δε το γνωριζω το βιβλιο αλλα γτ ειναι τοσο απιθανο να εχει ενα απο αυτα?
και γτ ειναι τοσο σημαντικο να πεισει ο ενας τον αλλον?
ποσο παιδί είσαι....
δε το γνωριζω το βιβλιο αλλα γτ ειναι τοσο απιθανο να εχει ενα απο αυτα?
και γτ ειναι τοσο σημαντικο να πεισει ο ενας τον αλλον?
ποσο παιδί είσαι....
εμένα να μου ζητήσεις συγγνώμην για τις προσβολές που μου έχεις κάνει κατά καιρούς στο μπουρδέλα από καθαρό κομπλεξισμό, από άγνοια, από αμορφωσιά και από κομμουνιστική χαιρεκακια.Α ωραία αφού το έχεις λοιπόν τότε δεν θα έχεις πρόβλημα να ποστάρεις την φωτογραφία από το ΔΙΚΟ ΣΟΥ και όχι την φωτογραφία που υπάρχει στο Διαδίκτυο.
Κάνε λοιπόν τα ακόλουθα για να μας αποδείξεις ότι είσαι κάτοχος του βιβλίου:
α) Πες μας από ποιό βιβλιοπωλείο το αγόρασες στην Ελλάδα.
β) Πες μας τον αριθμό του βιβλίου. Όλα τα βιβλία είναι αριθμημένα και υπογεγραμμένα από τον ίδιο τον Helmut Newton
γ) Βγάλε μια φωτογραφία του αριθμού του βιβλίου και της υπογραφής του Helmut Newton
δ) Πάρε μία σημερινή εφημερίδα, άνοιξε το βιβλίο στην σελίδα 35, βάλε την εφημερίδα πάνω στην σελίδα 36 έτσι ώστε να φαίνεται η πρώτη σελίδα της εφημερίδας, πήγανε πίσω 2-3 μέτρα έτσι ώστε να φαίνεται το background και πάρε φωτογραφία. (Φωτογραφική μηχανή όπως λες έχεις).
ε) Ποστάρισε τις φωτογραφίες των (γ) και (δ) σε αυτό εδώ το νήμα.
Μέχρι να το κάνεις αυτό έχω κάθε δικαίωμα να σε λέω φιδέμπορα.
Αν κάνεις τα παραπάνω (α) έως (ε) θα ζητήσω συγγνώμην.
Α ωραία αφού το έχεις λοιπόν τότε δεν θα έχεις πρόβλημα να ποστάρεις την φωτογραφία από το ΔΙΚΟ ΣΟΥ και όχι την φωτογραφία που υπάρχει στο Διαδίκτυο.
Κάνε λοιπόν τα ακόλουθα για να μας αποδείξεις ότι είσαι κάτοχος του βιβλίου:
α) Πες μας από ποιό βιβλιοπωλείο το αγόρασες στην Ελλάδα.
β) Πες μας τον αριθμό του βιβλίου. Όλα τα βιβλία είναι αριθμημένα και υπογεγραμμένα από τον ίδιο τον Helmut Newton
γ) Βγάλε μια φωτογραφία του αριθμού του βιβλίου και της υπογραφής του Helmut Newton
δ) Πάρε μία σημερινή εφημερίδα, άνοιξε το βιβλίο στην σελίδα 35, βάλε την εφημερίδα πάνω στην σελίδα 36 έτσι ώστε να φαίνεται η πρώτη σελίδα της εφημερίδας, πήγανε πίσω 2-3 μέτρα έτσι ώστε να φαίνεται το background και πάρε φωτογραφία. (Φωτογραφική μηχανή όπως λες έχεις).
ε) Ποστάρισε τις φωτογραφίες των (γ) και (δ) σε αυτό εδώ το νήμα.
Μέχρι να το κάνεις αυτό έχω κάθε δικαίωμα να σε λέω φιδέμπορα.
Αν κάνεις τα παραπάνω (α) έως (ε) θα ζητήσω συγγνώμην.
τρομαξα νομισα θα γραφες κι εσυ αλλα τοσα...
Σου απαντώ για να μην νομίζεις ότι υπεκφεύγω
Το βιβλίο αγοράστηκε πριν από χρόνια από γνωστό βιβλιοπωλείο στην Αθήνα
Σου απαντώ για να μην νομίζεις ότι υπεκφεύγω, παρόλο που με κάλυψαν οι προηγούμενοι...
Το βιβλίο αγοράστηκε πριν από χρόνια από γνωστό βιβλιοπωλείο στην Αθήνα (αν ψάξω στα χαρτιά μου... θα βρω κ την σχετική απόδειξη).
Οσο για τα υπόλοιπα που ζήτησες, απαιτούν πολύ χρόνο που δεν έχω για να σπαταλάω τζάμπα. Αλλωστε, η συγνώμη σου, αλλά γενικότερα η γνώμη ή οι απόψεις σου, μού είναι παντελώς αδιάφορα...
εγω συμφωνω, αν μη τι αλλο θα θελα να δω για ποιο βιβλιο προκειται...Στην Ελλάδα το βιβλίο έφθασε σε 2 βιβλιοπωλεία: Στον Ελευθερουδάκη και στον Παπασωτηρίου. Και τα δύο απαιτούσαν ειδική παραγγελία.
Εσύ δεν θυμάσαι.
Για ψάξε μήπως και βρεις την απόδειξη και την σκανάρεις και την ποστάρεις εδώ.
Ααααα, αυτά που ζητάω θέλουνε κόπο;
Το βιβλίο είναι τεράστιο και δεν μπαίνει σε καμιά βιβλιοθήκη. Το έχεις στο σπίτι σου (που πρέπει να έχει και το ανάλογο μέγεθος) πάνω στο τραπεζάκι.
Γιατί δεν ανοίγεις την πρώτη σελίδα να μας πεις τουλάχιστον τον αριθμό του;
Και δεν είναι και κόπος να τραβήξεις φωτογραφία την πρώτη σελίδα με τον αριθμό και την υπογραφή με το κινητό σου.
Εσύ σε ολόκληρη συνέντευξη με την Μάγια (το amateur cg) είχες πάει μαζί με το netbook, γαμούσες, της μετέφερες τις ερωτήσεις που είχαν κάνει οι συναγωνιστές και πόσταρες ταυτόχρονα τις απαντήσεις της εδώ μέσα (η γνωστή αττάκα ότι της έχουν προσφέρει Ferrari για να δώσει κώλο). Και διαπραγματευόσουν ταυτόχρονα για έκπτωση 10% την οποία πέτυχες για τα μέλη.
Μία φωτογραφία δεν μπορείς τώρα να βγάλεις;
Τα πούρα σου μέσα στον υγραντήρα δηλαδή ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ τα έβγαλες φωτογραφία και μας τα ποστάρισες;
Βρε μήπως και κρατάς και το βιβλίο μέσα στων γιγαντιαίων διαστάσεων υγραντήρα σου μαζί με τα Partagas;
Στην Ελλάδα το βιβλίο έφθασε σε 2 βιβλιοπωλεία: Στον Ελευθερουδάκη και στον Παπασωτηρίου. Και τα δύο απαιτούσαν ειδική παραγγελία.
Εσύ δεν θυμάσαι.
Για ψάξε μήπως και βρεις την απόδειξη και την σκανάρεις και την ποστάρεις εδώ.
Ααααα, αυτά που ζητάω θέλουνε κόπο;
Το βιβλίο είναι τεράστιο και δεν μπαίνει σε καμιά βιβλιοθήκη. Το έχεις στο σπίτι σου (που πρέπει να έχει και το ανάλογο μέγεθος) πάνω στο τραπεζάκι.
Γιατί δεν ανοίγεις την πρώτη σελίδα να μας πεις τουλάχιστον τον αριθμό του;
Και δεν είναι και κόπος να τραβήξεις φωτογραφία την πρώτη σελίδα με τον αριθμό και την υπογραφή με το κινητό σου.
Εσύ σε ολόκληρη συνέντευξη με την Μάγια (το amateur cg) είχες πάει μαζί με το netbook, γαμούσες, της μετέφερες τις ερωτήσεις που είχαν κάνει οι συναγωνιστές και πόσταρες ταυτόχρονα τις απαντήσεις της εδώ μέσα (η γνωστή αττάκα ότι της έχουν προσφέρει Ferrari για να δώσει κώλο). Και διαπραγματευόσουν ταυτόχρονα για έκπτωση 10% την οποία πέτυχες για τα μέλη.
Μία φωτογραφία δεν μπορείς τώρα να βγάλεις;
Τα πούρα σου μέσα στον υγραντήρα δηλαδή ΠΩΣ και ΓΙΑΤΙ τα έβγαλες φωτογραφία και μας τα ποστάρισες;
Βρε μήπως και κρατάς και το βιβλίο μέσα στων γιγαντιαίων διαστάσεων υγραντήρα σου μαζί με τα Partagas;
εγώ τώρα που δεν έχω πρεμούρα να μάθω εάν το έχεις ή όχι θα έλεγα ότι καλύτερα θα ήταν να μην απαντούσες καθόλου............
μπραβο περσονα!σε μένα όμως μωρή κωλώστρα δεν απαντάς.... μόνο όπου σε παίρνει.....
και για να χουμε καλό ερώτημα....
εσύ μωρή σάβρα το βιβλίο το έχεις; εάν όχι τι μας τα πρήζεις μωρή απένταρη κομμούνα;
Ακόμα και για το ποιο βιβλίο διαβάσετε, υπάρχει αντιπαράθεση και χώσιμο εδώ μέσα.
Θαύμα.
Το βιβλιο αυτο-μαζι με το αλουμινενιο τραπεζακι του- το ειχε και το LIBRO στην Πατριαρχου Ιωακειμ.εγω συμφωνω, αν μη τι αλλο θα θελα να δω για ποιο βιβλιο προκειται...