Χαιρε "ομοιοπαθη" συν-συλλεκτη.Στον Κωστα Σπαν... επισης !Σε καταλαβαίνω κ συμφωνώ. Γι' αυτό κ έγραψα εξ' αρχής τον μοναδικό λόγο που απάντησα. Αλλωστε για μένα το θέμα θεωρείται λήξαν κ δεν πρόκειται να επανέλθω. Σε τελική στ' αρχίδια μου η γνώμη του (όπως κ οποιουδήποτε άλλου).
Σημασία για μένα έχει ότι το έχω κ το χαίρομαι, ενώ κ η αξία του συνεχώς πολλαπλασιάζεται...
Πραγματικά όμως, μου κάνει εντύπωση γιατί θεωρείται τόσο δύσκολο να έχεις 1 από τα 10 χιλιάδες αντίτυπα ενός βιβλίου. Επειδή το διάβασμα μ' αρέσει ΠΟΛΥ, έχω πολύ ποιό παλιές, σπάνιες εκδόσεις κ συμμετέχω τακτικά στις δημοπρασίες του κ. Πέτρου (αν ασχολείσαι θα ξέρεις...) ;)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιό βιβλίο προτείνετε / μόλις ολοκληρώσατε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 287K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Έχεις διαβάσει Λιλή Ζωγράφου? Αν όχι, πήγαινε στον Ελευθερουδάκη και θα σε κατευθύνουν σχετικά.ρε νηπιαγωγεια!!
βιβλιο λεμε.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Τι να το κάνω το βιβλίο ρε παπάρα, να τον παίζω σε μεγάλη έκδοση;
γιατί δλδ τον παίζεις σε μικρή ρε ατσούτσουνε;
Χαιρε "ομοιοπαθη" συν-συλλεκτη.Στον Κωστα Σπαν... επισης !
Το βιβλιο αυτο-μαζι με το αλουμινενιο τραπεζακι του- το ειχε και το LIBRO στην Πατριαρχου Ιωακειμ.
;)
Στο ομώνυμο βιβλιοπωλείο της πλατείας Κολωνακίου, εδώ κι ένα χρόνο, εκτίθεται σε περίοπτη θέση το μνημειώδους μεγέθους (1 x 0,70) και βάρους ( 30 κιλά) λεύκωμα του Χέλμουτ Νιούτον, «Sumo». Το βιβλίο περιλαμβάνει 400 φωτογραφίες του διάσημου, όσο και αμφιλεγόμενου καλλιτέχνη και πωλείται μαζί με ένα τραπεζάκι -πώς αλλιώς να το ξεφυλλίσει κανείς;-, σχεδιασμένο από τον Φίλιπ Στάρκ. Το «Sumo» κυκλοφόρησε σ' όλον τον κόσμο σε 10.000 μόνο, αριθμημένα και υπογεγραμμένα από τον Νιούτον, αντίτυπα. Κι από 500.000 δραχμές που κόστιζε πέρσι, φέτος (2000) αναμένεται να φτάσει τις 900.000. Οσο λιγοστεύουν τα εναπομείναντα λευκώματα, τόσο καλπάζει κι η τιμή τους.
Αν ο «Ελευθερουδάκης» δέχτηκε δύο παραγγελίες για το συγκεκριμένο βιβλίο, το «Libro» ξεπέρασε τις είκοσι!
«Οπως μας πληροφόρησαν οι προμηθευτές μας», λέει η Καίτη Παντελέσκου, «διαθέσαμε όσα Sumo ζητήθηκαν σ' ολόκληρη την Αυστραλία!». Πώς εξηγεί η ίδια αυτή την επιτυχία;
«Μετράει πολύ η περιοχή όπου λειτουργεί το κατάστημα. Οι πελάτες μας, πέρα από την οικονομική τους άνεση, είναι ενημερωμένοι. Διαβάζουν, ταξιδεύουν, ξέρουν τι ζητάνε».
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ακόμα το διαβάζω, αλλά ελπίζω σήμερα ή το αργότερα αύριο να το έχω τελειώσει, ένα βιβλίο μ' έναν απ' τους ποιό περίεργους τίτλους που έχω δει: Αγιαχουάσκα! Είναι η πραγματική ιστορία ενός θεσσαλονικιού Αρχιτέκτονα, που βρέθηκε στην Λίμα, να εμπορεύεται πολύτιμα μέταλλα κ ασχολήθηκε με οικολογικές μελέτες! Διαφορετικό αφήγημα, που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εγώ θέλω κάποιος να μου πει εάν έχει διαβάσει αυτό...
σοβαρά το λέω.....
σοβαρά το λέω.....
Ακόμα το διαβάζω, αλλά ελπίζω σήμερα ή το αργότερα αύριο να το έχω τελειώσει, ένα βιβλίο μ' έναν απ' τους ποιό περίεργους τίτλους που έχω δει: Αγιαχουάσκα! Είναι η πραγματική ιστορία ενός θεσσαλονικιού Αρχιτέκτονα, που βρέθηκε στην Λίμα, να εμπορεύεται πολύτιμα μέταλλα κ ασχολήθηκε με οικολογικές μελέτες! Διαφορετικό αφήγημα, που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις ΚΑΣΤΑΝΙΩΤΗ.
δηλαδη τι μεταλλα εμπορευεται και τι μελετες κανει ακριβως?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
να πάρει το βιβλίο να μάθεις τεμπέλη.
Εεε μην τα πούμε κ όλα πάρε το βιβλίο, αξίζει!
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
εγώ θέλω κάποιος να μου πει εάν έχει διαβάσει αυτό...
σοβαρά το λέω.....
Εγώ σοβαρά θέλω να ρωτήσω, τι είδους άτομα διαβάζουν τα βιβλία της Δημουλίδου (έτσι λέγεται νομίζω)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εσύ να αφήσεις τα σπάνια βιβλία και να μάθεις πόσο κάνει 1+1 πρώτα.
δεν ειναι τοσο σπανιο,εσύ να αφήσεις τα σπάνια βιβλία και να μάθεις πόσο κάνει 1+1 πρώτα.
εχει κυκλοφορησει και απο αλλες εκδοσεις.
ιστοριες ειναι βασισμενες στο μαθηματικο παραδοξο.
τι ενα με τι ενα?
δεν ειναι τοσο σπανιο,
εχει κυκλοφορησει και απο αλλες εκδοσεις.
ιστοριες ειναι βασισμενες στο μαθηματικο παραδοξο.
Εχω κάποια παρόμοια του Δοξιάδη... επίσης ωραία!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ενα και να καίει.τι ενα με τι ενα?
πολυ διασκεδαστικα πραγματι και με αφυπνηστικη λειτουργια για το νου!Εχω κάποια παρόμοια του Δοξιάδη... επίσης ωραία!
δεν προστιθεται το ενα με το καιειενα και να καίει.
Η εικασία του Γκόντμπαχ είναι εξαιρετικό!Εχω κάποια παρόμοια του Δοξιάδη... επίσης ωραία!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις
- 4K