φυρι φυρι το πας κι εσυ!!!!!! :-βρε βρε,τα παιδια!χαιρομαι που σας βοηθησα να γεμεσετε 10 σελιδες ποστς,δισακεδαζω κοσμο βλεπω δεν πηγα πουθενα,απλα εχουμε κ δουλειες στη διαρκεια της μερας,οσο για τον Evil του εξηγησα οτι δε του απαντω επειδη με κανει να βαριεμαι,τωρα αν αυτος νομιζει οτι με βουλωσε μπορει να χαζοχαιρεται μονος του. παω για ποτακι φιλακια :-*
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 514K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (14 μέλη και 45 επισκέπτες)
γτ,θα πειτε κ αλλες ανουσιες καφριλες? σιγα,θα βαλω τα κλαματα.εχω κ εγω φιλους εδω,ετσι βρεθηκα κ εδω μεσα,αλλα φροντισα να τους πω να μην μπουνε να κανουν 200 ποστ να με υποστηριξουν.αν εσεις γουσταρετε το παρεακι σας κ νομιζετε οτι κατι κανατε σημερα συγχαρητηρια.το μονο που κανατε βεβαια ειναι να γελασετε μεταξυ σας,κ αυτο στην τελικη δε με ενοχλει,το καταλαβαινω πειτε κ γελαστε,αρκει να ξερετε κ εσεις πως μονο αυτο συμβαινει ;)
να σαι καλα που μπηκες κ μας εκανες να γελασουμε!γτ,θα πειτε κ αλλες ανουσιες καφριλες? σιγα,θα βαλω τα κλαματα.εχω κ εγω φιλους εδω,ετσι βρεθηκα κ εδω μεσα,αλλα φροντισα να τους πω να μην μπουνε να κανουν 200 ποστ να με υποστηριξουν.αν εσεις γουσταρετε το παρεακι σας κ νομιζετε οτι κατι κανατε σημερα συγχαρητηρια.το μονο που κανατε βεβαια ειναι να γελασετε μεταξυ σας,κ αυτο στην τελικη δε με ενοχλει,το καταλαβαινω πειτε κ γελαστε,αρκει να ξερετε κ εσεις πως μονο αυτο συμβαινει ;)
μεχρι εκει φτανεις κ μονο γι αυτο εισαι,για γελια!
αν θελεις πες κ στους φιλους σου να ρθουν να σπασουμε πλακα κ με αυτους!
χαχχαχχαχ μιλα πισω απο τον υπολογιστη οσο θες,εγω τουλαχιστον εβαλα κ φωτο μου.θα πιω ενα σφηνακι κ για εσενα γτ κ εσυ με εκανες κ γελασα μολις. kisses,warm thoughts κ οποιος/α θελει περαστε για ποτακι να μου τα πειτε εκει,θα ειμαι salero! ciao
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.604
- Πόντοι
- 19.485
χαχχαχχαχ μιλα πισω απο τον υπολογιστη οσο θες,εγω τουλαχιστον εβαλα κ φωτο μου.θα πιω ενα σφηνακι κ για εσενα γτ κ εσυ με εκανες κ γελασα μολις. kisses,warm thoughts κ οποιος/α θελει περαστε για ποτακι να μου τα πειτε εκει,θα ειμαι salero! ciao
εσύ είσαι στη φοτό? Γάμησέ τα είσαι! Που είναι αυτό?
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Πρόσεξε μην πιείς πολλές σαγκρίες.
Φάε και καμιά παέγια που είναι νηστήσιμη.
καλα κοπελια,κατσε εστω ενα μηνα εδω μεσα να δεις πως λειτουργουν τα πραματα κ μετα ελα να μας τη πεις!!!!!!χαχχαχχαχ μιλα πισω απο τον υπολογιστη οσο θες,εγω τουλαχιστον εβαλα κ φωτο μου.θα πιω ενα σφηνακι κ για εσενα γτ κ εσυ με εκανες κ γελασα μολις. kisses,warm thoughts κ οποιος/α θελει περαστε για ποτακι να μου τα πειτε εκει,θα ειμαι salero! ciao
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.604
- Πόντοι
- 19.485
φυσικα εγω ειμαι,κ σε οποιον αρεσω.μπορεις να εχεις τη γνωμη σου ;) εξω απο το νεο δελχι στο τρενο ειναι η φωτο.παω οφλαιν,ηρθαν να με παρουν,απαντησεις παλι αυριο πρωι.
έτσι που σαι ούτε ο χάρος δε θα σε πάρει μωρή ταλαιπώρια! άντε άσπρο πάτο σαύρα!
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.604
- Πόντοι
- 19.485
ασε ρε εβιλ,εμεις καναμε πλακα κ η κοπελα νομιζε πως της την λεμε κιολας!!!!
αλλα δεν την αδικω ουτε 2 μερες δεν ειναι μεσα!!!!
και συ τι είσαι η δικηγόρος της μπαζόσαυρας!?
πως ημουν σιγουρη οτι θα λεγες κατι τετοιο????και συ τι είσαι η δικηγόρος της μπαζόσαυρας!?
Επισκέπτης
έτσι που σαι ούτε ο χάρος δε θα σε πάρει μωρή ταλαιπώρια! άντε άσπρο πάτο σαύρα!
και συ τι είσαι η δικηγόρος της μπαζόσαυρας!?
Εβιλ βλεπω εισαι υπευθυνος για το καλωσορισμα των ελλεηνιδων.. Καμια δεν αφηνεις ασχολιαστη
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.604
- Πόντοι
- 19.485
Εβιλ βλεπω εισαι υπευθυνος για το καλωσορισμα των ελλεηνιδων.. Καμια δεν αφηνεις ασχολιαστη
αν θέλετε, ναι! Το αναλαμβάνω!
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*αν θέλετε, ναι! Το αναλαμβάνω!
Άντε ρε μανάρι και είχα καιρό να σε πετύχω και έλεγα ότι το φόρουμ είναι πεσμένο τελευταία!!
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.604
- Πόντοι
- 19.485
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Άντε ρε μανάρι και είχα καιρό να σε πετύχω και έλεγα ότι το φόρουμ είναι πεσμένο τελευταία!!
Τι φοβάσαι? Κακό σκυλί....
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
καλη μου φαινεσαι εμενα, αν κ να ξαναπω οτι το θεωρω ηλιθιο κ ανευ ουσιας να βαζουμε φωτο μας σ ενα φορουμ?φυσικα εγω ειμαι,κ σε οποιον αρεσω.μπορεις να εχεις τη γνωμη σου ;) εξω απο το νεο δελχι στο τρενο ειναι η φωτο.παω οφλαιν,ηρθαν να με παρουν,απαντησεις παλι αυριο πρωι.
τωρα λυπαμαι που θα στο πω αλλα ετσι οπως κινεισαι απ την αρχη σ αυτο το φορουμ βρισκεσαι πολυ κοντα στο να σε παρει κ να σε σηκωσει.. ελπιζω μονο οταν θα γινει να γελασεις κ να μην ξινισεις κ αλλο
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
τελικα τα κοσμοκοριτσα ημαστε πολυ ανθεκτικα τα ρουφιανικα!!!καλη μου φαινεσαι εμενα, αν κ να ξαναπω οτι το θεωρω ηλιθιο κ ανευ ουσιας να βαζουμε φωτο μας σ ενα φορουμ?
τωρα λυπαμαι που θα στο πω αλλα ετσι οπως κινεισαι απ την αρχη σ αυτο το φορουμ βρισκεσαι πολυ κοντα στο να σε παρει κ να σε σηκωσει.. ελπιζω μονο οταν θα γινει να γελασεις κ να μην ξινισεις κ αλλο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 74
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 14K