο Νώντας?απλό δεν είναι?
πώς λεμε η παπαρηγα η καλη και κλεινουμε το ματι, μαλλον κατι τετοιο θα εννοει! χαχαλες ε?....κι όμως δε μου έρχεται....τι θες να πεις?ότι δεν είσαι ο Νώντας?
μπα μη νομίζεις....έχει πέραση στους άντρες αυτό το χαριτωμένο-ναζιάρικο(σε μένα ασ πούμε έχει)ναι παρα πολυ. θα το σκεφτω διπλα προτου το ξεστομισω παλι
λες ε?....κι όμως δε μου έρχεται....τι θες να πεις?ότι δεν είσαι ο Νώντας?
Η Αλέκα ήταν,είναι και θα είναι μια μεγάλη ηρωική ύπαρξη....αλλά η "συννενόηση" που προανέφερες υπάρχει όταν αναφερόμεθα στην Αλέκα όντωςπώς λεμε η παπαρηγα η καλη και κλεινουμε το ματι, μαλλον κατι τετοιο θα εννοει! χαχα
τί σου κάνανε αρχηγέ?....γτ μάλλον κατάλαβα τί έπαιξε
κι εγω το κανω αλλα μου την σπαει αυτη η χαζομπεμπεκα! εμετοοοςμπα μη νομίζεις....έχει πέραση στους άντρες αυτό το χαριτωμένο-ναζιάρικο(σε μένα ασ πούμε έχει)
μπουμπούκα παρακαλώ....αυτός είναι ο πρέπον χαρακτηρισμόςκι εγω το κανω αλλα μου την σπαει αυτη η χαζομπεμπεκα! εμετοοος
μπουμπουκος δεν ειναι ο αδωνις;μπουμπούκα παρακαλώ....αυτός είναι ο πρέπον χαρακτηρισμός
η γυναίκα του μπουμπούκου πως λέγεται???μπουμπουκος δεν ειναι ο αδωνις;
ετσι οπως το θετεις ναι εχεις δικιο, αλλα νομιζω αλλο χαρακτηρισμο της ειχαν δωσει αυτης. μου διαφευγει αυτη τη στιγμηη γυναίκα του μπουμπούκου πως λέγεται???
άσχετο αλλά η γυναικεία μορφή που υπάρχει στο άβαταρ σου τί εστί???είναι κάποιος πίνακας ζωγραφικής?ετσι οπως το θετεις ναι εχεις δικιο, αλλα νομιζω αλλο χαρακτηρισμο της ειχαν δωσει αυτης. μου διαφευγει αυτη τη στιγμη
κοιτα εδωωω www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,29536.msg1450577#new]http://www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,29536.msg1450577#new[/url]άσχετο αλλά η γυναικεία μορφή που υπάρχει στο άβαταρ σου τί εστί???είναι κάποιος πίνακας ζωγραφικής?
λιγάκι ανατριχιαστικό είναι :o
μπα μη νομίζεις....έχει πέραση στους άντρες αυτό το χαριτωμένο-ναζιάρικο(σε μένα ασ πούμε έχει)
το λατρεεευω!λιγάκι ανατριχιαστικό είναι :o
ωραια, μαθαμε γτ με χωρισε ο πρωην μου χαχαχαχαναι αλλα οι γυναικες που εχουν κατι τετοιο,οπως ναζι ,χαριτωμενια, κλπ εχουν και ενα σφαλμα παντα.
και αυτο το σφαλμα τις κανει ακαταλληλες για κατι πιο σοβαρο.
Ντάξει μην είσαι και τόσο απόλυτος....άλλωστε όλοι/όλες έχουν διάφορα σφάλματα τα οποία μάλλιστα είναι και υποκειμενικά....μπορεί π.χ. εγώ να θεωρώ τρομερό ελάττωμα κάποια να είναι γκρινιάρα,ενώ κάποιος άλλος να μη μπορεί κάποια πολύ κτητική κλπ κλπναι αλλα οι γυναικες που εχουν κατι τετοιο,οπως ναζι ,χαριτωμενια, κλπ εχουν και ενα σφαλμα παντα.
και αυτο το σφαλμα τις κανει ακαταλληλες για κατι πιο σοβαρο.
τι μανία είναι και αυτή που υπάρχει εδώ μέσα με τα σκοτεινά και αιμοβόρα-ανατριχιαστικά άβαταρ......προτείνω να βάζετε κάτι είτε σεξουαλικό(λόγω του site) είτε αντιπροσωπευτικότο λατρεεευω!
καλυτερα δλδ να μην δεις κατι αλλα που τον ψηνω να μου χαρισει μολις ξανακανει μια ανακαινιση σπιτι του ωραια, μαθαμε γτ με χωρισε ο πρωην μου χαχαχαχα