agathonikos76
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αινιγμα
θεσσαλονικια , 21 , γυμναστρια ,
φιλη της μπαίτ, και της μιλαει στον καθρεφτη,
ποια ειναι?
η σιλβα ειναι;
αινιγμα
θεσσαλονικια , 21 , γυμναστρια ,
φιλη της μπαίτ, και της μιλαει στον καθρεφτη,
ποια ειναι?
πουλιά στον αέρα πιάνεις....και λιγος ρατσισμος στο σάιτ
δεν ειναι κακος τελικα .
ποια σιλβα ρε! >
σε εσενα παει!!λαθος παραθεση εκανες προφανως.
αν λες για μένα.... όχι.λαθος παραθεση εκανες προφανως.
νομιζα ελεγε για τον τζουνιορσε εσενα παει!!
αν ηταν για εμενα δεν θα ελεγε ομορφΟΣ!!!
χαχαχα μπλεξαμε τα μπουτια μας!λεω εγω τωρα,,,αν λες για μένα.... όχι.
μπορώ να πω το "αντίστοιχο" για σένα όμως
δεν κατάλαβε ότι οι ρατσιστές που έλεγε σχετίζονται όπως και οι γυναικείοι κώλοι με αυτόνσε εσενα παει!!
αν ηταν για εμενα δεν θα ελεγε ομορφΟΣ!!!
χαχαχχαχ λεγε τωρα που με καταλαβες ποιος εισαι???? ;) ;) ;) ;) ;) :-*δεν κατάλαβε ότι οι ρατσιστές που έλεγε έχουν να κάνουν με γυναικίους κώλους σαν και αυτο
πες και διστιχο,αν λες για μένα.... όχι.
μπορώ να πω το "αντίστοιχο" για σένα όμως
εδώ δεν ξεχωρίζεις τι είναι ρατσισμός και τι χιούμορ .... εγώ σου φταίω;πες και διστιχο,
αναθεμα κ αν καταλαβαινω τι μου λες
εγώ για τον λάθος προσδιορισμό του ρατσιστή τα έκανα όλα αυτά!!!χαχαχχαχ λεγε τωρα που με καταλαβες ποιος εισαι???? ;) ;) ;) ;) ;) :-*
μα χιουμορ ηταν εξαρχης , εσυ το εξελαβες ρατσιστικαεδώ δεν ξεχωρίζεις τι είναι ρατσισμός και τι χιούμορ .... εγώ σου φταίω;
λες;
εκεινη ισχυριζεται οτι δεν ειναι :-
ειδες τελικα που ειμαι γατα με πεταλα βαρβατα?εγώ για τον λάθος προσδιορισμό του ρατσιστή τα έκανα όλα αυτά!!!
εντάξει.... την επόμενη φορά άμα με πεις πούστη θα αρχίσω να γελάωμα χιουμορ ηταν εξαρχης , εσυ το εξελαβες ρατσιστικα
ρε συ , τη μπάιτ ηθελα α πειραξω,εντάξει.... την επόμενη φορά άμα με πεις πούστη θα αρχίσω να γελάω
σφάζεται να ουμ ο δικός σου για την πάρτη καθεμιάς εδώ μέσα μην του βγει όμως καμιά με ψωλή μεγαλύτερη από την δική του και τον δούμε στις τηλεοράσεις να ζητάει νεφράΜεγάλε άρχοντα της γενετικής!!!
Η τύπισσα δεν είναι η Bite αλλά να την έχεις στα όπα-όπα και σε βλέπω για μεγάλα πράγματα!!