Υπάρχουν προτάσεις από καλή νέα λατινοαμερικάνικη λογοτεχνία;
Ο Συνταγματάρχης δεν έχει κάποιον να του γράψει. Gabriel Garcia Marquez
Η πόλη και τα σκυλιά, Vargas Llosa (δεν το έχω διαβάσει)
Υπάρχουν προτάσεις από καλή νέα λατινοαμερικάνικη λογοτεχνία;
Για πες γνώμη μύστη. Αξίζει?
Παιδιά καλημέρα. Έχει διαβάσει κανένας το χιονάνθρωπο του Nesbo. Αποφεύγω να βλέπω ταινίες πριν διαβάσω τα αντίστοιχα βιβλία.
Παιδιά καλημέρα. Έχει διαβάσει κανένας το χιονάνθρωπο του Nesbo. Αποφεύγω να βλέπω ταινίες πριν διαβάσω τα αντίστοιχα βιβλία.
Είναι το πρώτο του που θέλω να διαβάσω. Ένα άλλο βιβλίο Σουδού συγγραφέα που διάβασα μου άρεσε. Γενικώς μου τη σπάνε βιβλία με επαναλαμβανόμενους ήρωες. Ο Grisham είναι από τους αγαπημένους μου.δεν μπόρεσα να το τελειώσω, αστυνομικό, καταθλιπτικό, μεγαλούτσικο, ίσως όχι το καλλίτερό του,
είναι και το πρώτο αυτού του συγγραφέα που πήγα να διαβάσω και δεν είχα τις απαιτούμενες γνώσεις για τον χαρακτήρα,
προτιμώ για ήρωες harry bosch, jack reacher και τον συγγραφέα grisham,
μόλις τέλειωσα τα απομεινάρια μιας μέρας, καλό είναι
Ευχαριστώ για το επεξηγηματικό σου λόγοΕδκιάβασα το τζιαι εν πολλά καλό. Αν σου αρέσκουν τούτα τα σουηδέζικα τα αστυνομικά εν ό,τι πρέπει για λλόοου σου. Αν πάεις τζιαμέ στα Πάμπλικ διούν τα βιβλία του τούτου μέσα σε κάτι κουθκιά που έσιει 3 μέσα σε χαμηλήν τιμήν. Πιάστα να φκάλεις τον σιειμώναν.
Είναι το πρώτο του που θέλω να διαβάσω. Ένα άλλο βιβλίο Σουδού συγγραφέα που διάβασα μου άρεσε. Γενικώς μου τη σπάνε βιβλία με επαναλαμβανόμενους ήρωες. Ο Grisham είναι από τους αγαπημένους μου.
Επίσης ένα φοβερό θρίλερ το οποίο διάβασα μονοκοπανιά
Τα έργα του Μένη Κουμανταρέα και του Γιάννη Ξανθούλη έχουν χαμηλή βαθμολογία στο goodreads. Της Ζατέλη όχι. Δεν έχω διαβάσει κατι από αυτούς οπότε δεν έχω άποψη. Πάντως τα δύο πρώτα δεν πρόκειται να τα διαβάσω.
Ωραίο βιβλίο για τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο, με έμφαση στις μάχες.
Απλά να σου πω ότι κριτικές στο goodreads γράφουν συνήθως κάτι φιλάρεσκες κομπλεξικές Ελλεεινίδες και κάτι ανύπαρκτοι τύποι που την είδαν σπουδαίοι κριτικαρέοι του ίντερνετ.
Σωστά οκ, απλά σε ξένους τίτλους που έχω διαβάσει, και θεωρώ κάποιον καλύτερο από κάποιον άλλο έχω δει και αντίστοιχα την βαθμολογία υψηλότερη. Γενικά έχω την εντύπωση πως βιβλία κάτω από 3,8 είναι μέτρια. Τώρα για τα Ελληνικά έργα δεν το έχω ψάξει.
ΔΕΝ έχω να προτείνω κάποιο βιβλίο για διάβασμα σ' αυτό το ποστ , αλλά είχα μια φφφφφανταστική ιδέα , για όσους είναι συγγραφείς εδωμέσα :
Βρείτε καθηγητές Πανεπιστημίων και ζητείστε τους συμβουλές για καλή διαβίωση , όπως έχει το youtube 10 rules for success ! Σαν μπούσουλα , δηλ , για τη ζωή , μίνι συνεντεύξεις !
Βρίζουμε τα Ελληνικά ΑΕΙ , αλλά σ' αυτά υπάρχουν εξαίρετοι επιστήμονες και προ παντώς εξαίρετοι χαρακτήρες .Μέσα στο πλαίσιο της διδασκαλίας , δεν έχουν το περιθώριο να αναπτύξουν τις ιδέες τους που , ακριβώς, αφορούν την Ελληνική πραγματικότητα !
Πιστεύω είναι μια καλή ιδέα !
Στα ελληνικά βιβλία πολλές αξιολογήσεις μπαίνουν και για σκοπούς προώθησης. Το βιβλίο πριμοδοτείται με πεντάστερες βαθμολογίες από τους εργαζόμενους στον εκδοτικό οίκο κ.ά.