παλι καλα να λες!!!εμενα τιποτα >
Εσύ δεν έχεις χαιρετήσει επίσημα ακόμα.
Πρέπει πρώτα να σε υποδεχθεί ο lalak και μετά θα πάρεις το δώρο σου.
Άντε μπράβο, ήρθατε και τα κάνατε όλα άνω-κάτω. Για σοβαρευτείτε επιτέλους.
[quote author=silva! link=topic=33293.msg988415#msg988415 date=1236079524
μουν δεν παιζω,σε μενα ειχες δωσει ενα ζευγαρι παπουτσια μονο και στους πιο καινουριους δινεις nintendo!!!!!
συγγνωμη εχεις δικιο!!!θα επαναρθωσω εντος ολιγου!!!
Εσύ δεν έχεις χαιρετήσει επίσημα ακόμα.
Πρέπει πρώτα να σε υποδεχθεί ο lalak και μετά θα πάρεις το δώρο σου.
Άντε μπράβο, ήρθατε και τα κάνατε όλα άνω-κάτω. Για σοβαρευτείτε επιτέλους.
τις παρεθέσεις βλέπω...
Ασέτρι μου εσύ!
συγγνωμη εχεις δικιο!!!θα επαναρθωσω εντος ολιγου!!!
Οσες κοπελες,αλλα που ειναι καλα θα περιμενω να τις στειλης και απο πλυσιμο 10 πλυσιματα να κανω παλι ποιο φτηνα θα βγηΕσύ είσαι παλιός.
Όσες κοπέλες θες αλλά το πλύσιμο μέσα-έξω πάει 12 ευρώ.
Πως γραφτηκες αφου εισαι μικρη ακομη με το ΜΠΙΜΠΕΡΟγεια σας παιδια!!!!ειμαι καινουρια εδω!!!ειπα να γραφτω κ γω σημερα...!
οχι ρε το προβλημα μου ειναι οταν θελω ν κανω παραθεση αλλα οχι σε οοολο το ποστ του αλλου!!εχει τ κανω χαλια...θα το καταφερω ομως που θα παει...με το που έρχομαι όμως, στρώνεις...
Πως γραφτηκες αφου εισαι μικρη ακομη με το ΜΠΙΜΠΕΡΟ
Πρόσεχε τι εύχεσαι, λουκρητία...............παλι καλα να λες!!!εμενα τιποτα >
οχι ρε το προβλημα μου ειναι οταν θελω ν κανω παραθεση αλλα οχι σε οοολο το ποστ του αλλου!!εχει τ κανω χαλια...θα το καταφερω ομως που θα παει...
[quote author=silva! link=topic=33293.msg988415#msg988415 date=1236079524
μουν δεν παιζω,σε μενα ειχες δωσει ενα ζευγαρι παπουτσια μονο και στους πιο καινουριους δινεις nintendo!!!!!
οχι ρε το προβλημα μου ειναι οταν θελω ν κανω παραθεση αλλα οχι σε οοολο το ποστ του αλλου!!εχει τ κανω χαλια...θα το καταφερω ομως που θα παει...
Ρε μην είσαι σκληρός, είναι νέα η κοπέλα!Απλά σβήνεις ότι δε θες από την παράθεση που βάζεις και γράφεις ότι θες από κάτω.
Μα πόσο χαζή μπορεί να είσαι πια?
Δεν έχει δώρο για εσένα.
εεε!!!!!!!!!δεν ειναι δικαιο!!!!!!!!!απαιτω δωρο!!!και φυσικα την υποδοχη απο τον λαλακ!!!!Απλά σβήνεις ότι δε θες από την παράθεση που βάζεις και γράφεις ότι θες από κάτω.
Μα πόσο χαζή μπορεί να είσαι πια?
Δεν έχει δώρο για εσένα.
:-* :-* :-*Ρε μην είσαι σκληρός, είναι νέα η κοπέλα!
κανω μαλακιες καμια φορα...ξερω...Πρόσεχε τι εύχεσαι, λουκρητία...............
το γυρισαμε στις γλυκες παλι;;;;ρε? ρε? ούστ παλιοπατσαβούρα!
Καλησπερα και απο μενα,
Αν και γραφτικα μελος μερικους μηνες τωρα εφυγα απο Ελλαδα και γυρισα πριν λιγες εβδομαδες,ειπα λοιπον να πω ενα γεια και καλη συνεχεια μετα την περειπετεια του σαιτ.!
Με την ευκαιρια αν μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχει σχετικο θεμα με κομικς στο φορουμ
Καλησπερα και απο μενα,
Αν και γραφτικα μελος μερικους μηνες τωρα εφυγα απο Ελλαδα και γυρισα πριν λιγες εβδομαδες,ειπα λοιπον να πω ενα γεια και καλη συνεχεια μετα την περειπετεια του σαιτ.!
Με την ευκαιρια αν μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχει σχετικο θεμα με κομικς στο φορουμ
Για comics κοιτα εδω φιλε!
bourdela.tv - Forum - Γενικά - Μουσική/Κινηματογράφος/Τηλεόραση - Ελληνικά comics
bourdela.tv - Forum - Sex Fetish/BDSM - Comics erotica BDSM
bourdela.tv - Forum Γενικά - Αγγελίες/Αγοραπωλησίες - Πωλούνται comics & DVD
bourdela.tv - Forum Γενικά - Μουσική/Κινηματογράφος/Τηλεόραση - Superheroes
bourdela.tv - Forum - Γενικά Μουσική/Κινηματογράφος/Τηλεόραση - Ήρωας comic
Ωραιος ο speed