gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
που να δεις αμα μπει θρεντ ποια ειναι η τελευταια τσοντα που ειδατε...
Ακόμα και για το ποιο βιβλίο διαβάσετε, υπάρχει αντιπαράθεση και χώσιμο εδώ μέσα.
Θαύμα.
Ακόμα και για το ποιο βιβλίο διαβάσετε, υπάρχει αντιπαράθεση και χώσιμο εδώ μέσα.
Θαύμα.
Σε καταλαβαίνω κ συμφωνώ. Γι' αυτό κ έγραψα εξ' αρχής τον μοναδικό λόγο που απάντησα. Αλλωστε για μένα το θέμα θεωρείται λήξαν κ δεν πρόκειται να επανέλθω. Σε τελική στ' αρχίδια μου η γνώμη του (όπως κ οποιουδήποτε άλλου).
Σημασία για μένα έχει ότι το έχω κ το χαίρομαι, ενώ κ η αξία του συνεχώς πολλαπλασιάζεται...
Πραγματικά όμως, μου κάνει εντύπωση γιατί θεωρείται τόσο δύσκολο να έχεις 1 από τα 10 χιλιάδες αντίτυπα ενός βιβλίου. Επειδή το διάβασμα μ' αρέσει ΠΟΛΥ, έχω πολύ ποιό παλιές, σπάνιες εκδόσεις κ συμμετέχω τακτικά στις δημοπρασίες του κ. Πέτρου (αν ασχολείσαι θα ξέρεις...) ;)
τοτε δε θα επρεπε να το γραφεις καν εξαρχης.Σε καταλαβαίνω κ συμφωνώ. Γι' αυτό κ έγραψα εξ' αρχής τον μοναδικό λόγο που απάντησα. Αλλωστε για μένα το θέμα θεωρείται λήξαν κ δεν πρόκειται να επανέλθω. Σε τελική στ' αρχίδια μου η γνώμη του (όπως κ οποιουδήποτε άλλου).
Σημασία για μένα έχει ότι το έχω κ το χαίρομαι, ενώ κ η αξία του συνεχώς πολλαπλασιάζεται...
Πραγματικά όμως, μου κάνει εντύπωση γιατί θεωρείται τόσο δύσκολο να έχεις 1 από τα 10 χιλιάδες αντίτυπα ενός βιβλίου. Επειδή το διάβασμα μ' αρέσει ΠΟΛΥ, έχω πολύ ποιό παλιές, σπάνιες εκδόσεις κ συμμετέχω τακτικά στις δημοπρασίες του κ. Πέτρου (αν ασχολείσαι θα ξέρεις...) ;)
thx 4 the tipΤο βιβλιο αυτο-μαζι με το αλουμινενιο τραπεζακι του- το ειχε και το LIBRO στην Πατριαρχου Ιωακειμ.
εσύ τι νόημα έχει να μας κάνεις επίδειξη της συλλογής σου από αβατάρς;τοτε δε θα επρεπε να το γραφεις καν εξαρχης.
γραφτο σε ενα σάιτ για συλλεκτες,
εδω τι νοημα εχει να κανεις επιδειξη της συλλογης σου απο βιβλια?
εγω δε θα πω τι σπανιο εχω γιατι εχω κατι σχετικα με περιοδικα που το εχουν μονο 10 στην Ελλαδα, και στον κοσμο κατ επεκτασιν,εγώ αγαπητέ μόνο μια συλλογή από πλέιμποι είχα μικρός........
μόλις βγήκαν τα VHS και τα DVD την παράτησα κι αυτή.....
εγω δε θα πω τι σπανιο εχω γιατι εχω κατι σχετικα με περιοδικα που το εχουν μονο 10 στην Ελλαδα, και στον κοσμο κατ επεκτασιν,
επομενως ειναι πολυ αναγνωρισιμο.
αυτο θα μπορουσες να το πεις μονοεσύ τι νόημα έχει να μας κάνεις επίδειξη της συλλογής σου από αβατάρς;
Κάτσε να βγάλω πιστωτική από το πορτοφόλι και μπαίνω amazon.εσένα σου προτείνω αυτό για να αποβάλλεςι το κόμπλεξ σου...
δεν υπαρχει περιπτωση , ειλικρινα ειναι κατι που αν το πω αποκαλυπτωελα πες το.μην κανεις τον δυσκολο.
τοτε δε θα επρεπε να το γραφεις καν εξαρχης.
γραφτο σε ενα σάιτ για συλλεκτες,
εδω τι νοημα εχει να κανεις επιδειξη της συλλογης σου απο βιβλια?
ρε νηπιαγωγεια!!
βιβλιο λεμε.
πειτε βιβλιο. αφορμη για καβγα θελετε. αυτα στο διαλλειμα. μαθημα τωρα.
βιβλια πεστε. ;)
ομορφα και παιδαγωγικα.
oκ, θα το ξανακοιταξω!Δεν έχεις δίκιο γιατί ίσως δεν διάβασες πως ξεκίνησε η κουβέντα από την αρχή... εγώ μια απλή αναφορά έκανα στο SUMO, δες το μνμ του ΠΕΤΑΛΟΥΔΑ... (κ αυτό είναι ωραίο βιβλίο) !!!
σε μένα όμως μωρή κωλώστρα δεν απαντάς.... μόνο όπου σε παίρνει.....
και για να χουμε καλό ερώτημα....
εσύ μωρή σάβρα το βιβλίο το έχεις; εάν όχι τι μας τα πρήζεις μωρή απένταρη κομμούνα;
Πσσστττ, η πολλή η http://[URL unfurl="true"]www.cypruspropertypaphos.com/article-images/Zivania_Cyprus_Aperitif_full.jpg[/img[/URL]] δεν κάνει καλό.
Κόφτην.
Και όχι δεν έχω το βιβλίο. Με τις φωτογραφίες του Helmut Newton που τον είχα ανακαλύψει στο γαλλικό Photo πριν από καμιά 20αριά χρόνια τον είχα παίξει αρκετά.
Τι να το κάνω το βιβλίο ρε παπάρα, να τον παίζω σε μεγάλη έκδοση;
[/quote]
να ακουμπας το ποτο στο τραπεζακι, χαχαχα!!!
http://[URL unfurl="true"]www.minoas.gr/data/images.products/11050.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Περσόνα θα σε μαλώσω! Καρατζαφέρης απαγορευται δια ροπάλου ... :2funny: :2funny: :2funny: