Νέα

Ποιοί είμαστε/Νέα μέλη πείτε ένα γειά!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mad_max
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 514K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (14 μέλη και 45 επισκέπτες)

Ποια είναι η πρώτη εντύπωση των νέων μελών για το σάιτ...????

• θετική

Ψήφοι: 672 73,6%
  • αρνητική

Ψήφοι: 93 10,2%
  • αδιάφορη

Ψήφοι: 104 11,4%
  • δξ/δα

Ψήφοι: 44 4,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    913

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
βρε βρε,τα παιδια!χαιρομαι που σας βοηθησα να γεμεσετε 10 σελιδες ποστς,δισακεδαζω κοσμο βλεπω  :2funny:  δεν πηγα πουθενα,απλα εχουμε κ δουλειες στη διαρκεια της μερας,οσο για τον Evil του εξηγησα οτι δε του απαντω επειδη με κανει να βαριεμαι,τωρα αν αυτος νομιζει οτι με βουλωσε μπορει να χαζοχαιρεται μονος του.  :uglystupid:  παω για ποτακι φιλακια  :-*
φυρι φυρι το πας κι εσυ!!!!!! :-

myrtw

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
γτ,θα πειτε κ αλλες ανουσιες καφριλες?  :huh:  σιγα,θα βαλω τα κλαματα.εχω κ εγω φιλους εδω,ετσι βρεθηκα κ εδω μεσα,αλλα φροντισα να τους πω να μην μπουνε να κανουν 200 ποστ να με υποστηριξουν.αν εσεις γουσταρετε το παρεακι σας κ νομιζετε οτι κατι κανατε σημερα συγχαρητηρια.το μονο που κανατε βεβαια ειναι να γελασετε μεταξυ σας,κ αυτο στην τελικη δε με ενοχλει,το καταλαβαινω  :grin:  πειτε κ γελαστε,αρκει να ξερετε κ εσεις πως μονο αυτο συμβαινει  ;)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
γτ,θα πειτε κ αλλες ανουσιες καφριλες?  :huh:  σιγα,θα βαλω τα κλαματα.εχω κ εγω φιλους εδω,ετσι βρεθηκα κ εδω μεσα,αλλα φροντισα να τους πω να μην μπουνε να κανουν 200 ποστ να με υποστηριξουν.αν εσεις γουσταρετε το παρεακι σας κ νομιζετε οτι κατι κανατε σημερα συγχαρητηρια.το μονο που κανατε βεβαια ειναι να γελασετε μεταξυ σας,κ αυτο στην τελικη δε με ενοχλει,το καταλαβαινω  :grin:  πειτε κ γελαστε,αρκει να ξερετε κ εσεις πως μονο αυτο συμβαινει  ;)
να σαι καλα που μπηκες κ μας εκανες να γελασουμε!
μεχρι εκει φτανεις κ μονο γι αυτο εισαι,για γελια!
αν θελεις πες κ στους φιλους σου να ρθουν να σπασουμε πλακα κ με αυτους!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.886
Πόντοι
22.785
εχασα κατι........
μιποσ ισαστε ολι οφ τοπικ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
εδο δε γραφουμε ουτε σατιριζουμε νεα μελι........

myrtw

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
χαχχαχχαχ   :2funny:  μιλα πισω απο τον υπολογιστη οσο θες,εγω τουλαχιστον εβαλα κ φωτο μου.θα πιω ενα σφηνακι κ για εσενα γτ κ εσυ με εκανες κ γελασα μολις. kisses,warm thoughts κ οποιος/α θελει περαστε για ποτακι να μου τα πειτε εκει,θα ειμαι salero! ciao

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.604
Πόντοι
19.485
χαχχαχχαχ   :2funny:  μιλα πισω απο τον υπολογιστη οσο θες,εγω τουλαχιστον εβαλα κ φωτο μου.θα πιω ενα σφηνακι κ για εσενα γτ κ εσυ με εκανες κ γελασα μολις. kisses,warm thoughts κ οποιος/α θελει περαστε για ποτακι να μου τα πειτε εκει,θα ειμαι salero! ciao

εσύ είσαι στη φοτό? Γάμησέ τα είσαι! Που είναι αυτό?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366

Πρόσεξε μην πιείς πολλές σαγκρίες.

Φάε και καμιά παέγια που είναι νηστήσιμη.

myrtw

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
φυσικα εγω ειμαι,κ σε οποιον αρεσω.μπορεις να εχεις τη γνωμη σου  ;)  εξω απο το νεο δελχι στο τρενο ειναι η φωτο.παω οφλαιν,ηρθαν να με παρουν,απαντησεις παλι αυριο πρωι.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
χαχχαχχαχ  :2funny:  μιλα πισω απο τον υπολογιστη οσο θες,εγω τουλαχιστον εβαλα κ φωτο μου.θα πιω ενα σφηνακι κ για εσενα γτ κ εσυ με εκανες κ γελασα μολις. kisses,warm thoughts κ οποιος/α θελει περαστε για ποτακι να μου τα πειτε εκει,θα ειμαι salero! ciao
καλα κοπελια,κατσε εστω ενα μηνα εδω μεσα να δεις πως λειτουργουν τα πραματα κ μετα ελα να μας τη πεις!!!!!!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.604
Πόντοι
19.485
φυσικα εγω ειμαι,κ σε οποιον αρεσω.μπορεις να εχεις τη γνωμη σου  ;)  εξω απο το νεο δελχι στο τρενο ειναι η φωτο.παω οφλαιν,ηρθαν να με παρουν,απαντησεις παλι αυριο πρωι.

έτσι που σαι ούτε ο χάρος δε θα σε πάρει μωρή ταλαιπώρια! άντε άσπρο πάτο σαύρα!

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ασε ρε εβιλ,εμεις καναμε πλακα κ η κοπελα νομιζε πως της την λεμε κιολας!!!! :headbang:
αλλα δεν την αδικω ουτε 2 μερες δεν ειναι μεσα!!!!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.604
Πόντοι
19.485
ασε ρε εβιλ,εμεις καναμε πλακα κ η κοπελα νομιζε πως της την λεμε κιολας!!!! :headbang:
αλλα δεν την αδικω ουτε 2 μερες δεν ειναι μεσα!!!!

και συ τι είσαι η δικηγόρος της μπαζόσαυρας!?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
έτσι που σαι ούτε ο χάρος δε θα σε πάρει μωρή ταλαιπώρια! άντε άσπρο πάτο σαύρα!

και συ τι είσαι η δικηγόρος της μπαζόσαυρας!?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εβιλ βλεπω εισαι υπευθυνος για το καλωσορισμα των ελλεηνιδων.. :grin: Καμια δεν αφηνεις ασχολιαστη  :2funny:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
καλη μου φαινεσαι εμενα, αν κ να ξαναπω οτι το θεωρω ηλιθιο κ ανευ ουσιας να βαζουμε φωτο μας σ ενα φορουμ?

τωρα λυπαμαι  που θα στο πω αλλα ετσι οπως κινεισαι απ την αρχη σ αυτο το φορουμ βρισκεσαι πολυ κοντα στο να σε παρει κ να σε σηκωσει..  ελπιζω μονο οταν θα γινει να γελασεις κ να μην ξινισεις κ αλλο :rolleyes:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
καλη μου φαινεσαι εμενα, αν κ να ξαναπω οτι το θεωρω ηλιθιο κ ανευ ουσιας να βαζουμε φωτο μας σ ενα φορουμ?

τωρα λυπαμαι  που θα στο πω αλλα ετσι οπως κινεισαι απ την αρχη σ αυτο το φορουμ βρισκεσαι πολυ κοντα στο να σε παρει κ να σε σηκωσει..  ελπιζω μονο οταν θα γινει να γελασεις κ να μην ξινισεις κ αλλο :rolleyes:
τελικα τα κοσμοκοριτσα ημαστε πολυ ανθεκτικα τα ρουφιανικα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

myrtw

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
μα εγω δεν εχω ξινησει,διασκεδαζω οσο κ οι αλλοι,εκει μαλλον μπερδεβεστε  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom