Νέα

Ποιό βιβλίο προτείνετε / μόλις ολοκληρώσατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 287K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Α ωραία αφού το έχεις λοιπόν τότε δεν θα έχεις πρόβλημα να ποστάρεις την φωτογραφία από το ΔΙΚΟ ΣΟΥ και όχι την φωτογραφία που υπάρχει στο Διαδίκτυο.

Κάνε λοιπόν τα ακόλουθα για να μας αποδείξεις ότι είσαι κάτοχος του βιβλίου:

α) Πες μας από ποιό βιβλιοπωλείο το αγόρασες στην Ελλάδα.

β) Πες μας τον αριθμό του βιβλίου. Όλα τα βιβλία είναι αριθμημένα και υπογεγραμμένα από τον ίδιο τον Helmut Newton

γ) Βγάλε μια φωτογραφία του αριθμού του βιβλίου και της υπογραφής του Helmut Newton

δ) Πάρε μία σημερινή εφημερίδα, άνοιξε το βιβλίο στην σελίδα 35, βάλε την εφημερίδα πάνω στην σελίδα 36 έτσι ώστε να φαίνεται η πρώτη σελίδα της εφημερίδας, πήγανε πίσω 2-3 μέτρα έτσι ώστε να φαίνεται το background και πάρε φωτογραφία. (Φωτογραφική μηχανή όπως λες έχεις).

ε) Ποστάρισε τις φωτογραφίες των (γ) και (δ) σε αυτό εδώ το νήμα.

Μέχρι να το κάνεις αυτό έχω κάθε δικαίωμα να σε λέω φιδέμπορα.
Αν κάνεις τα παραπάνω (α) έως (ε) θα ζητήσω συγγνώμην.
εμένα να μου ζητήσεις συγγνώμην για τις προσβολές που μου έχεις κάνει κατά καιρούς στο μπουρδέλα από καθαρό κομπλεξισμό, από άγνοια, από αμορφωσιά και από κομμουνιστική χαιρεκακια.
Ευτυχώς που βρέθηκε χριστιανός ακόμπλεξος να σου πει ότι Χαλβάς φαρσάλων φτιάχνεται και στην Ξάνθη γιατί ακόμα θα είχα εκκρεμότητα να πάω στην Ξάνθη να σου φέρω........... :tits2:

κατά τα λοιπά πρέπει να είσαι το πιο μισητό άτομο που κυκλοφοράει εδώ μέσα.
Σε φαντάζομαι ως ρακέντυτο, ακούρευτο, ξερακιανό, ξυπόλητο πάκη που περιφέρεται σε ουζερί όπως τα αδέσποτα και περιμένει ένα ξεροκόμματο από την ελίτ της ελληνικής κοινωνίας που συχνάζει στο μπουρδέλα τελεία τι βι. Είσαι απλά ανεκδιήγητος, η προσωποποίηση της αριστερής κατάντιας, το παράδειγμα προς αποφυγήν για κάθε έλληνα νεανία που σέβεται τον εαυτό του.
Αλλά δε θα μπω στον κόπο να σε προσβάλλω.
δε θα πέσω στο επίπεδό σου.  :uglystupid:

jordan48

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
  O ΓΥΡΙΣΜΟΣ  της  VICTORIAS HISLOP πραγματικα παρα πολυ καλη απεικονηση του ισπανικου εμφυλιου πολεμου!!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Α ωραία αφού το έχεις λοιπόν τότε δεν θα έχεις πρόβλημα να ποστάρεις την φωτογραφία από το ΔΙΚΟ ΣΟΥ και όχι την φωτογραφία που υπάρχει στο Διαδίκτυο.

Κάνε λοιπόν τα ακόλουθα για να μας αποδείξεις ότι είσαι κάτοχος του βιβλίου:

α) Πες μας από ποιό βιβλιοπωλείο το αγόρασες στην Ελλάδα.

β) Πες μας τον αριθμό του βιβλίου. Όλα τα βιβλία είναι αριθμημένα και υπογεγραμμένα από τον ίδιο τον Helmut Newton

γ) Βγάλε μια φωτογραφία του αριθμού του βιβλίου και της υπογραφής του Helmut Newton

δ) Πάρε μία σημερινή εφημερίδα, άνοιξε το βιβλίο στην σελίδα 35, βάλε την εφημερίδα πάνω στην σελίδα 36 έτσι ώστε να φαίνεται η πρώτη σελίδα της εφημερίδας, πήγανε πίσω 2-3 μέτρα έτσι ώστε να φαίνεται το background και πάρε φωτογραφία. (Φωτογραφική μηχανή όπως λες έχεις).

ε) Ποστάρισε τις φωτογραφίες των (γ) και (δ) σε αυτό εδώ το νήμα.

Μέχρι να το κάνεις αυτό έχω κάθε δικαίωμα να σε λέω φιδέμπορα.
Αν κάνεις τα παραπάνω (α) έως (ε) θα ζητήσω συγγνώμην.

Σου απαντώ για να μην νομίζεις ότι υπεκφεύγω, παρόλο που με κάλυψαν οι προηγούμενοι...

Το βιβλίο αγοράστηκε πριν από χρόνια από γνωστό βιβλιοπωλείο στην Αθήνα (αν ψάξω στα χαρτιά μου... θα βρω κ την σχετική απόδειξη).
Οσο για τα υπόλοιπα που ζήτησες, απαιτούν πολύ χρόνο που δεν έχω για να σπαταλάω τζάμπα. Αλλωστε, η συγνώμη σου, αλλά γενικότερα η γνώμη ή οι απόψεις σου, μού είναι παντελώς αδιάφορα...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τρομαξα νομισα θα γραφες κι εσυ αλλα τοσα... :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σου απαντώ για να μην νομίζεις ότι υπεκφεύγω

Το βιβλίο αγοράστηκε πριν από χρόνια από γνωστό βιβλιοπωλείο στην Αθήνα

εγώ τώρα που δεν έχω πρεμούρα να μάθω εάν το έχεις ή όχι θα έλεγα ότι καλύτερα θα ήταν να μην απαντούσες καθόλου............
:rolleyes:

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Λοιπον προσφατα τελειωσα την Ψυχοκοινωνιολογια Σχολικης Ταξης του γνωστου παιδαγωγου-δασκαλου Τσιπληταρη. ;)

οτι πρεπει για να βαλω ταξη σε αυτην την παιδικη χαρα :)

μη μασας duracell.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
τελος παντων, η γνωμη μου ειναι να προτεινουμε βιβλια προσιτα σε ολους.
και εγω μπορει να εχω την αποκαλυψη του ιωαννη
σε τρεις μεταφρασεις , δερματοδετη και με επιχρυσες λεπτομεριες,
και να την εχω αγορασει 200 χιλιαδες δρχ - δε θυμαμαι ποσο την αγορασα -
αλλα δε θα την γραψω εδω, διοτι θεωρειται ποζερια αν μη τι αλλο.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Σου απαντώ για να μην νομίζεις ότι υπεκφεύγω, παρόλο που με κάλυψαν οι προηγούμενοι...

Το βιβλίο αγοράστηκε πριν από χρόνια από γνωστό βιβλιοπωλείο στην Αθήνα (αν ψάξω στα χαρτιά μου... θα βρω κ την σχετική απόδειξη).
Οσο για τα υπόλοιπα που ζήτησες, απαιτούν πολύ χρόνο που δεν έχω για να σπαταλάω τζάμπα. Αλλωστε, η συγνώμη σου, αλλά γενικότερα η γνώμη ή οι απόψεις σου, μού είναι παντελώς αδιάφορα...

Στην Ελλάδα το βιβλίο έφθασε σε 2 βιβλιοπωλεία: Στον Ελευθερουδάκη και στον Παπασωτηρίου. Και τα δύο απαιτούσαν ειδική παραγγελία.
Εσύ δεν θυμάσαι.
Για ψάξε μήπως και βρεις την απόδειξη και την σκανάρεις και την ποστάρεις εδώ.

Ααααα, αυτά που ζητάω θέλουνε κόπο;
Το βιβλίο είναι τεράστιο και δεν μπαίνει σε καμιά βιβλιοθήκη. Το έχεις στο σπίτι σου (που πρέπει να έχει και το ανάλογο μέγεθος) πάνω στο τραπεζάκι.
Γιατί δεν ανοίγεις την πρώτη σελίδα να μας πεις τουλάχιστον τον αριθμό του;
Και δεν είναι και κόπος να τραβήξεις φωτογραφία την πρώτη σελίδα με τον αριθμό και την υπογραφή με το κινητό σου.

Εσύ σε ολόκληρη συνέντευξη με την Μάγια (το amateur cg) είχες πάει μαζί με το netbook, γαμούσες, της μετέφερες τις ερωτήσεις που είχαν κάνει οι συναγωνιστές και πόσταρες ταυτόχρονα τις απαντήσεις της εδώ μέσα (η γνωστή αττάκα ότι της έχουν προσφέρει Ferrari για να δώσει κώλο). Και διαπραγματευόσουν ταυτόχρονα για έκπτωση 10% την οποία πέτυχες για τα μέλη.
Μία φωτογραφία δεν μπορείς τώρα να βγάλεις;

Τα πούρα σου μέσα στον υγραντήρα δηλαδή ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ τα έβγαλες φωτογραφία και μας τα ποστάρισες;
Βρε μήπως και κρατάς και το βιβλίο μέσα στων γιγαντιαίων διαστάσεων υγραντήρα σου μαζί με τα Partagas;

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Στην Ελλάδα το βιβλίο έφθασε σε 2 βιβλιοπωλεία: Στον Ελευθερουδάκη και στον Παπασωτηρίου. Και τα δύο απαιτούσαν ειδική παραγγελία.
Εσύ δεν θυμάσαι.

Το βιβλίο είναι τεράστιο και δεν μπαίνει σε καμιά βιβλιοθήκη. Το έχεις στο σπίτι σου (που πρέπει να έχει και το ανάλογο μέγεθος) πάνω στο τραπεζάκι.
Και δεν είναι και κόπος να τραβήξεις φωτογραφία την πρώτη σελίδα με τον αριθμό και την υπογραφή με το κινητό σου.

Εσύ σε ολόκληρη συνέντευξη με την Μάγια (το amateur cg) είχες πάει μαζί με το netbook, γαμούσες, της μετέφερες τις ερωτήσεις που είχαν κάνει οι συναγωνιστές και πόσταρες ταυτόχρονα τις απαντήσεις της εδώ μέσα (η γνωστή αττάκα ότι της έχουν προσφέρει Ferrari για να δώσει κώλο). Και διαπραγματευόσουν ταυτόχρονα για έκπτωση 10% την οποία πέτυχες για τα μέλη.

Τα πούρα σου μέσα στον υγραντήρα δηλαδή ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ τα έβγαλες φωτογραφία και μας τα ποστάρισες;
Βρε μήπως και κρατάς και το βιβλίο μέσα στων γιγαντιαίων διαστάσεων υγραντήρα σου μαζί με τα Partagas;
εγω συμφωνω, αν μη τι αλλο θα θελα να δω για ποιο βιβλιο προκειται...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
:offtopic:

Ακόμα και για το ποιο βιβλίο διαβάσετε, υπάρχει αντιπαράθεση και χώσιμο εδώ μέσα. :uglystupid:

Θαύμα. :rolleyes:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εσύ δεν θυμάσαι.

σε μένα όμως μωρή κωλώστρα δεν απαντάς.... μόνο όπου σε παίρνει.....

και για να χουμε καλό ερώτημα....
εσύ μωρή σάβρα το βιβλίο το έχεις; εάν όχι τι μας τα πρήζεις μωρή απένταρη κομμούνα;

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
εγώ τώρα που δεν έχω πρεμούρα να μάθω εάν το έχεις ή όχι θα έλεγα ότι καλύτερα θα ήταν να μην απαντούσες καθόλου............
:rolleyes:

Σε καταλαβαίνω κ συμφωνώ. Γι' αυτό κ έγραψα εξ' αρχής τον μοναδικό λόγο που απάντησα. Αλλωστε για μένα το θέμα θεωρείται λήξαν κ δεν πρόκειται να επανέλθω. Σε τελική στ' αρχίδια μου η γνώμη του (όπως κ οποιουδήποτε άλλου).
Σημασία για μένα έχει ότι το έχω κ το χαίρομαι, ενώ κ η αξία του συνεχώς πολλαπλασιάζεται...
Πραγματικά όμως, μου κάνει εντύπωση γιατί θεωρείται τόσο δύσκολο να έχεις 1 από τα 10 χιλιάδες αντίτυπα ενός βιβλίου. Επειδή το διάβασμα μ' αρέσει ΠΟΛΥ, έχω πολύ ποιό παλιές, σπάνιες εκδόσεις κ συμμετέχω τακτικά στις δημοπρασίες του κ. Πέτρου (αν ασχολείσαι θα ξέρεις...) ;)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
σε μένα όμως μωρή κωλώστρα δεν απαντάς.... μόνο όπου σε παίρνει.....

και για να χουμε καλό ερώτημα....
εσύ μωρή σάβρα το βιβλίο το έχεις; εάν όχι τι μας τα πρήζεις μωρή απένταρη κομμούνα;
μπραβο περσονα!
αν μη τι αλλο δινεις το καλο παραδειγμα!

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Λοιπον λεμε ,προσφατα τελειωσα την Ψυχοκοινωνιολογια Σχολικης Ταξης του γνωστου παιδαγωγου-δασκαλου Τσιπληταρη. Wink

οτι πρεπει για να βαλω ταξη σε αυτην την παιδικη χαρα  :)

κοψτε τις μαλακιες.

παμε παρακατω.παιδαγωγικα μιλαω. :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:offtopic:

Ακόμα και για το ποιο βιβλίο διαβάσετε, υπάρχει αντιπαράθεση και χώσιμο εδώ μέσα. :uglystupid:

Θαύμα. :rolleyes:

εσένα σου προτείνω αυτό για να αποβάλλεςι το κόμπλεξ σου...
:grin: :grin:
dsada.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom