loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
δε βαραω....αφου ειμαι καλο κοριτσακι..Α, οκ sorry, μη βαράς!
Πώς και δεν έξυσες το κεφάλι σου;
δε βαραω....αφου ειμαι καλο κοριτσακι..Α, οκ sorry, μη βαράς!
Πώς και δεν έξυσες το κεφάλι σου;
Επιβεβαιωνω.....δε βαραω....αφου ειμαι καλο κοριτσακι..
Επιβεβαιωνω.....
Το καλύτερο.
Όλες οι γκόμενες του σάιτ είναι κλώνοι, όλεςςςς, άμα κάτσεις να βρεις άκρη θα δεις ότι όλες είναι οι εξής τρεις, η μουνίτσα.
:o :o :o :o :o :o :o :o
καυλωστην!!!!!!!!!!!!!!!
:-* :-* :-* :-* :-*
εγκρινεσαι, το Πασχα τι κανεις?
Ε ΟΧΙ που θα σε αφησω σε ησυχια!!χααχαχα καυλως σας βρηκα!!!
ρε ΛΟΥΚ πες οτι ειμαι καραμπαζο να τελειωνουμε γιατι το μαμησαμε και ψοφισε..
ειμαι 1.40 90 κιλα εγκρινομε παιδες?????
Ε ΟΧΙ που θα σε αφησω σε ησυχια!!χααχαχα καυλως σας βρηκα!!!
ρε ΛΟΥΚ πες οτι ειμαι καραμπαζο να τελειωνουμε γιατι το μαμησαμε και ψοφισε..
ειμαι 1.40 90 κιλα εγκρινομε παιδες?????
αχαχαχαχχα παω για σουβλισμα ετοιμη ετοιμη και αφρατη!!! εχεις καμια πιο καλη προταση ??εγκρινεσαι, το Πασχα τι κανεις?
το μονο σιγουρο δεν ειμαι διπλοπροφιλο της φιλης μου ρε παιδια!!!παντως η μπαιτ δεν εισαι
το μονο σιγουρο δεν ειμαι διπλοπροφιλο της φιλης μου ρε παιδια!!!
με λενε quar και καυλως σας βρηκα!!!
ο ρε ρατσισμος που πεφτει!!! γουσταρω ζορια!!! σπαει η μονοτονια!!γεμίσαμε χαζοβιολες.ο ανατολγαμι που ειναι?
ουπςςςςςς ;)καλως οχι καυλως
οποιος εχει την μυγα...ο ρε ρατσισμος που πεφτει!!! γουσταρω ζορια!!! σπαει η μονοτονια!!
χμμμμ...τον προσαρμοσμενο σπαζαρχιδισμο τον εχεις για χομπι η για επαγγελμα τζουτζουκο???οποιος εχει την μυγα...
χμμμμ...τον προσαρμοσμενο σπαζαρχιδισμο τον εχεις για χομπι η για επαγγελμα τζουτζουκο???
για να ξερω τι συχνοτητα μαλακιας πρεπει να εκπεμψω για να σε βρω κανουμε κουβεντουλα ματια μου ;)
αφου το λες τοσο ευγενικα ειναι δυνατον να σου χαλασω το χατιρι???μην τρομαξω απτην απαντηση μονο φοβαμε.... ;) ;) ;)ρωτα την μαμακα σου
τωρα σοβαρα δωσε μια βοηθεια στην νεα εσυ ο παλιος ;) ;)ρωτα την μαμακα σου
αφου το λες τοσο ευγενικα ειναι δυνατον να σου χαλασω το χατιρι???μην τρομαξω απτην απαντηση μονο φοβαμε.... ;) ;) ;)
ελα κουκλι μου...και θα τα κιμιασουμε στο τελος τα δυο μας ξεκολα αρχικα και αρχισε να κρινεις στην συνεχεια ;) ;) ;)
χαχαχχα αν μου πει επαγγελμα σκουρα τα πραγματα ;) ;)τι να τρομαξεις?η χομπι θα σου πει η επαγγελμα,ενα απο τα 2.η με την μαμακα σου θα τρομαξεις?δεν σε καταλαβα!