Κάπως έτσι νοιώθω κι εγω για τις κοντές , απλά εγω επειδή είμαι 1.78 το δικό μου όριο είναι γυρω στο 165. Εγω ψηφισα το 1.70-1.75 αν και τωρα που το σκέφτομαι αν είναι 1.75 με τακούνια μάλλον θα έχω πρόβλημα ίσως έπρεπε να παω στο 165-170 Βασικά ακριβώς στο 170 θα ήταν νομίζω το ιδανικό για μένα.Κάποιοι που είπατε ότι οι ψηλές είναι άκωλες,δειτε το thread Βιργινία Δικαιούλια
που είναι 1.80 και ξανασκεφτείτε το
Μη πούμε για τις κοντες ελληνίδες με τις κωλαρες,που ο γλουτός και το μπουτι ειναι μονοκόμματο.
Εγώ είμαι 1.90 και αν και έχω γαμήσει και 1.58 γκόμενα,
πλέον οτιδήποτε κάτω από 1.70 μου βγάζει ότι συνοδεύω παιδάκι και ξενερώνω.
Για μένα 1.72-1.78 είναι ότι πρέπει.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιο υψος ειναι ιδανικο για μια γυναικα?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckeros
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 135
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
mpekiaris10
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2016
- Like
- 3
- Πόντοι
- 6
Το ψηλή γυναίκα είναι σχετικό. Μια Φιλιππινέζα με ύψος 1.65 θεωρείται γίγαντας, σε αντίθεση με μία Ολλανδέζα με ίδιο ύψος που θεωρείται τάπα.
Sad_man
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2017
- Like
- 3.712
- Πόντοι
- 606
Ομως τις κωλάρες που βλέπω στα κοντοπούτανα δεν τις βλέπεις σχεδόν ποτέ σε ψηλές. Η αλήθεια να λέγεται.
Όταν είναι όμως ψηλή με κωλάρα,δεν συγκρίνεται με κανένα κοντοπούτανο.Όπως η Εύα Λάσκαρη που είναι 1.82
dodinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 218
- Πόντοι
- 66
Όταν είναι όμως ψηλή με κωλάρα,δεν συγκρίνεται με κανένα κοντοπούτανο.Όπως η Εύα Λάσκαρη που είναι 1.82
http://[URL unfurl="true"]www.serraikanea.gr/media/k2/items/cache/21cae3da197bfafaf4399f139db43dd8_XL.jpg[/img[/URL]]
[/quote]εκτος απο αυτα τυπε......
Συνημμένα
ARIS TIMER
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 7
- Like
- 116
- Πόντοι
- 281
Οση ειναι η πουτσα σου σε εκατοστα μειον τα εκατοστα του υψους σου πχ εισαι 1.80 με 16 ποντους πουτσα αρα για σενα ιδανικη ειναι μια 1.64...
STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 546
- Πόντοι
- 36
Στο κρεβάτι προτιμώ τα κοντοπούτανα 150-155!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tzitzifiogo
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2015
- Like
- 173
- Πόντοι
- 0
ψηλο μουνι για παρελαση κοντο για γαμησια... τη γυναικα δεν τη θελουμε για να μαζευει τα ριμπαουντ
Fuckeros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 267
- Πόντοι
- 26
ειχα ένα φιλο κοντο 1.65 και μεσα στο κλαμπ παει να τη πεσει σε μια μουναρα μελαχροινη.αυτη ηταν περιπου 1.80 αν και φοραγε τακουνια αλλα δεν φαινοταν λογω του σκοταδιού που επικρατουσε στο χωρο.καθως ο φιλος παει να πιασει κουβεντα να της την πεσει του λεει η γκομενα δεν σ ακουω από εκει κατω και του γυριζει πλατη.
ΒΑΛΚΑΝΙΟΣ ΠΟΥΤΣΑΡΑΣ
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.935
- Πόντοι
- 2.356
ειχα ένα φιλο κοντο 1.65 και μεσα στο κλαμπ παει να τη πεσει σε μια μουναρα μελαχροινη.αυτη ηταν περιπου 1.80 αν και φοραγε τακουνια αλλα δεν φαινοταν λογω του σκοταδιού που επικρατουσε στο χωρο.καθως ο φιλος παει να πιασει κουβεντα να της την πεσει του λεει η γκομενα δεν σ ακουω από εκει κατω και του γυριζει πλατη.
Σχετικά πρόσφατο περιστατικό σε Club Γερμανία.
Παρεα Ιταλων δίπλα μας,μικροκαμωμένοι,αλλά στυλάτοι και εμφανίσιμοι.
Κάτι Γερμανίδες χόρευαν και πάει ο ένας να χορέψει με τη μία,κανά 1.70 με το ζόρι αυτός,καμιά 1.78 αυτή βαρβάτη γκόμενα όχι οδοντογλυφίδα.
