Νέα

Ποιό μέλος θέλει να γαμήσει την Super Κική;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Termin
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 211
  • Εμφανίσεις 54K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.816
Πόντοι
2.306
Καλύτερα Κική παρά με την Μπάρκα

1691830030388.jpeg
Εδω παιζει να βγεις ειδηση στα καναλια ως πλαγιομετωπικη συγκρουση με νταλικα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.943
Πόντοι
34.538

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.612
Πόντοι
4.615
Ομολογώ πως μέχρι τώρα δεν είχα ιδέα τι ήταν αυτό το 'Σούπερ Κική'...
Από τα λίγα που είδα πάντως, είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για άτομο που πάσχει από κάποιο διανοητικό πρόβλημα, και είναι τουλάχιστον ΝΤΡΟΠΗ που κάποιοι το κοροιδεύουν για αυτό, κι επίσης είναι ΝΤΡΟΠΗ που κάθεστε και ρωτάτε 'εαν θα μπαίνατε'.

Είναι προφανές πως κάποιο πρόβλημα έχει το κορίτσι, και δεν φταίει αυτό. Μακάρι να βρει τη βοήθεια που χρειάζεται από κάποιον ειδικό.

Τέτοιες περιπτώσεις προδίδουν πόσο τιποτένιο κράτος είμαστε, που δεν έχουμε αρμόδιους φορείς και πρόνοια να αναλαμβάνουν τέτοια περιστατικά, και ξαμολυούνται ελεύθερα στην κοινωνία, εκτεθειμένα σε τόσους κινδύνους....
Δεν είναι δυνατόν σε αυτή τη χώρα να φταίνε μόνον οι ''αρμόδιοι'', όσοι είναι γύρω της και την γλείφουν θα μπορούσαν αντί να εξασκούνται σε αυτό το σπορ να μεριμνήσουν για το καλό της.
Προσωπικά δεν μπορώ να την κοροϊδέψω, όταν έχει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες τραγιά να την ακολουθούν και να ασχολούνται με το τι λέει, μόνο για κοροϊδία δεν είναι η συγκεκριμένη.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.226
Πόντοι
2.356
Πως είσαι έτσι γαμώ το ξεσταύρι σου μέσα, ρε σούργελο;

Κλαίνε τα μωρά στις παραλίες, να πούμε. :tickedoff:

Συνημμένα

• super_fat_cunt_kiki.jpg
    super_fat_cunt_kiki.jpg
    238 KB · Εμφανίσεις: 357
  • super_fat_cunt_kiki2.jpg
    super_fat_cunt_kiki2.jpg
    232,7 KB · Εμφανίσεις: 431

ananias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2006
Κριτικές
4
Like
1.859
Πόντοι
216
η σουπερ κικη καθαριζει περισσοτερα απο σενα για μηνιατικο. λυπησου την

εδω θα μου πεις καθαριζει ο "αρχηγος" με τα ΑΜΕΑ που μαζευει αυτη δε θα καθαριζε?
Και ο Ταμπάκης και ο Κατμαν πιθανότατα καθάριζαν περισσότερα απο εμένα την εποχή που έβγαιναν. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός κάτι. Ίδια κατηγορία είναι.

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
7.334
Πόντοι
2.356
Και ο Ταμπάκης και ο Κατμαν πιθανότατα καθάριζαν περισσότερα απο εμένα την εποχή που έβγαιναν. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός κάτι. Ίδια κατηγορία είναι.
εκει τα τρωγαν αλλοι τα λεφτα τους...

• Χαχα
Αντιδράσεις: Termin

Thanosm(2)

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Αυγ 2020
Κριτικές
23
Like
873
Πόντοι
1.011
Ούτε για χέσιμο

OP
OP
Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
25.148
Πόντοι
6.236
Τέτοιες φτιάχνω και εγω στο σπίτι στο περίπου σαν αυτές που παραγγέλνουν, παίρνω τορτίγιες απο το σούπερ και συνήθως στο σπίτι έχω μερέντα και μπανάνες οπότε φτιάχνω ότι ώρα θέλω.
Εγώ φτιάχνω τέτοιες τορτίγιες και με τυρί του τοστ, ζαμπόν κλπ αντί για σάντουιτς ή τοστ και γλιτώνω τις ψωμάρες :smiling-face-with-heart-eyes:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.877
Πόντοι
26.141
Πως είσαι έτσι γαμώ το ξεσταύρι σου μέσα, ρε σούργελο;

Κλαίνε τα μωρά στις παραλίες, να πούμε. :tickedoff:
Δε σου είπα να μην βγάζεις τις κολομπιανες μας στη φόρα ....θα θυμώσει δικαίως τώρα ο.αλεξ....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.627
Πόντοι
2.606
Κανονικά αυτός που θα βγει μρ.μαλακας 24 ,θα πρέπει ως έπαθλο για την πρωτιά του να πρέπει να τραβήξει ένα μανίκι στη ζαβη...εσείς στη μπου εφα να μεριμνήσετε να μπει στο πρόγραμμα των αγώνων....

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.412
Πόντοι
786
Ποια ζαβή; Αυτή έχει και καλό σουξέ και καλά έσοδα. Με μια χαρά οπτικά παλικάρι θα κυκλοφορήσει κιόλας, σίγουρα. Όπως οι επιτυχημένοι άντρες κυκλοφορούν με ωραιότερες γυναίκες

White Othellos

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιουν 2022
Κριτικές
8
Like
6.345
Πόντοι
1.336

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.950
Πόντοι
3.506
ρε αδερφε δεν χρειαζεται να εισαι εδικος για να καταλαβεις καποι πραγματα.Εσυ την εβγαλς αμεα στο μυαλο κατιι που δεν ισχυει,.Σου ειπα ειναι φευγατο σα ατομο,πουλαει τρελα με λαθος τροποειναι γραφικη,αλλα νοητικα δεν ειναι επιπεδο κατμαν.
Κατάλαβα. Αωνίστρια της Αριστεράς του πηκτρολογίου, εκπρόσωπος της παρακμής και των εξαρτήσεων, ταπετσαρία για κάθε είδους μουντζούρα στο ταλαίπωρο δέρμα της, ινφλουένσερ της κακιάς ώρας για επιρρεπείς παραβατικούς, πρότυπο για την κοινωνική μούργα που απεχθάνεται την δουλειά περισσότερο από το νερό... Εγκρίνεται ως σαβούρα.

Intruder80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2020
Κριτικές
2
Like
3.633
Πόντοι
456
Διαβάζω τις απαντήσεις εδώ και θυμάμαι τις ένδοξες μέρες με την Ιωάννα Τούνη...τότε που πολλοί στα social έκραζαν και την έβγαζαν θηλυκή έκδοση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου...πολλοι ελεγαν τα ίδια..δεν εμπαινα,πως ειναι έτσι κλπ...και οταν εσκασε η διαρροή με τα τσοντοβιντεακια της ειχαν μουρλαθει στο google search και λυσσαγαν με ποστ στο fb να τους στειλει καποιος το λινκ...και δικοι μου γνωστοι και φίλοι ανάμεσα στους μετανοημένους "κράχτες" εντωμεταξυ...αν συμβει λοιπον κατι ανάλογο στην περι ου ο λογος περιπτωσάρα...προσέχτε μην πολυεκτιθεστε...αυριο μεθαύριο...θα θυμίζετε Στέφανο Χίο!!!!

Συνημμένα

• xios-stefanos-xios.gif
    xios-stefanos-xios.gif
    5,4 MB · Εμφανίσεις: 79

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom