condo
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 15
- Like
- 114
- Πόντοι
- 2.945
τα χα μπλεξει με μια ταπα 1.58 ενώ εγω εχω υψος 1.75 και με ελεγε κοντο αντι για μετριο
αν ειχε παρει ολους τους μπασκετμπολιστες ...
???
τα χα μπλεξει με μια ταπα 1.58 ενώ εγω εχω υψος 1.75 και με ελεγε κοντο αντι για μετριο
1.65 με 1.70 η πλειοψηφια εδω με τους πιρφορους ελληναραδες . φατε ελληνικες σαυρες. ετσι λιγουριααααα
Γιατι τύπε, για να παιξετε μπασκετ τις θελεις τις γυναικες?1.65 με 1.70 η πλειοψηφια εδω με τους πιρφορους ελληναραδες . φατε ελληνικες σαυρες. ετσι λιγουριααααα
Γιατι τύπε, για να παιξετε μπασκετ τις θελεις τις γυναικες?
Είναι απλά μερικοί που νομίζουν ότι όλες οι γυναίκες είναι σαν τα top models που βλέπουν στα περιοδικά.
ειχα παει βερολινο σαφως οι γερμανοι είναι πιο ψηλοι από τους ελληνες αλλα όχι τοσο πολύ.οι περισσοτερες γερμανιδες είναι 1,70 μεσο ορο ενώ οι αντρες σιγουρα 1,80 και....γενικα οι ελληνες παγκοσμια θεωρούνται μετριοι στο υψοςκαμια σχεση τυπε. Απλα οι Ελληνιδες (κι οι Ελληνες για να λεμε και του στραβου το δικιο) ειναι λαος ταπα.
Τραβα Βορεια Ευρωπη να χορτασει το ματι σου γυναικα και γυρνα μετα στα για πεταμα γονιδια της ταπας Ελληνιδας που το παιζει γυναικαρα κι κατω στο 1.60. Τι να την κανεις? να φορτωσει τα παιδια σου γονιδια απο τα lidl?
εγώ θέλω να ξεχωρίζου οι μπουταρες ο κωλος και τα βυζγια, δεν τα θελω μαζι κουβαρι...Αν το ύψος το'χει πάρει σε βυζάρες, κωλάρες, μπουτάρες αρκεί...
Αλλά μην είναι και νάνος...
εγώ θέλω να ξεχωρίζου οι μπουταρες ο κωλος και τα βυζγια, δεν τα θελω μαζι κουβαρι...
πυγμαίος εισαι τύπε μου;(ειμαι κατω απο 1,62)[/i],