Spartan_Gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2013
- Like
- 217
- Πόντοι
- 16
Ανοιγώ αυτό το thread για να δούμε ποιοι δεν έχουν πάει ποτέ σε μπουρδέλο,και γενικότερα δεν έχουν πληρώσει ποτέ για σεξ και τα επιχειρήματα αυτών!
γραψε Ελληνικα ρε μαν,μας στραβωσες... :Segw re paidia. k de katalabainw dld an sas dfenete periergo. thewritika pada eimai wraio paidi. k toubaniaris. gt na plirwsw na pidiksw? eimai 25 k exw pidiksei girw stis 11-12 kopeles. normal arithmos an skefteis oti kanw sxeseis. k einai k poli kales sto krevati. opote gt na paw me poutana? ti eimai kouasimodos? mono asximoi gamane se bourdela k alloethnis p de mporoun na ti pesoun pouthena.
συγνωμη αδερφε μουγραψε Ελληνικα ρε μαν,μας στραβωσες... :S
egw re paidia. k de katalabainw dld an sas dfenete periergo. thewritika pada eimai wraio paidi. k toubaniaris. gt na plirwsw na pidiksw? eimai 25 k exw pidiksei girw stis 11-12 kopeles. normal arithmos an skefteis oti kanw sxeseis. k einai k poli kales sto krevati. opote gt na paw me poutana? ti eimai kouasimodos? mono asximoi gamane se bourdela k alloethnis p de mporoun na ti pesoun pouthena.
συγνωμη αδερφε μου
δεν ξερω κανεναν που να μην εχει παει ΠΟΤΕ εκτος και αν είναι πουστης :S
δεν ξερω κανεναν που να μην εχει παει ΠΟΤΕ εκτος και αν είναι πουστης :S
Πως γινεται εγω να ξερω παρα πολλουσ? ο μονος λογος ποθ 8α πας σε μπουρδελο ειναι αν εισαι 15 χρονον κ πρωτομα8ενεις τα κολπαΟ τουμπανιαρης πιο πανω λεει οτι δεν εχει παει.
Ανοιγώ αυτό το thread για να δούμε ποιοι δεν έχουν πάει ποτέ σε μπουρδέλο,και γενικότερα δεν έχουν πληρώσει ποτέ για σεξ και τα επιχειρήματα αυτών!
στο κατάλληλο σάιτ άνοιξες αυτό το θρεντ μαν
απο που εισαι ρε τυπε;Πως γινεται εγω να ξερω παρα πολλουσ? ο μονος λογος ποθ 8α πας σε μπουρδελο ειναι αν εισαι 15 χρονον κ πρωτομα8ενεις τα κολπα
ακομα και ετσι το ποτε δεν ισχυει ;)Πως γινεται εγω να ξερω παρα πολλουσ? ο μονος λογος ποθ 8α πας σε μπουρδελο ειναι αν εισαι 15 χρονον κ πρωτομα8ενεις τα κολπα
στο κατάλληλο σάιτ άνοιξες αυτό το θρεντ μαν
Πως γινεται εγω να ξερω παρα πολλουσ? ο μονος λογος ποθ 8α πας σε μπουρδελο ειναι αν εισαι 15 χρονον κ πρωτομα8ενεις τα κολπα
καλα με 97 ποστ ας λεει ότι θελειΟ τουμπανιαρης πιο πανω λεει οτι δεν εχει παει.
ζηλευεις τζουτζουκο? ο ομονος τροπος να πηδηξεις ειναι σε μπουρδελο ε? δε πειραζει εχει ο ΘεοςΚι ομως.Κοιτα μην πλακωσουν οι πολλοι φιλοι του τουμπανιαρη και γινει η ανατροπη.