Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Εμενα μου ειπανε οτι θα με πληροφορησεις για τους "κολπικους σπογγους"![]()
Με τοσες σοκολατες και εχεις ακομα λυγουρα
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Εεεεεε αφου ειπαμε ,θα κανω τη γραμματεα σου ;)Aυτο το σεμιναριο καλη μου ειναι γι αυτεs που θα ακολουθησουν.....πρακτικη κατευθυνση....Αν θελειs θα σε γραψω στο τμημα μου !!!!!!!!!!!! Οι εγγραφεs ξεκινησαν!!!!!!
φτου σου ρε σι εμ μου το εβαλεσ
εμ το μαρτιρασ κιολασ
Aαχαχαααχχχ εμένα όταν πρωτομπήκα δε με είπαν ελεεινίδα, αυτό ήρθε μετάΝαι βρε ειναι το "χαιδευτικο" μας ....
Συνηθισε το και ενιοτε ακολουθουν και αλλα χαριτωμενα επιθετα !![]()
Εεεεεε αφου ειπαμε ,θα κανω τη γραμματεα σου ;)
τι μ θυμισες τωρα..Aαχαχαααχχχ εμένα όταν πρωτομπήκα δε με είπαν ελεεινίδα, αυτό ήρθε μετά![]()
Ξεβρακοκέφαλη με είπαν![]()
Aαχαχαααχχχ εμένα όταν πρωτομπήκα δε με είπαν ελεεινίδα, αυτό ήρθε μετά![]()
Χαχαχαχαχαχαχαχαχ εχειs βγαλει το καπελο σου βρε??????Aαχαχαααχχχ εμένα όταν πρωτομπήκα δε με είπαν ελεεινίδα, αυτό ήρθε μετά![]()
Ωραια παω να βρω ταγιερακι και γοβες ;)Χμμμμμμμμμμμ ενδιαφερον.........Μονο να ξερειs ολα τα.......εγγραφα θα τα γραφειs στα γονατα μου.....δεν διαθετουμε καρεκλα!!!!!!!
νατη και η αλλη,πολυ πετυχημενος ο χαρακτηρισμος μου τελικαAαχαχαααχχχ εμένα όταν πρωτομπήκα δε με είπαν ελεεινίδα, αυτό ήρθε μετά![]()
Αχαχαχααα, για τον εαυτό σου να μιλάςτι μ θυμισες τωρα..
περασμενα μεγαλεια..
τωρα ολοι ειναι ευγενικοι μαζι μας!!!!!![]()
τι μ θυμισες τωρα..
περασμενα μεγαλεια..
τωρα ολοι ειναι ευγενικοι μαζι μας!!!!!![]()
και αλληπωπω νεος κοσμος... :o :o :o :o :o :o
Γιατί ρε; Εγώ χέστηκα για την κοπελιά, είδα φως και μπήκανατη και η αλλη,πολυ πετυχημενος ο χαρακτηρισμος μου τελικα![]()
![]()
ρεγγεςΓιατί ρε; Εγώ χέστηκα για την κοπελιά, είδα φως και μπήκα![]()