Αρχιζουν να χορεύουν και σε ούτε μισό λεπτό σταμάτησε η γκόμενα και του είπε:"Συγνώμμη,δε νιωθω άνετα που ειμαι τόσο πιο ψηλή"
Το ακούσαμε γιατί το επανέλαβε αυτός όταν επέστρεψε στην παρέα του.
Πάντως από ζουμπάδες λαούς,οι μόνοι που ακόμη και ένα-δυο κεφάλια πιο στούμποι από γκομενα να είναι θα μιλήσουν,είναι οι Ιταλοί.
Όχι ότι καταφέρνουν κάτι,αλλά θα μιλήσουν.
Τα ύψη που αναφέρεις είναι για Έλληνες/ίδες.
Σε άλλες χώρες 1,75 μ.ό. είναι οι γυναίκες.
παπάρια 1.75μ MO ύψους έχουν οι γυναίκες σε άλλες χώρες, ακόμη και στην Ολλανδία ο ΜΟ είναι 1.70 ενώ οι Ρωσίδες ειναι 1.64μ.
έχουν κότσια!!
Εγω συμφωνω με το ρητό ψηλή για παρέλαση και κοντή για κρεβάτι. Είναι πολύ πιο έυκολα διαχειρίσιμες σωματικά η κοντές από το να έχεις μια νταρντάνα 1,80+ να κουμαντάρεις. Από την άλλη, το να κυκλοφορείς με μια 180 όμορφη, είναι ασυζητητί εντυπωσιακό, και όμορφο. Για αυτό μια μέση λύση ειναι το καλύτερο, 1,70-1,75
Εγω συμφωνω με το ρητό ψηλή για παρέλαση και κοντή για κρεβάτι. Είναι πολύ πιο έυκολα διαχειρίσιμες σωματικά η κοντές από το να έχεις μια νταρντάνα 1,80+ να κουμαντάρεις. Από την άλλη, το να κυκλοφορείς με μια 180 όμορφη, είναι ασυζητητί εντυπωσιακό, και όμορφο. Για αυτό μια μέση λύση ειναι το καλύτερο, 1,70-1,75
Αυτό!έχουν κότσια!!
Εγω συμφωνω με το ρητό ψηλή για παρέλαση και κοντή για κρεβάτι.
Fuckeros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 267
- Πόντοι
- 26
αυτη που είναι πανω από 1,80 θα σε κουμανταρει αυτή.έχουν κότσια!!
Fuckeros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 267
- Πόντοι
- 26
οι ελληνιδες είναι 1,64παπάρια 1.75μ MO ύψους έχουν οι γυναίκες σε άλλες χώρες, ακόμη και στην Ολλανδία ο ΜΟ είναι 1.70 ενώ οι Ρωσίδες ειναι 1.64μ.
Kavlarxis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.334
- Πόντοι
- 216
Γεμιζει το κρεββατι!
Ειμαι 1.90 και η δικια μου 1.83. Θηριο!
Με κοντες οπως λεει και ο Βαλκανιος νιωθω περιεργα
Σωραίος τύπε μου.....Συμφωνώ απόλυτα κι εγώ υστερα από μια σχέση που είχα με μια 1.80+ κατάλαβα την διαφορά κι ανέβασα πολύ τα στανταρντς μου!!!
Fuckeros
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2017
- Κριτικές
- 5
- Like
- 267
- Πόντοι
- 26
γενικα και εγω προτιμω ανω του 1,70 να είναι οι γυναικες ,οι δε κατω του 1,60 απορρίπτονται.
η ψηλη γυναικα πρωτον εχει μακρια καλλίγραμμα ποδια,ψηλο κορμο αν και το στηθος τους δεν είναι μικροτερο από τη μεση γυναικα αλλα αναλογικα λογω υψους φαινεται πιο μικρο
η ψηλη γυναικα πρωτον εχει μακρια καλλίγραμμα ποδια,ψηλο κορμο αν και το στηθος τους δεν είναι μικροτερο από τη μεση γυναικα αλλα αναλογικα λογω υψους φαινεται πιο μικρο
pokerFace
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2018
- Like
- 23
- Πόντοι
- 6
H ψηλη γυναικα ειναι μια επιβραβευση.Οταν το κρεβατι γεμιζει απο μια καλλιγραμη ψηλη γυναικα,το συναισθημα ειναι
απιστευτο. Υπαρχουν καποιες αλλες, που με τα τακουνια εχουν την ψευδαισθηση οτι ειναι ψηλες.Και σιγουρα ειναι για γελια.
απιστευτο. Υπαρχουν καποιες αλλες, που με τα τακουνια εχουν την ψευδαισθηση οτι ειναι ψηλες.Και σιγουρα ειναι για γελια.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 210
- Εμφανίσεις