Νέα

Ποιό βιβλίο προτείνετε / μόλις ολοκληρώσατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 287K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

joyjoy

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
Μόλις τελείωσα το Βιβλίο "Ιουλιανός" του Γκορ Βιταλ. Απλά καταπληκτικό, πολύ στρωτό γράψιμο πολύ καλή μετάφραση, διαβάζεται πολύ ευκολα και σε ρουφάει μέσα στον κόσμο του. Το βιβλίο είναι ένα ιστορικό μυθηστόρημα που αφορά την ζωή του Αυτοκράτορα Ιουλιανού , ενός ανθρώπου που ήθελε να γίνει φιλόσοφος και έγινε τελικά πολεμιστής και Αυγουστος. Πιστός στις ιδέες του Ελληνισμού προσπάθησε σε μια υστατη προσπάθεια να αντιστρέψει το κλίμα εναντίον της αρχαίας θρησκείας και προσπάθησε να την επανιδρύσει. Για αυτό και αυτή η σπουδαία ιστορική φιγούρα σπιλώθηκε διαχρονικά με την στάμπα του "Παραβάτη" ή του "Αποστάτη", πράγμα άδικο γιατί στην ουσία αυτός προσπάθησε να ξαναγυρίσει πίσω τους ανθρώπους στην πατρογονική θρησκεία και ιδεολογία.Πραγματικά ένα πολύ ενδιαφέρον βιβλιο και από φιλοσοφική πλευρά, που έχει όμως κινηματογραφική πλοκή.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
'το σμηνος'....
του Φρανκ Σετσινγκ,γερμανικο μπεστ σελερ με φυσικες καταστροφες κ δεν συμαζευεται.το προτεινω σε ολους οσους γουσταρουν μυθιστορηματα

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
'το σμηνος'....
του Φρανκ Σετσινγκ,γερμανικο μπεστ σελερ με φυσικες καταστροφες κ δεν συμαζευεται.το προτεινω σε ολους οσους γουσταρουν μυθιστορηματα

Ωραίο, αλλά μεγάλο! Διαβάζεις-διαβάζεις κ δεν τελειώνει... :grin:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
9780752884660.jpg

Μεγάλη :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ωραίο, αλλά μεγάλο! Διαβάζεις-διαβάζεις κ δεν τελειώνει... :grin:
σ αυτο εχεις ενα δικιο φιλε μου.ειναι μονο 1021 σελιδες αλλα σε βαζει ωραια στο θεμα κ εχει μια κωρυφωση που σε κανει να θες να το διαβασεις σε μια μερα.το διαβασα μεσα σε 3 μερες στην παραλια στις διακοπες μου.μετα δεν εμπαινα στο νερο.....να το σκατο μεχρι την καλτσα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
http://[URL unfurl="true"]www.perizitito.gr/images/T/b100094.jpg[/img[/URL]]

[quote]Ο Εμμανουήλ Ροϊδης (1836-1904) συγκαταλέγεται στους αφορισμένους της νεοελληνικής πνευματικής ζωής. Σαρδόνιος και εικονοκλάστης, θέσει απροσάρμοστος, μοιάζει να διακατέχεται από ένα τέτοιο αίσθημα ασφυξίας μέσα στο ελλαδικό τοπίο, ώστε βάλλει με σφοδρότητα κατά πάντων -όλων όσων συγκροτούν τη σύγχρονη, Ελληνική Μικρότητα... Δεν χαρίζεται ούτε στους πολιτικούς ούτε στους πιστούς, ούτε στους προγονόπληκτους ούτε στους ευρωπιθηκίζοντες. Τα άπαντα των "σκαλαθυρμάτων" του -σύντομα άρθρα, αφορισμοί, αποφθέγματα- εδράζονται σε μια θεμέλια διαπίστωση: Η πληγή της Ελλάδας είναι οι Έλληνες... [/quote]

δώρο! και την ευχαριστώ πολύ

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Πριν λιγο καιρο τελειωσα το "Beasts, Men and Gods" του Πολωνου Ferdynand Ossendowski, απο μεταφραση στα ελληνικα απο τις εκδοσεις Αγνωστο...

http://[URL unfurl="true"]www.agnosto.gr/images/books/ossedofski.jpg[/img[/URL]]

Σε αυτο το βιβλιο του περιγραφει τις περιπετειες που εζησε στη Νοτια Ρωσσια και τη Μογγολια τα ετη 1920 και 1921 (το βιβλιο εκδοθηκε το 1921) κυνηγημενος απο τους Μπολσεβικους. Κατα τη γνωμη μου η περιπετεια και οι περιγραφες ειναι πολυ διασκεδαστικες/ικανοποιητικες, αλλα το ζουμι ειναι οι συναντησεις του με το "Ζωντανο Βουδα" και κυβερνητη της Μογγολιας και οι διηγησεις και του τελευταιου αλλα και διαφορων ανωτερων λαμα για το θρυλο/μυθο του υπογειου βασιλειου της "Αγκαρτι" ([url=http://en.wikipedia.org/wiki/Agartha]Agharti[/url]), το "Βασιλια του Κατω Κοσμου", και την μελλοντικη επεμβαση του στο κοσμο της επιφανειας...

ΥΓ: Οχι δεν ειμαι ο γελοιος Λιακοπουλος ή καποιος αντιστοιχος, απλα καποιος ακουσε αυτα τα πραγματα και τα εγραψε στο εν λογω βιβλιο για να τα "ακουσουμε" κι εμεις...

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Πριν λιγο καιρο τελειωσα το "Beasts, Men and Gods" του Πολωνου Ferdynand Ossendowski, απο μεταφραση στα ελληνικα απο τις εκδοσεις Αγνωστο...

http://[URL unfurl="true"]www.agnosto.gr/images/books/ossedofski.jpg[/img[/URL]]

Σε αυτο το βιβλιο του περιγραφει τις περιπετειες που εζησε στη Νοτια Ρωσσια και τη Μογγολια τα ετη 1920 και 1921 (το βιβλιο εκδοθηκε το 1921) κυνηγημενος απο τους Μπολσεβικους. Κατα τη γνωμη μου η περιπετεια και οι περιγραφες ειναι πολυ διασκεδαστικες/ικανοποιητικες, αλλα το ζουμι ειναι οι συναντησεις του με το "Ζωντανο Βουδα" και κυβερνητη της Μογγολιας και οι διηγησεις και του τελευταιου αλλα και διαφορων ανωτερων λαμα για το θρυλο/μυθο του υπογειου βασιλειου της "Αγκαρτι" ([url=http://en.wikipedia.org/wiki/Agartha]Agharti[/url]), το "Βασιλια του Κατω Κοσμου", και την μελλοντικη επεμβαση του στο κοσμο της επιφανειας...

ΥΓ: Οχι δεν ειμαι ο γελοιος Λιακοπουλος ή καποιος αντιστοιχος, απλα καποιος ακουσε αυτα τα πραγματα και τα εγραψε στο εν λογω βιβλιο για να τα "ακουσουμε" κι εμεις...
[/quote]

καμια κοπέλα από το lido στο πρότεινε ?  :2funny: ;)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
το 50 χρονια playboy
μια πολυ ωραια συλλεκτικη εκδοση
για τα 50 χρονια του περιοδικου

A_re_Koula

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Like
3
Πόντοι
16
gulag-archipelago-1918-1956-vol-2-an-experiment-in-literary-investigation.jpg

Gulag Archipelago του Aleksandr Solzhenitsyn 2200 σελίδες

και

http://[URL unfurl="true"]www.albin-michel.fr/images/couv/6/0/2/9782226037206g.jpg[/img[/URL]]

Dien Bien Phu του Jules Roy

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ξερει κανεις αν το βιβλιο φωτια,απο καθριν νεβιλ,ειναι η συνεχεια του 8 που ηταν πολυ ωραιο,αξιζει?

Επισκέπτης
Πως αντεχεται να διαβασεται ρε παιδια ολα αυτα τα πορνοβιβλια?Εγω σε καθε 4-5 σελιδες αντεεε το πολυ ανα κεφαλαιο θα πεθαινα απο την καβλα :tits: :tits: :tits:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Πως αντεχεται να διαβασεται ρε παιδια ολα αυτα τα πορνοβιβλια?Εγω σε καθε 4-5 σελιδες αντεεε το πολυ ανα κεφαλαιο θα πεθαινα απο την καβλα :tits: :tits: :tits:
μετα νομιζω δεν θα μπορουσες να το ανοιξεις κιολας,θα ειχε κολλες πανω....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εδω μια κριτικη δικια μου και κατι παθαινω πες.... :bigdick: :bigdick: whitey πηρες ψηφο στο αλλο θρεντ απο μενα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom