teaserman
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 7.816
- Πόντοι
- 2.306
Γιατι τον δουλευεις?Ιρβιν Γιαλόμ
ο Νοουμ Τσομσκι ειναι…
Γιατι τον δουλευεις?Ιρβιν Γιαλόμ
Εδω παιζει να βγεις ειδηση στα καναλια ως πλαγιομετωπικη συγκρουση με νταλικαΚαλύτερα Κική παρά με την Μπάρκα
Δεν είναι δυνατόν σε αυτή τη χώρα να φταίνε μόνον οι ''αρμόδιοι'', όσοι είναι γύρω της και την γλείφουν θα μπορούσαν αντί να εξασκούνται σε αυτό το σπορ να μεριμνήσουν για το καλό της.Ομολογώ πως μέχρι τώρα δεν είχα ιδέα τι ήταν αυτό το 'Σούπερ Κική'...
Από τα λίγα που είδα πάντως, είναι ξεκάθαρο πως πρόκειται για άτομο που πάσχει από κάποιο διανοητικό πρόβλημα, και είναι τουλάχιστον ΝΤΡΟΠΗ που κάποιοι το κοροιδεύουν για αυτό, κι επίσης είναι ΝΤΡΟΠΗ που κάθεστε και ρωτάτε 'εαν θα μπαίνατε'.
Είναι προφανές πως κάποιο πρόβλημα έχει το κορίτσι, και δεν φταίει αυτό. Μακάρι να βρει τη βοήθεια που χρειάζεται από κάποιον ειδικό.
Τέτοιες περιπτώσεις προδίδουν πόσο τιποτένιο κράτος είμαστε, που δεν έχουμε αρμόδιους φορείς και πρόνοια να αναλαμβάνουν τέτοια περιστατικά, και ξαμολυούνται ελεύθερα στην κοινωνία, εκτεθειμένα σε τόσους κινδύνους....
Και ο Ταμπάκης και ο Κατμαν πιθανότατα καθάριζαν περισσότερα απο εμένα την εποχή που έβγαιναν. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός κάτι. Ίδια κατηγορία είναι.η σουπερ κικη καθαριζει περισσοτερα απο σενα για μηνιατικο. λυπησου την
εδω θα μου πεις καθαριζει ο "αρχηγος" με τα ΑΜΕΑ που μαζευει αυτη δε θα καθαριζε?
εκει τα τρωγαν αλλοι τα λεφτα τους...Και ο Ταμπάκης και ο Κατμαν πιθανότατα καθάριζαν περισσότερα απο εμένα την εποχή που έβγαιναν. Αυτό δεν αναιρεί το γεγονός κάτι. Ίδια κατηγορία είναι.
πως αδυνάτησε έτσι;Πως είσαι έτσι γαμώ το ξεσταύρι σου μέσα, ρε σούργελο;
Κλαίνε τα μωρά στις παραλίες, να πούμε.
Εγώ φτιάχνω τέτοιες τορτίγιες και με τυρί του τοστ, ζαμπόν κλπ αντί για σάντουιτς ή τοστ και γλιτώνω τις ψωμάρεςΤέτοιες φτιάχνω και εγω στο σπίτι στο περίπου σαν αυτές που παραγγέλνουν, παίρνω τορτίγιες απο το σούπερ και συνήθως στο σπίτι έχω μερέντα και μπανάνες οπότε φτιάχνω ότι ώρα θέλω.
Δε σου είπα να μην βγάζεις τις κολομπιανες μας στη φόρα ....θα θυμώσει δικαίως τώρα ο.αλεξ....Πως είσαι έτσι γαμώ το ξεσταύρι σου μέσα, ρε σούργελο;
γιατι ? δε θες να τη βλεπεις ή δε θες να σε βλεπει ?Πρωκτικό κάνει;
Πολλοί θα σφάζονται στην ποδιά της..Πως είσαι έτσι γαμώ το ξεσταύρι σου μέσα, ρε σούργελο;
Επιεικώς μόνο κώλο κατούρημα στην μάπα & τελείωμα πάνω στους βύζους τηςΟ @Nebuchadnezzar
Μην ντρέπεσαι, πες το.
Ρε παιδιά έλεος ,σεβαστείτε τα μάτια μας .Πως είσαι έτσι γαμώ το ξεσταύρι σου μέσα, ρε σούργελο;
Κατάλαβα. Αωνίστρια της Αριστεράς του πηκτρολογίου, εκπρόσωπος της παρακμής και των εξαρτήσεων, ταπετσαρία για κάθε είδους μουντζούρα στο ταλαίπωρο δέρμα της, ινφλουένσερ της κακιάς ώρας για επιρρεπείς παραβατικούς, πρότυπο για την κοινωνική μούργα που απεχθάνεται την δουλειά περισσότερο από το νερό... Εγκρίνεται ως σαβούρα.ρε αδερφε δεν χρειαζεται να εισαι εδικος για να καταλαβεις καποι πραγματα.Εσυ την εβγαλς αμεα στο μυαλο κατιι που δεν ισχυει,.Σου ειπα ειναι φευγατο σα ατομο,πουλαει τρελα με λαθος τροποειναι γραφικη,αλλα νοητικα δεν ειναι επιπεδο κατμαν.